wastelander Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 Engleska speed metal grupa,formirana 1982,veoma slicna Venom-u,do sada su izdali 6 albuma,nazalost grupa se raspala(nemam pojma koje godine) pa poslusajte koga zanima,i ko nije poslusao Warfare - Rape Warfare - Metal Anarchy Warfare - Burning Up Quote
Thrasher Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 Prvi put cujem za ovaj bend. Momci dobro gaze. Svidja mi se vokal. Quote
Download_manager Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 Slušao sam samo album Pure Filth. Da budem iskren, uopšte mi se nisu svideli. Uticaji panka i nju vejva su uočljivi što me ozbiljno sprečava da bar još nešto od njih preslušam. Quote
dimmu1 Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 nije ovo lose na prvo slusanje,bacicu na download pa cu da vidim kakve su i ostale Quote
wastelander Posted March 19, 2009 Author Report Posted March 19, 2009 Slušao sam samo album Pure Filth. Da budem iskren, uopšte mi se nisu svideli. Uticaji panka i nju vejva su uočljivi što me ozbiljno sprečava da bar još nešto od njih preslušam. Nema tu nikakvog "nju vejva",uticaja panka ima sto je odlicno Quote
Recommended Posts