scissors Posted June 10, 2003 Report Share Posted June 10, 2003 maloprije od dosade sjedoh gledati tv i piče neki reperi, i ja da prebacim kanal, kad odjednom počinje poznata mi melodija... "black winter day" spot 8O 8O par sekundi sam zinuo, dok se nisam domogao daljinskog da snimim 8O spot je dobro odrađen nema šta, baš sam se zadubio u njega maximalno... najviše mi se sviđa scena kada klinka upada na neki bal i kad je ona riba u crnom obmota rukama, a i oni tripovi sa nebom... samo sam zinuo :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordHypnos Posted June 10, 2003 Report Share Posted June 10, 2003 Eh, blago tebi!! Nisam imao tu privilegiju [zla ] da vidim taj spot. Video sam samo jedan njihov spot -"Against Widows", koji je sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASKE Posted July 13, 2003 Report Share Posted July 13, 2003 Dakle, tema nam je malo zamrla :ne: I kakvi su jos komentari na album??? Ja sam konacno nabavila ceo albuma (hvala Elldamaru BESKONACNO). Ali trebace mi vise vremena da iskristalisem misljenje o njemu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tormentor Posted July 13, 2003 Report Share Posted July 13, 2003 Daleko je tood Amorphisa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 Dakle, tema nam je malo zamrla :ne: I kakvi su jos komentari na album??? Ja sam konacno nabavila ceo albuma (hvala Elldamaru BESKONACNO). Ali trebace mi vise vremena da iskristalisem misljenje o njemu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmic Sailor Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 Idite u kurac!!! Am universum je super album!!! Mislim da su oduvijek tezili ovakvom zvuku!!! Poslusajte samo koliko razlicitih instrumenata! Po meni poslije "Forever Autumn" (Lake of Tears) jedan od najboljih gothic albuma! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted July 21, 2003 Report Share Posted July 21, 2003 Nije loshe...Samo previshe se kopira Paradise lost.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted August 1, 2003 Report Share Posted August 1, 2003 nisam još imao prilike da ga slušam, ali da li je neko čuo novi "far from the sun"? :? zanima me je li vrijedan nabavljanja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted August 9, 2003 Report Share Posted August 9, 2003 ako volite am universum, svidece vam se i far from the sun. iako nisu mnogo slicni, glavni trip je isti... svidja mi se varijanta lagano i opusteno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daughter of Evil Posted August 9, 2003 Report Share Posted August 9, 2003 Ljudi prosto imaju smisla za muziku, i u kom god fazonu da urade album uvek bude odlican. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted August 9, 2003 Report Share Posted August 9, 2003 pa znam da je to možda i stvar ukusa, ali novi amorphis je blago rečeno loš... muzika im nema puno gitara u sebi, većinom se baziraju na klavijaturama, izgubili su death vokale, s čim su dobili monotoniju cleanovima... oni su solidni, ali ipak nisu toliko dobri (ciljam na pjevača i njegove mogućnosti) da mogu da vode čitavu muziku... a na kraju krajeva koncerti su im propast, starije pjesme loše sviraju, a i novije im ne idu nešto najbolje... mislim da su pali nisko, inspirativno i kreativno gledano :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted August 24, 2003 Report Share Posted August 24, 2003 Na novom "Far From The Sun" vracaju se korenima (u stvari, srendjoj fazi 0- najboljoj), ponovo su tu folk melodije, samo sa AM Universum aranzmanima, donekle ublazenim. Meni se mnogo svidela "Day Of Your Beliefs" pesma, zbog finskog folklora koji obozavam. AM mi je bio sranje, a ovaj mi se svidja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted October 7, 2003 Report Share Posted October 7, 2003 čuo sam novi album (konačno ), ali me je stavio u neku vrstu dileme - kao prvo, očigledan je povratak (barem što se tiče gitarskih dionica) na "Elegy" recept sa malo folk melodija, gitare ponovo vode glavnu ulogu u pjesmama... Ali opet tu je nedostatak osjećaja kakvog su imali na ranijim albumima, i opet je to neki rock/metal, tj. više rock nego metal "Day of Your Beliefs", sa "Planetary Misfortune" čini najsjajniju tačku albuma a: "Far From The Sun" i "Evil Inside" su vrijedne za spomenuti, dok ostatak hmm nije nešto extra... :roll: par prosječnih ali i katastrofalnih pjesama dilema... :| ne znam zaista kako da protumačim ovaj album :? - da li je to pokušaj Amorphis-a da se vrate svojim korijenima, nakon bezveznih eksperimenata... ili je samo korišćenje provjerene formule, nedostatka inspiracije? :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevouredSoul Posted October 18, 2003 Report Share Posted October 18, 2003 Imam par albuma i nisu loshi, ja ipak vishe volim gothic metal sa zhenskim glasom.... Ima par odlichnih pesama, vredni su slushanja.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragedy Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 Idite u kurac!!! Am universum je super album!!! Mislim da su oduvijek tezili ovakvom zvuku!!! Poslusajte samo koliko razlicitih instrumenata! Po meni poslije "Forever Autumn" (Lake of Tears) jedan od najboljih gothic albuma! ZAJEBI MALO a prva 2?no ovo je zbilja amorphis :? :? :? am universum je totalno ludilo i ovo je fantazija bend.Citav nov. sam sluso TALES...,TUONELU,AM... i my kantele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragedy Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 Idite u kurac!!! Am universum je super album!!! Mislim da su oduvijek tezili ovakvom zvuku!!! Poslusajte samo koliko razlicitih instrumenata! Po meni poslije "Forever Autumn" (Lake of Tears) jedan od najboljih gothic albuma! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A rose for the dead Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 [ ZAJEBI MALO a prva 2?no ovo je zbilja amorphis :? :? :? am universum je totalno ludilo i ovo je fantazija bend.Citav nov. sam sluso TALES...,TUONELU,AM... i my kantele Poznato mi je...Ponekad mislim da volis amorphis vise od mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragedy Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 ponekad mislim da volim samo tebe,i ne varam se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIGAIL Posted December 6, 2003 Report Share Posted December 6, 2003 uuuuuuuu, opasno zvuce...pored black winter day , najgotivnija mi je my kantele i cares... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragedy Posted December 6, 2003 Report Share Posted December 6, 2003 MI TREBA DA SKINEMO BLACK WINTER DAY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A rose for the dead Posted December 8, 2003 Report Share Posted December 8, 2003 ponekad mislim da volim samo tebe,i ne varam se. Ja ne mislim,ja znam da volim samo tebe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted December 17, 2003 Report Share Posted December 17, 2003 Ah, ljubav... Nego, ima li ko taj novi Amorphis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragedy Posted December 19, 2003 Report Share Posted December 19, 2003 na kakav koncert ides? za novi album se i ja pitam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Lord Posted December 20, 2003 Report Share Posted December 20, 2003 muzicki su im svi albumi interesantni, cak i Am Universum. Obicno kad cujem silne efekte , zgadi mi se, ali je ovo sve tako dobro ukomponovano , svidja mi se, black winter day bi bio remek delo da nije onog blek vokala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night_Blade Posted December 20, 2003 Report Share Posted December 20, 2003 Amorphis prvi put kad sam cuo rekao sam mici mi ovo iz kuce.Na drugo slusanje sam ih zavolio i od tada se trudim da pratim rad ovog velikog benda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts