DevouredSoul Posted December 21, 2003 Report Share Posted December 21, 2003 Nisam bash neki fan, ali volim da ih chujem s vremena na vreme. To je jedan od retkih bendova sa growl vokalom koji volim da slusham. Imam par albuma i onako, fini su. Imaju ok textove... a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted December 22, 2003 Report Share Posted December 22, 2003 VIdo sam kod SKC a novi album, al naravno meni je ispod casti da kupujem muzicka izdanja Sacekacu da neko pazari pa cu se menjati a: Lik koji je prodavao kaze da album ne lici na Am Universum i da vuce na neku progresivu :? ... e sad kolko je njemu verovati .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanziflor Posted December 22, 2003 Report Share Posted December 22, 2003 Pa ne znam. Obeshrabre me. Shvatim da gothic metal (možda, i na kraju svega) ako postoji i nema neku svrhu. :ne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted December 22, 2003 Report Share Posted December 22, 2003 na kakav koncert ides?za novi album se i ja pitam... ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted December 28, 2003 Report Share Posted December 28, 2003 imam ja novi album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted December 28, 2003 Report Share Posted December 28, 2003 Ok. Trudicu se da maximalno isqliram poruku iznad (gde je HIM mp3 disk koji mi je davno obecan? )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted December 28, 2003 Report Share Posted December 28, 2003 kupim diskove, uzurpiram lap top i narezem. ako hoces, moze i amorphis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmic Sailor Posted December 28, 2003 Report Share Posted December 28, 2003 "There are no flowers on your grave, there are no chains..." Upravo mi sad svira... Divan band! Samo jedno pitanje. Posto namjeravam da narucim original zadnji album (za koji sigurno znam da je VRH!) moze li mi neko rec valjaju li sto oni za rusko trziste ili da narucujem provjereno iz Njemacke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted December 29, 2003 Report Share Posted December 29, 2003 kupim diskove, uzurpiram lap top i narezem. ako hoces, moze i amorphis. Samo da ozdravim... Inace, off the topic, bilo bi lepo kad bi pokupio 2 autograma Laihiale s koncerta u Budimpesti... Placam u evrima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted December 29, 2003 Report Share Posted December 29, 2003 probacu, nista ne obecavam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kveld Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 [ quote="Dragon Lord]muzicki su im svi albumi interesantni, cak i Am Universum. Joj shto sam se ja naprzila na taj album ,ne znam zashto ljudi odma' dizu ruke od Amorphisa i ostalih metal bendova koji prestaju da se dernjaju i pochinju malo da experimentishu :? velika je hrabrost i beskompromisnost izaci iz okvira zacrtanog zanra i uploviti u neke druge muziche vode a to josh pride zvuchi i odlichno.Ovaj album mi se vishe svidja od Tuonele , nekako je hitichniji i ima te divne melaholichne momente dzeza ,ma, krasan je album Am Universum a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 hm pa šta se može naći dobro na "far from the sun"... ništa posebno... kao prvo provlače melodije koje su uradili još davno na elegy, koriste stare rock recepte, vokali su ostali isti, takođe i aranžmani... znači pod broj 1, ne nude ništa originalno drugo, udaljili su se od metala, otišli su mnogo dublje u rok, komercijalne vode, možda to nekom i ne znači, ali muzika tako gubi dušu... treće - vokali... ono je poprilično jadna predstava... na nekim pjesmama zvuče kao da mu je neko objesio teg od 10kg za... poslije poslušane komplet diskografije amorphisa, kako se može i doći do ideje da am universum/far from the sun epoha vrijedi nešto? :? experimentisanje se cijeni samo kada je dobro, a ne kada nastanu neka kvazi djela, koja ciljaju samo na prodaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 [quote="Dragon Lord]muzicki su im svi albumi interesantni, cak i Am Universum. Joj shto sam se ja naprzila na taj album ,ne znam zashto ljudi odma' dizu ruke od Amorphisa i ostalih metal bendova koji prestaju da se dernjaju i pochinju malo da experimentishu :? velika je hrabrost i beskompromisnost izaci iz okvira zacrtanog zanra i uploviti u neke druge muziche vode a to josh pride zvuchi i odlichno.Ovaj album mi se vishe svidja od Tuonele , nekako je hitichniji i ima te divne melaholichne momente dzeza ,ma, krasan je album Am Universum a: To i ja kazem. Am Universum konza! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kveld Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 Shto me ljudi neshto chesto citiraju u zadnje vreme, a to je chinjenica koja me navodi na zakljuchak da sam zesce inteligentna osoba btw,Biljana, imash 666 posta trenutno , chestitamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 To i ja kazem. Am Universum konza! a: nikad! tales i elegy... preiskreni a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 ne slusajte scissors-a, samo je rezigniran. Ja mrzim AM Universum, a super mi je Far From The Sun. Folk rock kvalitetno odradjen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 E, slatkisi...pored toga sto tako slatko diskutujete o novom albumu, samo da dodam da ce 7.8.2004 da sviraju u komsiluku....iliti na Szigetu... mmmmmmm a: a: a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASKE Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 uups :oops: zaboravih da se ulogujem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASKE Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 Pa ja stvarno ne znam gde nestaju ovi moji postovi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 lepo sto ce svirati na szigetu. nemam ni najmanju nameru da to propustim, pa makar zvucali kao prosli put na szigetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daughter of moon Posted February 12, 2004 Report Share Posted February 12, 2004 Cao svima! Tek nedavno sam se ozbiljnije zainteresovala za ovaj bend :oops: :oops: pa bih zamolila nekog od vas ako moze da mi pomogne da nabavim 'Tales from a Thousand Lakes' i 'Elegy'. Imam spotove za 'Against Widows' i 'Black Winter Day', pa ako nekog zanima - mogli bi da se razmenimo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmic Sailor Posted February 13, 2004 Report Share Posted February 13, 2004 Neko je gore rekao da je Far from the Sun njesra. Naprotiv! Predivan je! Jeste da nije na prvo slusanje. Ali svaki put kad ga pustim nanovo otkrijem da je album divan! Kao i svaki album od Elegy pa na dalje! Jedan od mojih najomiljenijih bandova! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doomed Posted February 13, 2004 Report Share Posted February 13, 2004 Hail amorpheri! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted February 13, 2004 Report Share Posted February 13, 2004 Far From The Sun vraca nadu da ce se bend okanuti sranja u buducnosti i zaboraviti na mracni My Kantele EP, Tuonela (koji btw. nije los, ali nije za Amorphis) i AM Universum period. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 15, 2004 Report Share Posted February 15, 2004 Evo da se i ja oglasim... Prvi album nisam slusao. Tales from the 1000 lakes i Elegy su nestvarno dobri albumi.Nikad mi nece biti dosta epova poput My kantelle,Elegy i Black winter day. Tuonela je OK,ali tu se primecuju znaci slabosti koji su u punoj snazi izrazeni na Am Universum.Album je uradjen totalno preko K..CA! Novai album jos nisam cuo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts