Grobodan Posted April 9, 2009 Author Report Posted April 9, 2009 Ne verujem šta čitam ovde, majke mi... Quote
morbid god Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Danas je postalo kul pljuvati po legendarnim bendovima.. obozavam takve likove, al bez zajebancije Quote
Vozd Jovan Pogani Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 JA SE IZVINjAJEM... AL JEBEM JA MATER ONIMA KOJU PLjUJU PO BEHERITU... 666... Quote
Brynhildr Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 (edited) Danas je postalo kul pljuvati po legendarnim bendovima.. obozavam takve likove, al bez zajebancije Da li moram da naglašavam reč MENI? Meni je sranje, nekome je odlično. Isto kao što su neki bendovi koje ja volim vama sranje. Edited April 9, 2009 by Brynhildr... Quote
Defunctus Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 (edited) ali oni ne idu po temama tvojih bendova i govore kako su im sranje.Cemu to. ovo komentar sa neutralne pozicije...morao sam. Edited April 9, 2009 by Defunctus Quote
Brynhildr Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 ali oni ne idu po temama tvojih bendova i govore kako su im sranje.Cemu to. ovo komentar sa neutralne pozicije...morao sam. Da, idu. xD A inače ne idem, ali je bilo jače od mene kad sam pročitala komentare. Quote
Grobodan Posted April 9, 2009 Author Report Posted April 9, 2009 Da, idu. xD Ko je to radio I, kakav je album? Jel da da nije govno? Quote
Lunar Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Danas je postalo kul pljuvati po legendarnim bendovima.. obozavam takve likove, al bez zajebancije Au boze ko da si dete. "Neko dira moje heroje, kako smeju. smrc" Alo bre chovece, niko nedira tvoje heroje i idole nego muziku koju prave. Ako im se nesvidja njihova muzika imaju sa punim pravo to da kazu, a josh ako su legende neke scene onda treba i josh jace da hejtuju to delo. Ovo nema veze sa Beheritom jel album josh nisam poslusao. Quote
Grobodan Posted April 9, 2009 Author Report Posted April 9, 2009 Kažem ja - ovom forumu pomaže samo totalitarni mod koji bi banovao za ovakve izjave. 1 Quote
behemoth Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 ne znam meni ovaj album tako ubija da to nije normalno kakav duh, kakva atmosfera uf black metal Quote
morbid god Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 (edited) Da li moram da naglašavam reč MENI? Meni je sranje, nekome je odlično. Isto kao što su neki bendovi koje ja volim vama sranje. Boli mene dupe jel TEBI nesto sranje. Imas fino teme posvecene bendovima koje volis, pa se tamo zanimaj umjesto sto jedan legendarni bend nazivas tako kako nazivas. @Lunar Au boze ko da si dete. "Neko dira moje heroje, kako smeju. smrc" Alo bre chovece, niko nedira tvoje heroje i idole nego muziku koju prave. Ako im se nesvidja njihova muzika imaju sa punim pravo to da kazu, a josh ako su legende neke scene onda treba i josh jace da hejtuju to delo. Ovo nema veze sa Beheritom jel album josh nisam poslusao. Ne pricaj gluposti, i nauci vec jednom da se 'ne dira' i sl. pise odvojeno. Edited April 9, 2009 by morbid god 1 Quote
Grobodan Posted April 9, 2009 Author Report Posted April 9, 2009 I meni je album totalno solidan, rekao bih da je bliži Drawingu mada ima primitivizma baš kako treba, i ona poslednja pesma, iako duga, me nije uopšte smorila. Quote
behemoth Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 ona poslednja pesma, iako duga, me nije uopšte smorila. +1 Quote
Vozd Jovan Pogani Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 TAKO JE... Slava Holokaustu... Nikad ova sto kenja... Quote
Brynhildr Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Preslušah... Ajd nije baš toliko govno, ima i gorih. Ali u suštini - ne volim ja baš toliku sirovinu. Pimeyden Henki i Pagan Moon još mogu i nekako proći, a Suck my blood i Destroyer... užas. Blago rečeno. Vokal mi ne leži nikako, između ostalog. Šta ja znam, nije ovo za mene. Fair enough? Quote
oʞɾoƃ Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 TAKO JE... Slava Holokaustu... Nikad ova sto kenja... :) Inače, meni je nejasno da ovakav black metal u 2009. godini ima publiku, ali svako prema sebi Quote
Vozd Jovan Pogani Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Nemoj Gojko... Suck my blood je najjaca pjesma... Quote
Маузер Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Realno jos sam slusao album i kida nenormalno. Takva muda! Quote
Josif Visarionovič Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 :) Inače, meni je nejasno da ovakav black metal u 2009. godini ima publiku, ali svako prema sebi :) :) Quote
Nemethor Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 Sto se mene tice trebao je da pocne album od Pimeyden Henki... sve ove prethodne su teski sablon. Beherit je legenda i institucija sam po sebi, sto opet ne znaci da treba automatski da se svidja svima koji slusaju ekstremni metal. Ovo je moje licno misljenje, uz maksimalno postovanje ukusa i stavova ostalih koji su na ovom forumu. Quote
Grobodan Posted April 10, 2009 Author Report Posted April 10, 2009 Evo ga Bethor, bog te jebo!!!!! Quote
Recommended Posts