Jump to content

30 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

ne radi se o tome. ne kazem da vredi preslusavati i preslusavati, ali odvrteti jednom ili dvaput u playeru i nije big deal, zar ne?

meni se cak i placebo izvrteo u playeru, ma kakvo sranje bio. vredi sve poslusati. (osim narodnjaka, zeldi rave-a i crnackih sranja)

• 2 weeks later...
Posted
ne radi se o tome. ne kazem da vredi preslusavati i preslusavati, ali odvrteti jednom ili dvaput u playeru i nije big deal, zar ne?

meni se cak i placebo izvrteo u playeru, ma kakvo sranje bio. vredi sve poslusati. (osim narodnjaka, zeldi rave-a i crnackih sranja)

Apsolutno se slazem. Ali, na kraju se shvati da nije vredelo, tj. sa onim sto se culo niko nije obogacen. Moze se i bez toga, nista posebno, ali svakako treba dobrano puta preslusati da bi se tako nesto moglo tvrditi. Placebo... Hehehehe. Svaka cast na hrabrosti!

• 4 weeks later...
Posted

Pasi Koskinen from Amorphis has left the band and replacement to forthcoming US tour is JP Leppäluoto. Amorphis will tour US with Type O Negative starting from October.

Posted

Sad prvi put u zivotu slusam Amorphis pesmu Cares i mnooooooooooogo mi se svidja..evo sad skidam jos par pesama preko win mx -a ...stvarno me zanima koji je to tip metala..power ..progresive? ne deluju mi kao doom ili ghotic bar ne ono sto sam ja cuo .....poz

Posted

Hmmm. mozda, ali su za mene posle Tuonele prestali da postoje. Tacnije, ni taj album mi nije nesto preterano, dok je Elegy vrh vrhova! Tales from the 1000 lakes je kult takodje.

Uh, uvek upadnem u pola nekakve rasprave, ne znam ni o cemu se govori, ali reko da kazem ovo icon_smile.gif

Poz!

Posted

Pasi je pevao na szigetu. ne verujem da su se tako brzo raspali i da je to na netu vec objavljeno... anyhow, jussi je jako dobra zamena, samo mi nesto govori da ni u teoriji ne moze da izvuce growl sa ranijih albuma.

uzivo sviraju sve zivo, pa cak i stvari sa karelian...-a, naravno i tales i elegy, ali i nove stvari, prosecno po 2 ili 3 sa svakog albuma. elegy, kantelle i tuonela behu jako zastupljeni na szigetu.

ma kakav bre power? bili su doom/death sa etno elementima ranije, sada sviraju nesto izmedju finskog goth metala i tipicne progressive, nesto jako atipicno. poslednji album je najvise progressive, a 2 pre toga na momente cak i veoma love.

Posted

Ma ne bih ja zadnja dva nazvao progressive... pre bih ih nazvao SMOR! Ti ljudi ne znaju vise sta ce od sebe, jedva jedna-dve pesme da vrede necemu.

Mislim, moje misljenje, bez uvrede ikome.

Poz!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

pi. Neka se ubije seljak.

Albumi do am univresuma su perfekcija (ne ukljucujuci AU), ovo posle poneka pjesma.

A to sranje sa pjevacem charona, tek je to trebalo ovom bendu da stvarno potone.

RIP Amorphis!!!!!!!!!!!!

• 2 weeks later...
Posted
ma samo nek se lepo raspadnu

u pluskvamperfektu treba da ide ta recenica icon_smile.gif

inace, o5 su me kupili na szigi sa starim stvarima icon_wink.gif

ali zato illusion`s play icon_rockdevil.gif

poz

Posted (edited)

ej Dani, a sta mi to drugacije pricamo ovde? icon_wink.gif

Jeba ga, nisam citala sve... laugh.gif Al' ih zato slusam sade. mhihi.gificon_razz.gif

Edited by Dani