Kveld Posted February 17, 2004 Report Share Posted February 17, 2004 uups :oops: zaboravih da se ulogujem... ..I meni se to desilo na temi o Katatoniji :roll: ..... stvarno je lepo to shto Amorphis sviraju na Szigetu , josh ako dodje neko ko je mome srcu mio , eto mene tamo.....a skoro sam uzela Far from the Sun,nisam ga previshe preslushavala , ali , recimo , svidjaju mi se prva i peta stvar ...lepo reche neko , ne ide u uvo na prvo slushanja a to obicno (bar u mom sluchaju )znaci da ce kasnije %^&*bati kevu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Out Of Time Posted February 17, 2004 Report Share Posted February 17, 2004 aman, Far From Sun je dosadan kao reklame na Pinku... aman bre, i sam bend je na Summer Breeze-u svirao samo 2 stvari sa albuma a gig je bio neka vrsta promocije Far From The Sun-a... ako su vama ushi pobrljavile, likovima iz benda nisu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kveld Posted February 25, 2004 Report Share Posted February 25, 2004 Ama dobar je album , jeste da je milju daleko od ranijih stvari (ja sam navikla ne promene stilova kod doom bendova i te promene uopshte nisu smanjile kvalitet njihove muzike).....nego jeste li primetili da Day of your beliefs lichi na jednu stvar iod Fintrolla ,totalno je ista melodija (ne znam koja stvar ,nemam nazive pesama)...mora da su iz istog sela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted February 25, 2004 Report Share Posted February 25, 2004 meni se cini (nisam proverio, mrzelo me, mozda to uradim) da lici na pesmu od Moonsorrow-a : Tuulen Koti, Aaltojen koti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izida Posted February 25, 2004 Report Share Posted February 25, 2004 amorphis, definitivno jedan od nenadjebivih bendova na metal sceni! najbolji albumi i remek djela definitivno Tales i Elegy. my kantele moze proci jos nekako, tuonela je slusljiva, a ovo zadnje ne bih ni komentirala. nazalost sto se mnogim bendovima dogadja - mijenjaju s vremenom stil, valjda se zasite ljudi... stalna samo mijena jest...ali ipak opet s druge strane ima bendova koji ostaju vjerni svom zvuku i stilu zauvijek.. sve u svemu, amorphis bend za grand grimoire metala!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Imsaeais Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 (edited) Tales fom the 1000 lakes je najbolji, bar po mom ukusu, a i brutalna im je obrada Doors-a Edited May 9, 2004 by Imsaeais Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žderač Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Bend je puko gore od Paradise Lost-a. Prvi su bili EREKCIJA, dok treći pa nadalje SMRT DO SMRTA. Užas šta pare od čoveka urade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Imsaeais Posted May 21, 2004 Report Share Posted May 21, 2004 Bend je puko gore od Paradise Lost-a. Prvi su bili EREKCIJA, dok treći pa nadalje SMRT DO SMRTA. Užas šta pare od čoveka urade. bash me briga shto su propali, ja i dalje slusham 'tales from the 1000 lakes' najlepshe je ziveti u proshlosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 Tales fom the 1000 lakes je najbolji, bar po mom ukusu, a i brutalna im je obrada Doors-a Jeste najlepshe je ziveti u proshlosti Nije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragedy Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 Tales fom the 1000 lakes je najbolji, bar po mom ukusu, a i brutalna im je obrada Doors-a aj! ja nemem yu obradu na disku jes da sam doomer ali na znam zasto mi je omiljeni album AM UNIVERSUM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žderač Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 Tako je jadno nazivati se Doomer, ili bilo kako slično. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragedy Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 Tako je jadno nazivati se Doomer, ili bilo kako slično. tako je istripovano nazivati se zderac ili nesto slicno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žderač Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 Žderač je lično ime, i netreba ga mešati sa autodiskriminacijom. A rekavši "ja sam doomer" si upravo sebe diskriminisao, svrstavši se u neku grupu za razliku od ostatka, grupu za koju je predviđeno da može nešto da čini samo zato što to kolektiv nalaže, i isto tako ne može nešto drugo da radi jer takođe kolektiv to nalaže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragedy Posted May 30, 2004 Report Share Posted May 30, 2004 Žderač je lično ime, i netreba ga mešati sa autodiskriminacijom. A rekavši "ja sam doomer" si upravo sebe diskriminisao, svrstavši se u neku grupu za razliku od ostatka, grupu za koju je predviđeno da može nešto da čini samo zato što to kolektiv nalaže, i isto tako ne može nešto drugo da radi jer takođe kolektiv to nalaže. covjece nisam znao da je to tako jebo te zivot a ja mislio da covjek koji svira doom metal nekeko normalno ima taj naziv oprosti srece ti! a sto se licnog imena tice moje ime aleksandar mi se mnogo svidja i zvucno i poznacenju,a sam sebe vise krstit necu,vala toliko mogu da postujem oca sto me napravio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žderač Posted May 31, 2004 Report Share Posted May 31, 2004 Ova rasprava ode u PIČKU MATERINU!!!! Svejedno stojim iza toga da je jadno svrstavati se u bilo kakve grupe, mada netreba me slušati jer sam prolupao, a ne želim da uvredim podsvesno nekoga, te jebemga... Najtopliji pozdravi od mene, i neshvatajte me uvek ozbiljno, leba vam!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragedy Posted May 31, 2004 Report Share Posted May 31, 2004 Ova rasprava ode u PIČKU MATERINU!!!! Svejedno stojim iza toga da je jadno svrstavati se u bilo kakve grupe, mada netreba me slušati jer sam prolupao, a ne želim da uvredim podsvesno nekoga, te jebemga... Najtopliji pozdravi od mene, i neshvatajte me uvek ozbiljno, leba vam!!! ok ipak nekad mi je milije da se svrstam u neku grupu nego da me svrstavaju gdje nikad ne bih volio da podpadnem naravno svaki covjek je individua i 2 ista ne postoje tako da sa ponosom sebe nazuvam METALAC,kao i DOOMER ja to jednostavno zivim ODPOZDRAV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragedy Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 cuo sam far ... prva pjesma me okinula od 2do9 sam se smarao 10a me opet okinula sjebali su se sa ovim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vintersorg Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 ja za FAR nisam imao zivaca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragedy Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 ja za FAR nisam imao zivaca... razumijem te ali cojece prva pjesma je za fanove ELEGY, a zadnja za fanove AM UNIVERSUM(MENE).ostalo je kurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkod Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 Сви су има лабуми добри до Ам универсума. А од тада је ту и тамо. 1 или 2 пјесме по албуму да ваљају. Углавном један од мојих најмилијих бендова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
venatoris Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 Sta fali pesmi DIVINITY? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragedy Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 Sta fali pesmi DIVINITY? ona je prije am universum,koji mi je ludilo ma sta pricao ovaj draskovic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 meni je far... dobar album, a am... otkida, ali ne slusajte mene, ja slusam HIM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ora Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 Nisam slusala ni Am Universum, ni Far From The Sun... vredi li, s obzirom da najvise volim njihove starije stvari? (Tales From A Thousand Lakes i sl.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 vredi da preslusas, iako nema bas puno veze sa starijim stvarima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts