AstralliS Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Neko je dosao na fest samo da pozira i fotografise se, dok ipak ima ljudi kojima je muzika primarni cilj. Haha... Quote
DragonHeart Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 (edited) Sta ces druze, ima nas raznih, ali sto se kaze, svako nosi svoj krst. Edited June 3, 2008 by DragonHeart Quote
AstralliS Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Mogao bih da se nadovežem na pređašnju tvoju konstantaciju, ali bih da se suzdržim ovog puta... Quote
Џрк Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 (edited) Pa dobro, makar nije losa riba Edited June 3, 2008 by Vajar Quote
DragonHeart Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Bilo bi dobro ako bi Buddha uspio da dovede Amorphis na solo koncert. Quote
DragonHeart Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Mala sala SKC-a ili Living Room i to je to. Quote
DragonHeart Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Sasvim dovoljno za 250-300 ljudi. Otprilike bi bila tolika posjeta. Quote
:matija Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 sve imam neku predstavu da amorphis kosta vise, nego sto moze mala sala skca ili livingroom da isplate.. Quote
AstralliS Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Tako mnogi misle, pa se na kraju ispostavi suprotno. Quote
Routasydän Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Ja cu Amorphis da dovedem da mi sviraju na svadbi Quote
DragonHeart Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Ovo bi trebala da je set lista Amorphis-a: Towards & Against The Castaway Against Widows Silent Waters The Smoke The Sign from the North Side My Kantele Leaves Scar Into Hiding Alone House of Sleep Black Winter Day Quote
AstralliS Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Nešto se razmišljam, kako li bi zvučala "Perkele" live? Quote
~MaX~ Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 (edited) ili Trooper i Symphony Of Destruction?... :) :) Edited June 3, 2008 by ~MaX~ Quote
Buddha Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 (edited) @Dragonheart: mislim da sam siguran da je Into Hiding bila pre The Castaway.. a mozda i gresim.. sevdah je to mislim da je 300 ljudi taman za Amorphis... mada, posle nedavnih dogadjaja sa slabom posetom koncerata vise ni u sta nisam siguran videcu kad se vidim sa Frubijem, mada mislim da pre sledece turneje i/ili novog albuma nema nista, i da bi to moglo da bude tek za godinu dana, ali videcemo. Edited June 3, 2008 by Buddha Quote
DragonHeart Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 @Dragonheart: mislim da sam siguran da je Into Hiding bila pre The Castaway.. a mozda i gresim.. sevdah je to Moguce da si u pravu, ali uglavnom su te pjesme svirali, redosljed je nebitan Quote
~MaX~ Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 mislim da je 300 ljudi taman za Amorphis... mada, posle nedavnih dogadjaja sa slabom posetom koncerata vise ni u sta nisam siguran videcu kad se vidim sa Frubijem, mada mislim da pre sledece turneje i/ili novog albuma nema nista, i da bi to moglo da bude tek za godinu dana, ali videcemo. I sa njima u paketu Poisonbalck i/ili Entwine i ja sam zavrshio sa koncertima za zhivota... :) Quote
DragonHeart Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Faca je Tomi s onim njegovim mikrofonom Quote
Grobodan Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 i da, jebem ih sto ne ponesose Silent Waters. Quote
Talvi Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Nešto se razmišljam, kako li bi zvučala "Perkele" live? Cesto je sviraju, koliko znam... Quote
oʞɾoƃ Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 nas trojica smo se raspali kao svinje u prvom redu, grlo mi je u kurcu... Bolje grlo u kurcu nego kurac u grlu :) Jao, kako otkazaše Castle, samo se smejem nešto... Lud čovek. mislim da sam siguran da je Into Hiding bila pre The Castaway.. a mozda i gresim.. Misli da je siguran, a možda i greši - odmah se vidi čiji je frontmen Quote
Routasydän Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 I sa njima u paketu Poisonbalck i/ili Entwine i ja sam zavrshio sa koncertima za zhivota... :) Potpisujem Quote
Laurelin Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Bolje grlo u kurcu nego kurac u grlu Jao, kako otkazaše Castle, samo se smejem nešto... Lud čovek. Misli da je siguran, a možda i greši - odmah se vidi čiji je frontmen E, a ja sam sigurna da je Alone isla pre Leaves scar! Quote
Recommended Posts