Lunar Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Nadam se nekoj progresivi na poslednjoj pesmi. XD dok mi neprodje ovaj haos u skoli najverovatnije necu skinuti, a to je do petka. A onda da poskidam brdo ovih novih naslova. Quote
Grobodan Posted April 8, 2009 Author Report Posted April 8, 2009 Kakva progresiva na Beherit albumu, daleko bilo nadam se Blasphemy worshipu Quote
HADES Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Jel ima neki rapidshare ili megaupload link, neće da mi otvori ovaj uploadbox? Quote
Grobodan Posted April 8, 2009 Author Report Posted April 8, 2009 Kako neće, meni opušteno skinuo... nisšta za sada, jbg Quote
HADES Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Kada ukucam onu šifru neće da mi otvori sledeću stranicu (Internet Explorer cannot display the webpage). A u kurac! Quote
Grobodan Posted April 8, 2009 Author Report Posted April 8, 2009 Probaj preko dugog browsera, ja sam na Chrome. Quote
Talvi Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Nema se vremena sad za ovo, pojavilo se nekoliko prioriteta za kratko vreme. Quote
Grobodan Posted April 8, 2009 Author Report Posted April 8, 2009 Na drugoj sam pesmi, zvuči solidno. Quote
Brynhildr Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Ja od njih nisam čula pesmu koja nije govno. Al' dobro, it's just me. Quote
Grobodan Posted April 8, 2009 Author Report Posted April 8, 2009 E, ajd izađite napolje i idite slušajte neki bend koji u nazivu albuma ima latinsku izreku. Quote
oʞɾoƃ Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Naravno... Samo latinski... I švedski... Cum pertica stercorosa, i kristi skugga... (Sa usranom motkom, u hristovoj senci...) Quote
Vozd Jovan Pogani Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Jebem vam svetu nedlju... Pise da je limit ispucan... Sta cu sad... Jebem ti boga... Quote
Vozd Jovan Pogani Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Evo naso sam jednu pjesmu SUCK MY BLOOD... Ubija... Dajte neki sajt... Neki link... A jebem ti zivot... Kakav zakon... Quote
HADES Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Evo ti megaupload link: http://www.megaupload.com/?d=r2z2zqql Album jebe kevu! Rifovi, produkcija, vokal, sve je baš kako treba! Stvarno nisam očekivao ovako dobar povratnički album. Quote
Vozd Jovan Pogani Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 TOOOOOO!!! LEGENDO!!! SAD IMA DA BUDE BLASFEMIJE PO KUCI... 43 MINUTA UZIVANjA... CE DA BUDE... JOS JEDNOM ZAHVALjUJEM... Quote
Talvi Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Meni ovo uopste ne zvuci lose. Ima neki pankerski stav i energiju a to je nesto sto u principu postujem. Zasad mi se djasvi. Quote
Josif Visarionovič Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 na momente je zanimljiv ali je u globalu teska smorcina Quote
Vozd Jovan Pogani Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 (edited) Evo stigo sam do PAGAN MOON... Album je zasad odlican... A jesu ljudi kraljevi... HOLOKAUSTO JE IDOL... Edited April 9, 2009 by Vozd Jovan Pogani Quote
Nemethor Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 (edited) ...Prijatelji moji, ako cemo iskreno... KADA JE BEHERIT IKADA BIO INTERESANTAN?... :udri: Edited April 9, 2009 by Nemethor Quote
Маузер Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Ja mrzim Beherit, ali ovaj novi je kult! Quote
Brynhildr Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 ...Prijatelji moji, ako cemo iskreno... KADA JE BEHERIT IKADA BIO INTERESANTAN?... :udri: Aj baš ću skinuti da preslušam, čisto zbog toga što ne volim da tvrdim da je nešto sranje dok ne preslušam. Quote
Recommended Posts