obsessed by cruelty Posted September 16, 2015 Report Posted September 16, 2015 A znas da ne bi valjalo da se vrati jer to nikad vise ne bi bilo to. Najveca tuga ikad Al svakako bih joj dao da me voza levo desno......... Quote
Grobodan Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Ala me raznosi Under the Red Cloud jebem ti, ovo nece na dobro izaci. Quote
Night Prowler Posted September 21, 2015 Report Posted September 21, 2015 http://www.cdjapan.co.jp/product/VIZP-139 Ceka se jos jedan bonus i ovaj DVD. Quote
soul wandering Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 ko im peva ove zenske vokale na novom? Quote
Јарослав Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 ova: http://www.metal-archives.com/artists/Aleah/108448 Quote
soul wandering Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 na nju mi je i licilo Quote
soul wandering Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 ima po koja ok pesma onako,sta znam, ali generalno lose je ovo Quote
soul wandering Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 dvaput sam sad obrnula dok sam radila, skoro ni na sta nisam odreagovala bukvalno, samo onako vozilo u pozadini Quote
Grobodan Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 Kod mene ne prodje dan da ne obrnem, jutros bas stigao digi, milinica. Quote
Descender Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 Realno, sam The Four Wise Ones mu diže ukupnu ocjenu za bar 20% A ima se još finih stvari probrati, Dark Path, White Night, Enemy at the Gates, Under The Red Cloud... Kako sam očekivao ogromnu nulu, solidno je ispalo. Mada ima malo nečeg stvarno novog, ali čak i te manje aranžmansko/produkcijske promjene su dobrodošlo osvježenje. Quote
soul wandering Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 meni se cini da je bolji od proslog npr. ali opet... i da, veze nemam koja je koja pesma, slusala sam na yt a lik nije stavio od kad krece koja pesma ali neka sredina albma mi je bila bolja cini mi se ali nikakvih uzbudjenja nije bilo, ama Quote
Descender Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 meni se cini da je bolji od proslog npr. ali opet... To svakako. Da je npr. posljednji album koji su izdali Skyforger, pa da je ovaj uslijedio, solidnije bi to sve izgledalo (i sami tok njihove karijere), puno bolje nego sad. E sad, pošto u međuvremenu imamo ona dva safety-smor-festa, pa se ovaj nadovezuje - činjenica je da ne uspijeva da se u značajnijoj mjeri distancira od njih (iako to želi, svjesni su neophodnosti promjene, ali zbog te komercijalne kočnice ne smiju da prelome baš do kraja, narodski bi se reklo - jebo bi se al da mu ne uđe). Ipak, što zbog nekolicine tih novijih aranžmanskih rješenja, što zbog produkcije, što zbog samog songwritinga - zvuči neuporedivo iskrenije, svježije i poletnije od dva prethodnika. Quote
Grobodan Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 Ja se bas sad meracim da pustim Circle... posto zavrsim novi. Circle ikona! Quote
soul wandering Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 jaje je bolje od tog,bolje da si i njega ako bas moras Quote
Grobodan Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 jaje je bolje od tog,bolje da si i njega ako bas moras Meni sad bolji Circle i od Jajeta i Skyforgera i Silenta. Naravno to je kao da me pitas da li volim vise svoju levu nogu ili desnu ruku. Quote
Descender Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 Meni sad bolji Circle od Skyforgera Na lomaču! Quote
Grobodan Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 Vise odgovara godisnjem dobu, Skyforger je za prolece a ovaj za pocetak jeseni. Quote
Descender Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 Skyforger je za sva vremena, a Circle za nekoliko mjeseci 2013. godine. Quote
Talvi Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 Meni sad bolji Circle i od Skyforgera i Silenta. bukvalno ne mogu ni da se zamislim kako izgovaram ovo Quote
Grobodan Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 Skyforger i Circle su za sva vremena fixed I naravno, novi je sad najbolji Amorphis album. Quote
Recommended Posts