Night's Blood Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Kako si pogodila znala sam da će biti ovakvih komentara.. al' nema veze. Nadam se da kontas da nije bilo zlonamerno, samo je bila pogodna prilika da se tako nesto kaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Naravno što bi bilo zlonamerno? BoKca mu, pa sve imamo sise čudna mi čuda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Naravno što bi bilo zlonamerno? BoKca mu, pa sve imamo sise čudna mi čuda nemoj to reći dva puta Ovde se ljudi zabezeknu kad vide curu da ima grud za koji se mož uhvatit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 E bem ti sise i ostalo, bre sad ću da sklonim fotku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 pics please... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunessence Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Ови отпорници на претходној страни су ми генијални! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 (edited) Pored srebra поред сребра, носим тозла тебра? Edited June 1, 2009 by Кресним Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riordan Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Ogrlice sa paganskim simbolima. Ima li ih u BG i gde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 (edited) Na sajmu paganizma, 30. i 31. februar, hala Pionir. Edited January 20, 2010 by Куруз 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Na sajmu paganizma, 30. i 31. februar, hala Pionir. :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil's plaything Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 http://englishbook.rs/srp/aktuelnosti_p_62 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nolajfer Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Pored srebra, nosim i ovo ali isključivo tokom letnjih meseci. Pu jbem ti uvek zakasnim da vidim dobre stvari :udri: Volim srebrno keltsko/varvarsko prstenje, bez glupog kamenja, masonskih slova, harley tema i sl sranja. Narukvice i lanci mi se gade, zlatni posebno. Link1 Link2 Link3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 (edited) ovakav muski nakit se ceni Edited January 26, 2010 by Теша Тешановић 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezlichni Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 (edited) ja sam se primio da nosim tozla. Doduse ne dizelaski, nemam krstove ni gimasticare. nosim jedan tanak lanac sa medaljnom. I jedan prstenac sa nekim plavim kamenom. A rado bih posedovao i titanijumskog rolexa daytonu. No, mnogo je to van moje lige, imam samo kvalitetnu repliku od nerdjajuceg celika. :> Edited January 26, 2010 by l3s26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 po meni je super imati kilo zlata na sebi i imati skupe satove.i skupa odela.to je nekako sa stilom Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezlichni Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 (edited) po meni je super imati kilo zlata na sebi i imati skupe satove.i skupa odela.to je nekako sa stilom Pravi smekerski. Prelep dizajn kosta oko 20 000 evra mislim najeftinija varijanta.... al vredi svaku paru kao i ovaj: http://www.rolex.com/en/rolex-watches/cosmograph-daytona/cosmograph-daytona-40mm-rolesor-m116523-0025 sta reci... Edited January 26, 2010 by l3s26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Pravi smekerski. Prelep dizajn kosta oko 20 000 evra mislim najeftinija varijanta.... al vredi svaku paru da to je pravi stil.uz to moras i dobar auto da imas.i skupo ozbiljono odelo.samo za zajebane momke 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezlichni Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 (edited) da to je pravi stil.uz to moras i dobar auto da imas.i skupo ozbiljono odelo.samo za zajebane momke Imam takav isti, doduse repliku jebiga. Pukao sam 200 eura za repliku... ali i replika takvog sata kada se radi mora da se uradi kvalitetno..... Jedan lik me je cak pitao " da li je to prava daytona" covek mi je jedva poverovao da je replika. Jedan burzuj odavde koji je ima oisti takav, doduse on je imao pravi. evo ga: Edited January 26, 2010 by l3s26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Maradona fura dva komada. Inače, ja imam ovaj: http://www.stundenzeiger.de/media/blogs/stundenzeiger/fossil-ME1038.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezlichni Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 (edited) Maradona fura dva komada. Daytone? Popularan je to sat medju sportistima. Prvobitno je napravljen pobedniku trke Daytona u Usa ( Sumaheru ) Danas ga uglavnom Rolex poklana sportistima. Ana Ivanovic ga ima npr.. ( sve joj jebem ) Ona im jee i zastitno lice za isti. Edited January 26, 2010 by l3s26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Imam takav isti, doduse repliku jebiga. Pukao sam 200 eura za repliku... ali i replika takvog sata kada se radi mora da se uradi kvalitetno..... Jedan lik me je cak pitao " da li je to prava daytona" covek mi je jedva poverovao da je replika. Jedan burzuj odavde koji je ima oisti takav, doduse on je imao pravi. evo ga: svaka cast djomla,replika sata ali elitnog sata cija sama replika samo kosta 200 evra.to je stil,na to picke svrsavaju 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezlichni Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 svaka cast djomla,replika sata ali elitnog sata cija sama replika samo kosta 200 evra.to je stil,na to picke svrsavaju Realno, picke iz srbije boli kurac za to. Sta one znaju sta je sat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=nOZiwsTe1NA Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=nOZiwsTe1NA http://www.youtube.com/watch?v=u7Vutfj7jiU Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 200 eura za repliku... ja 200e nikada ne bih dao za sat a kamo li 20 000e... kakve li su to budale koje imaju toliko para da mogu da daju 20 000 za sat, pa to je sat ljudi, onaj od 30-ak e će podjednako tačno pokazivati vreme, nije to neki roket sajns pa da se koristi neka dvajs iljada evra napredna tehnologija pokazivanja vremena, niti materijali ili izrada koštaju toliko (pa i da koštaju, čemu to), ono što plaćaš jeste prestiž, pokazuješ kako možeš da spiskaš smešno velike pare na kinđurenje, dok većina ljudi oko tebe živi bez osnovnih uslova za život... carevo odelo... idiotizam... neki to vide kao simbol prestiža, ja kao simbol gluposti i/ili bezobzirnosti... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts