GEORGE_SOAD Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Aleksandar Hristic - bubnjar Nemanja Stankovic - bas gitara Nesh Pivdzis - gitara Milos Djordjevic - vokal To sto sviramo je metal, ima thrash-a, ima speed-a, ima death-a, metalocore-a... Daleke 2004-e godine basista Nemanja i pevac Milos sastase se u dalekim poljanama nepresusnih planina Vranja. Te godine, Januara 3-eg Boing 737 srusi se u Crveno More. Tragicna nesreca odnela je 148 zivota...Tih dana prethodni bend gore-pomenute dvojice ( Dark Sky) je vredno radio i vezbao u prostorijama velikog dvorca basiste Nemanje, koji drzi i lanac marketa. Vec tada su padale ideje o bendu koji ce nadmasiti sva njihova ocekivanja i koji ce se tek posle 5 godina truda i kucnog rada ( rad, zatvorenog tipa gde dva coveka stvaraju muziku i prenose jedan drugome svoje zamisli radi sto bolje integracije njihovih ideja u dalji stvaralacki proces) i stvarno obistiniti. Iako vec godinu dana SEK ( Svetska Ekonomska Kriza ) odnosi zivote, radna mesta nasim prijateljima i nama, unosi strah narodu i stvara paniku, bend Crysis nije dobio naziv po ovom dogadjaju ( i danas prisutan, hara ulicama uzimajuci danak neiskustvu svih nacija ), naprotiv, naziv benda smo odabrali nasumicnim odabirom engleskih reci iz recnika. Tako 2008-e se angazovasmo ne bi li sto pre preneli nase ideje drugim ljudima i snimismo 2 pesme...Onda pevac Milos upita svog prijatelja Boban-a da lupa bubnjeve i pomogne u stvaranju i obnavljanju metal scene u svetu, uz put, nedaleko od Beograda, odmah preko Pancevackog mosta, u birtiji naidje na tamburistu nezimernih mogucnosti da poboljsa svoj imidz i upita ga da svira u bendu. To je neka nasa prica, poceli smo sa ozbiljnijim radom, za sada je u planu samo sto vise svirki, da nas narod sto vise cuje... http://www.myspace.com/bandcrysis Quote
tHe NecromasteR Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 Znaci vi ste odgovorni za svetsku ekonomsku krizu! Znao sam da pivo ima veze sa tim!!!! xD Salu na stranu, imao sam prilike da cujem Vranjansko-Vojvodjanski klan uzivo, i posteno su ga isprasili tad. Samo napred! Quote
GEORGE_SOAD Posted March 19, 2009 Author Report Posted March 19, 2009 More ocu neku rakiju kad vam dodjemo tamo, pivo je samo za zalivanje! Quote
tHe NecromasteR Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 Pa i sam znas da su nam pivaru zatvorili, te nam nema druge no s rakijom u krvnom sistemu svirke da posecujemo. Ajde neka nova svirka uskoro!!! xD Quote
bambayay Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Do jaja bend, sjajnu atmosferu naprave uzivo! Veoma mrsan zvuj imaju. poz! Quote
GEORGE_SOAD Posted April 24, 2009 Author Report Posted April 24, 2009 (edited) Nase stranice na reverbnation-u http://www.reverbnation.com/bandcrysis na Exit-u http://music.myexit.org/bandcrysis facebook-u http://www.facebook.com/pages/CRYSIS/75207053028 Edited April 24, 2009 by GEORGE_SOAD Quote
GEORGE_SOAD Posted May 4, 2009 Author Report Posted May 4, 2009 Sledeca svirka na Demo masters turniru 202-jke u Nedelju, 10-og Maja. Vidimo se! Quote
GEORGE_SOAD Posted May 8, 2009 Author Report Posted May 8, 2009 TRAZIMO BUBNJARA!!! http://www.myspace.com/bandcrysis Svi zainteresovani mogu da se jave na 064 057 31 52 ili na mail [email protected], [email protected] Na narednim svirkama ce i dalje svirati Kinez... Quote
GEORGE_SOAD Posted May 12, 2009 Author Report Posted May 12, 2009 Sledeca svirka 31.05 u 21h, Danguba. Sviraju jos: MAGMA, SOUND ELEVEN, UNEVEN. Vidimo se ljudi! Quote
GEORGE_SOAD Posted May 13, 2009 Author Report Posted May 13, 2009 I dalje Kinez lupa, dok ne nadjemo zamenu. Quote
GEORGE_SOAD Posted May 31, 2009 Author Report Posted May 31, 2009 Ljudi vidimo se veceras! Bice nekih snimaka pa kacim za koji dan! Danguba 21h! 100din! Quote
GEORGE_SOAD Posted June 3, 2009 Author Report Posted June 3, 2009 Bice do sledece nedelje! Samo da ih uzmem Quote
MyNameIsMisery Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Jbga, ne zameri što se toliko 'palim' - Pupe mi je dobar drug, a nisam imao prilike da vas vidim uživo... trebalo bi da i ja upload-ujem par klipova njegovog krljanja... Quote
GEORGE_SOAD Posted June 3, 2009 Author Report Posted June 3, 2009 Ma cuces Pupeta tek na svirkama , mnogo sere . A videces i na ovom snimku, hehehe... Quote
MyNameIsMisery Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Pa, zapravo ga jedino u Crysis-u (tj sa tim bendom) nisam čuo... a i sâm sam ga mnogo puta snimao. Jbga, ne mogah da stignem ni na jednu od prethodne dve vaše svirke; uz to, najveći razlog za moju zainteresovanost je to što mi je par ljudi reklo da ste dobri uživo. Quote
GEORGE_SOAD Posted June 25, 2009 Author Report Posted June 25, 2009 Preview nove pesme na myspace profilu. Zavrseno je snimanje gitara, jos vokali da se urade... www.myspace.com/bandcrysis Quote
MakeTeaNotLove Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 Eh, nestrpljivi mladicu A sta ako me sutra udari grom i ta pesma nikad ne bude zavrsena? Quote
GEORGE_SOAD Posted June 25, 2009 Author Report Posted June 25, 2009 Eh, nestrpljivi mladicu A sta ako me sutra udari grom i ta pesma nikad ne bude zavrsena? Ne baksuziraj Bice leba od tebe! Quote
GEORGE_SOAD Posted June 26, 2009 Author Report Posted June 26, 2009 Sve cu da postavim kad sve bude snimljeno. Krljacine Quote
MyNameIsMisery Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 Uf, kad čujem taj 'Mrsni riff' - odlepim..! \m/ Btw, zvuči opako. Jedva čekam da čujem demo. Quote
GEORGE_SOAD Posted June 28, 2009 Author Report Posted June 28, 2009 evo sutra zavrsavamo vokale pa onda mastering par dana i kacim! Quote
GEORGE_SOAD Posted July 12, 2009 Author Report Posted July 12, 2009 Novi demo je zavrsen!!! Link za download http://www.mediafire.com/?jnyzdzzijim textovi su u attachmentu Zahvaljujem se Mitru iz Sound Eleven-a za ulozen trud!!! Quote
Recommended Posts