LordHypnos Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 vredi da preslusas, iako nema bas puno veze sa starijim stvarima. Pa sad... Ako najvise voli 'Tales...' [kao ja], onda i nema preterano cega da se naslusa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 ne radi se o tome. ne kazem da vredi preslusavati i preslusavati, ali odvrteti jednom ili dvaput u playeru i nije big deal, zar ne? meni se cak i placebo izvrteo u playeru, ma kakvo sranje bio. vredi sve poslusati. (osim narodnjaka, zeldi rave-a i crnackih sranja) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordHypnos Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 ne radi se o tome. ne kazem da vredi preslusavati i preslusavati, ali odvrteti jednom ili dvaput u playeru i nije big deal, zar ne? meni se cak i placebo izvrteo u playeru, ma kakvo sranje bio. vredi sve poslusati. (osim narodnjaka, zeldi rave-a i crnackih sranja) Apsolutno se slazem. Ali, na kraju se shvati da nije vredelo, tj. sa onim sto se culo niko nije obogacen. Moze se i bez toga, nista posebno, ali svakako treba dobrano puta preslusati da bi se tako nesto moglo tvrditi. Placebo... Hehehehe. Svaka cast na hrabrosti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 manje vise. mada ipak o diskografiji amorphisa moze da se diskutuje i diskutuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mai Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 Pasi Koskinen from Amorphis has left the band and replacement to forthcoming US tour is JP Leppäluoto. Amorphis will tour US with Type O Negative starting from October. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orbituated Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 Sad prvi put u zivotu slusam Amorphis pesmu Cares i mnooooooooooogo mi se svidja..evo sad skidam jos par pesama preko win mx -a ...stvarno me zanima koji je to tip metala..power ..progresive? ne deluju mi kao doom ili ghotic bar ne ono sto sam ja cuo .....poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 uzivo su jebaci keve!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 Hmmm. mozda, ali su za mene posle Tuonele prestali da postoje. Tacnije, ni taj album mi nije nesto preterano, dok je Elegy vrh vrhova! Tales from the 1000 lakes je kult takodje. Uh, uvek upadnem u pola nekakve rasprave, ne znam ni o cemu se govori, ali reko da kazem ovo Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted August 16, 2004 Report Share Posted August 16, 2004 a sta oni sada sviraju uzivo, da li uopste i u kojoj meri sviraju Elegy i albume pre njega? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted August 16, 2004 Report Share Posted August 16, 2004 Pasi je pevao na szigetu. ne verujem da su se tako brzo raspali i da je to na netu vec objavljeno... anyhow, jussi je jako dobra zamena, samo mi nesto govori da ni u teoriji ne moze da izvuce growl sa ranijih albuma. uzivo sviraju sve zivo, pa cak i stvari sa karelian...-a, naravno i tales i elegy, ali i nove stvari, prosecno po 2 ili 3 sa svakog albuma. elegy, kantelle i tuonela behu jako zastupljeni na szigetu. ma kakav bre power? bili su doom/death sa etno elementima ranije, sada sviraju nesto izmedju finskog goth metala i tipicne progressive, nesto jako atipicno. poslednji album je najvise progressive, a 2 pre toga na momente cak i veoma love. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted August 17, 2004 Report Share Posted August 17, 2004 Ma ne bih ja zadnja dva nazvao progressive... pre bih ih nazvao SMOR! Ti ljudi ne znaju vise sta ce od sebe, jedva jedna-dve pesme da vrede necemu. Mislim, moje misljenje, bez uvrede ikome. Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmic Sailor Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 Pasi stvarno napusta Amorphis... A bio je shaman banda. Cuh da ce sad pjevat J.P iz Charon (barem na US turneji) Inace, albumi od Tuonele pa na ovamo su VRH! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ora Posted August 20, 2004 Report Share Posted August 20, 2004 J.P. u Amorphisu?? Kud ode ovaj svet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted August 21, 2004 Report Share Posted August 21, 2004 ma samo nek se lepo raspadnu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted August 21, 2004 Report Share Posted August 21, 2004 ma samo nek se lepo raspadnu Bravo ionako izgleda da imaju zelju da ucine sve kako bi se posrali na albume koji su ih postavili na vrh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted August 27, 2004 Report Share Posted August 27, 2004 ah well life is a bitch... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragedy Posted September 7, 2004 Report Share Posted September 7, 2004 ZADNJI JE KURTON Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkod Posted September 15, 2004 Report Share Posted September 15, 2004 pi. Neka se ubije seljak. Albumi do am univresuma su perfekcija (ne ukljucujuci AU), ovo posle poneka pjesma. A to sranje sa pjevacem charona, tek je to trebalo ovom bendu da stvarno potone. RIP Amorphis!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmic Sailor Posted September 30, 2004 Report Share Posted September 30, 2004 Krenuli su na US turneju sa J.P.-om kao pjevacem. Da nije slucajno neko cuo te live snimke? Na sta to lici? Anyone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ora Posted September 30, 2004 Report Share Posted September 30, 2004 Ne, mada bas i ne gorim od zelje da cujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted September 30, 2004 Report Share Posted September 30, 2004 ma samo nek se lepo raspadnu u pluskvamperfektu treba da ide ta recenica inace, o5 su me kupili na szigi sa starim stvarima ali zato illusion`s play poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted September 30, 2004 Report Share Posted September 30, 2004 Ma kazite vi sta hocete... stariji albumi rulaju, na ovo novo i ne obracam bas paznju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted September 30, 2004 Report Share Posted September 30, 2004 ej Dani, a sta mi to drugacije pricamo ovde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted September 30, 2004 Report Share Posted September 30, 2004 (edited) ej Dani, a sta mi to drugacije pricamo ovde? Jeba ga, nisam citala sve... Al' ih zato slusam sade. Edited September 30, 2004 by Dani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted October 1, 2004 Report Share Posted October 1, 2004 odvaljujem se od tuonele i universuma poslednjih dana. bas mi prijaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts