Sadomator Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Realno su u pravu, novi Beherit uveliko oduva novi Funeral Mist Quote
Guest Yerathroth Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Uuuu.. ovo mi je jedan od omiljenih bendova! To je Blek Metal! Quote
Dioklecijan Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Engram je jedan od rijetkih kambekova ikad u Ug metalu!nevidjen album....pardon albumcina....i neka sam postovao da se kult vrati na prvu stranu....Kakve rifove ima ovaj album... Quote
Fapril ethereal Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 (edited) Drawing Down the Moon KLASA... userem se kad cujem Salomon's gate.. mislim da je vokal tu nesto najcrnje sto sam ikad cuo.. ovaj zadnji nisam slusao.. Edited October 17, 2010 by Fapril ethereal Quote
Berliner Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 dje nisi slusao engram, taj album je instant kvlt Quote
morbid god Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 ovaj zadnji nisam slusao.. Zajebaosise!!! Quote
Dioklecijan Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 dje nisi slusao engram, taj album je instant kvlt Taj album je definicija novog blek metala...ko kaze da ovo nije beherit kakav bi bio da je nastavio jos tada davno oca mu jebem...dobro mozda bi se malo jos drogirali i razvaljivali al to bi bilo to!!! Quote
oʞɾoƃ Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Drawing Down the Moon KLASA... userem se kad cujem Salomon's gate.. mislim da je vokal tu nesto najcrnje sto sam ikad cuo.. ovaj zadnji nisam slusao.. Meni je Beherit nepojmljivo govno, bilo koje izdanje. Quote
Dioklecijan Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Posto slusas svedjane jesil obratio paznju sto rade ovi finci na Engram???ako vec ne mozes primitivizam orvih radova.... Quote
oʞɾoƃ Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Pustih ga kad se pojavio jedno dvaput, nije mi legao uopšte. Ali obrnuću ga opet ovih dana... Šta znam, ja ne mirišem mnogo taj primitivizam, Darkthrone, Beherit itd., iako mi je Clandestine Blaze OK, a Katharsis obožavam. Quote
Dioklecijan Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Nije ni meni na prvo slusanje lega a slusam i noijz pa vidji...Uglavnom album kolje i vjerovatno jedan od branioca novog talasa bleka (tako ja nazivam ove novije ozbiljne blek metal bendove bendove drugog pocetka).... Quote
morbid god Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Pustih ga kad se pojavio jedno dvaput, nije mi legao uopšte. Ali obrnuću ga opet ovih dana... Šta znam, ja ne mirišem mnogo taj primitivizam, Darkthrone, Beherit itd., iako mi je Clandestine Blaze OK, a Katharsis obožavam. Pitam se zasto ti je CB ok, a obozavas Katharsis hints: dso & ned (ho ho ho) Quote
Grobodan Posted October 18, 2010 Author Report Posted October 18, 2010 U DsO u stvari sviraju Holocausto, Fenriz i Abbath ali pssssst! Quote
morbid god Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 Koliko treba da si sjeban pa da vorsipujes Beherit!?! 1 Quote
Talvi Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 Sve je to sjebano u glavu od droge. Quote
BLAGOJE Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 in maj buk ova klinjarija moze samo da sanja da napravi album sa onakvom atmosferom.za to trebaju stari majstori poput nuklear holokausta,tosje vorijora,snorea...i da,elektronika na albumu je genijalna.nisam bolju cuo jos od thorns-a. a vi kako god 'ocete. Quote
Novaliis Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Od njih obozavam sve faze, i black metal i ambient. Svaka im cast. Quote
Dioklecijan Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Nema Beherit losega materijala! Quote
iron will Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Волим Electric Doom Synthesis. Они метални радови су ми мало монотони, нису ми се допали, можда ћу пробати поново да их послушам... Quote
Novaliis Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Electric Doom Synthesis je odlican za Halloween party. Quote
Grobodan Posted April 19, 2011 Author Report Posted April 19, 2011 Naleteh na Holocausta na fejsu i lastu http://www.facebook.com/marko.laiho http://www.last.fm/user/syriacname#shoutbox Arts and entertainment Music Lady Gaga Sad je kvlt approve-ovana Quote
Recommended Posts