AstralliS Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Kontam da ima padne neki jam na relaciji Neal Morse/Dream Theater, a da će Portnoy da lupa bubnjeve Nealu, a ko zna možda ubace još nekog iz DT tima.
_powerslave_ Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Uh drugi dan jebe kevu stvarno...Kolko je jednodnevna karta?
Guest Kriki Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 Uh drugi dan jebe kevu stvarno...Kolko je jednodnevna karta? Nisu jos objavili cene za jednodnevne, ali koliko vidim za 3 dana je 100 leva, to mu dodje nekih 60-ak e, ako i tamo valuta nije otisla u kur... http://www.eventim.bg/portal/bg/muzika/fes...erformance.html
LazaGNR Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 (edited) 1 evro je oko 1,95 leva. Znaci da je karta za 3 dana recimo oko 50 evra (+/- koji lev ) Edited April 22, 2009 by LazaGNR
crusader84 Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Mogu i preko našeg Eventima da se kupe karte. 52,63€ cena. http://www.eventim-yu.com/portal/rs/muzika...erformance.html
_powerslave_ Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Ima li neko odavde da je zainteresovan samo za drugi dan?
The Wicker Man Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 chek sta ispadne sada jeftinije bulgerija ili madjarska..... !?
:matija Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 (edited) Postoji velika sansa da i ja idem na ovo, astrallise ja racunao na tebe. Sto vise to bolje. Edited April 6, 2009 by Ash
METAL Man Posted April 6, 2009 Author Report Posted April 6, 2009 Ne zna se jos, ceka se potvrda jos par vecih bendova. A mozda niko, DT svira koncert od 4 sata! UUU vidim ja da ce nas ici dosta. Koliko je put do BUG? Npr voz.
LazaGNR Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 (edited) Znači ti ideš? Je l' bi mogao ja da se ubacim s tobom, ionako tražim drugare za ovo? :trep: Mozes kod njega u sator da se ubacis E da,ne znam dal sam rekao da tamo ima (pored tog stadiona gde su koncerti),ima prostor za kampovanje,tako da za smestaj ne morate tol'ko da se brinete A ima i privatnih smestaja kome smeta kampovanje Mislim da ima 1 hotel (Elldamar to bolje zna ) + jos ce da vas na'vataju lokalne babe i dede,kad stignete tamo u Kavarnu,da spavate u njihovoj kuci Mislim da je to oko 5 evra po danu/po osobi. Edited April 22, 2009 by LazaGNR
angels deserve to die Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Prvi Jul- Motley Crue, drugi jul- SCORPIONS!!! H0CUUUUU!!! Nisu jos objavili cene za jednodnevne, ali koliko vidim za 3 dana je 100 leva, to mu dodje nekih 60-ak e, ako i tamo valuta nije otisla u kur... http://www.eventim.bg/portal/bg/muzika/fes...erformance.html 100 leva je 51 evro
Elldamar Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Ma ima smeshtaja...postoji taj kamp naravno koji je ok,a postoji i dosta privatnih smeshtaja... Mislim da ima gomile hotela ali stvarno ne znam cene,ja sam bio u sasvim ok smeshtaju gde planiram i ove godine,ako ne i u neku vilu u Baltciku ili Albeni jer su im cene sasvim pristojne...a shto se tiche prevoza,ako mozhete busom bolje je tako nego vozom...jebena 23 sata po vrucincini u onim pony express kupeima mozhe da boli...a i cena im je na zavidnom nivou...mislim da je sada preko 100e povratna BG-Varna-BG...
AstralliS Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Postoji velika sansa da i ja idem na ovo, astrallise ja racunao na tebe. Sto vise to bolje. Dobro je kad znaš da neko računa na tebe. Moze. - Ako mi das onaj njihov cert sto mi dugujes. Ma daću ti sve njihove što ti dugujem i ne dugujem. ko jos svira ovaj dan kad je i dream? Neal Morse Mozes kod njega u sator da se ubacis To mi je primarni cilj, a onda DT.
AstralliS Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Vidim ti si se baš obradovao tome... Iskreno, meni se na prvi dan festivala nešto i ne ide, jedino ako će da ubace još nešto zanimljivo, mada kako su "usporeni" - sumnjam u to...
crusader84 Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 U teoriji, išao bih i ja na ovo, ali ako prethodno skupim pare za sve ovdašnje zanimljive koncerte + za ovo. Maaa.... zaboravite da sam išta rekao.
:matija Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 (edited) Vidim ti si se baš obradovao tome... Iskreno, meni se na prvi dan festivala nešto i ne ide, jedino ako će da ubace još nešto zanimljivo, mada kako su "usporeni" - sumnjam u to... Samo zbog toga i idem. Ni mene ne zanima prvi dan, ali ne znam koliko se isplati da se uzimaju karte za drugi i treci pojedinacno ili kako vec, + ovako se dobija jos jedna noc u satoru. :) haha @crusader pa ti javi, ako uspes da iskombinujes nesto. Edited April 9, 2009 by Ash
METAL Man Posted April 10, 2009 Author Report Posted April 10, 2009 Mozes kod njega u sator da se ubacis A nenene.. to je rezervisano za neku pijanu maloletnicu! Uf.. ova da li sam ja rekao maloletnicu... (koga briga za Dream Theater koncert,hahahaha) Samo se ti igraj sa zivotom! Jel ce mi biti dosta 100eur za put i hranu tamo za 4 dana? Ajde neka se jave ludi sa iskustvom.
AstralliS Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 Ni mene ne zanima prvi dan, ali ne znam koliko se isplati da se uzimaju karte za drugi i treci pojedinacno ili kako vec, + ovako se dobija jos jedna noc u satoru. :) haha Ma naravno, uzeo bih ja karte za sva tri dana, samo ne znam da li bih išao na prvi. Ovako bih mogao da se provedem malo, uživam u prirodi, slikam, itd. A tebe ćemo da zaključamo u šator, za sva 3 dana, haha. A nenene.. to je rezervisano za neku pijanu maloletnicu! Jel ce mi biti dosta 100eur za put i hranu tamo za 4 dana? Ajde neka se jave ludi sa iskustvom. Ono, realno, biće ti dovoljno i manje, ukoliko se ne rasipaš parama. Mada, ima da plaćaš ture samo tako, haha. Ja sam se nešto razmišljao da ostanem ukupno 10 dana i time zaokružim odmor. A posle ako bude nešto od onog PN toura, to tek ima bude ugođaj.
METAL Man Posted April 19, 2009 Author Report Posted April 19, 2009 (edited) Extra! Ja cu da nam pravim sprinkle! Neće biti tamo maloletnih gotičarki, haha... Možda samo neke glamerke. Ma moze i to da prodje. Bitno je da su maloletne. i pijane. Ja se ozbiljno razmisljam da idem na ovo, pogotovu posto je Exit govno ove godine (a kad nije bio?). Samo se nadam da nece sviispaliti u zadnjem trenutku kao sto je obicaj.. Edited April 19, 2009 by 84_KRIK
vladream Posted April 19, 2009 Report Posted April 19, 2009 jebem li ga, jedino ako mi ispit iz statistike bude tad, a valjda nece, jebem mu mater salu (!?) na stranu, videcemo, za sada sam prilicno zainteresovan, karta nije skupa, bendovi su super, necu morati da vadim vizu, i tako
LazaGNR Posted April 19, 2009 Report Posted April 19, 2009 (edited) Da organizaovano. Prvo u Bugarsku,pa u Rumuniju na Manowar Bas k'o sto sam ja planirao svoje putovanje EDIT:nasao sam vegetin flajer http://img13.imageshack.us/img13/6411/img47531.jpg Edited April 19, 2009 by LazaGNR
Recommended Posts