Novaliis Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Na sta se ja lozim je moja stvar, a kakve sve zakljucke vi izvlacite iz mog posta i kakav imate stav je zaista smesno i neozbiljno. Da sam postovao nesto ''normalno'' i fensi niko ne bi reagovao ovako, ali na svaki post koji nudi nesto drugacije, dobijaju se ovakve glupe reakcije. Povezan sa goticarima - fail, nema veze sa goticarima niti ja pripadam toj subkulturi, iako volim ponekad da izadjem na takva mesta i klubove jer se uvek odlicno provedem, kao sinoc na primer. A mit da samo luzeri i debeli retardi izlaze na takva mesta je odavno razbijen, ja sam se licno uverio u to. Lozenje na vampire - fail. O folkloru vampira, tradiciji, okultnoj simbolici itd. mogu da pisem do sutra, ali kome? Isto i o pentagramu. Da sam postovao neki fensi tribal niko ne bi obracao paznju, ovako, svi se takmice da lupaju minuse i govore kako su full grown i ozbiljni, a ja mislio da sam poprilicno ozbiljan covek, iako ne volim da vodim obican i dosadan nacin zivota, ali to je moj izbor. 6 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Da sam postovao nesto ''normalno'' ... ...ljudi bi normalno odreagovali zato sto je to normalno.A ovo nije. O folkloru vampira, tradiciji, okultnoj simbolici itd. mogu da pisem do sutra, ali kome? Bajkovite karakondzule koje ne postoje prestaju da zanimaju ogromnu vecinu ljudi najkasnije kada izadju iz puberteta.Zato nemas nikome da pises o tome. , ali to je moj izbor. Naravno.Isto kao sto je provokacija neciji izbor. 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 (edited) Bajkovite karakondzule koje ne postoje prestaju da zanimaju ogromnu vecinu ljudi najkasnije kada izadju iz puberteta. Isto sam i ja mislio za "jelen super ligu" al evo sad videh da istoimena tema ima cak 489 strana slazem se za astralne vampire though "astralni vampir", koji kurac? Edited August 6, 2011 by marcoman 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 i ja za tenis. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 lmao Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 i ja za tenis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Isto sam i ja mislio za "jelen super ligu" al evo sad videh da istoimena tema ima cak 489 strana slazem se za astralne vampire though "astralni vampir", koji kurac? Pa sta onda kenjas?Troicki ti u krvi,je li pametnjakovicu? 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Uh, pa imam ja mnogo ogrlica sa razlicitim simbolima, od nordijskih preko egipatskih, vavilonskih, budistickih itd. To ne znaci da sam zaludjenik u sve to, nisam budista, npr. samo mi je sve to zanimljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Od Inka , Maja i Asteka nemash ? 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Nemam, ali mozda nabavim nesto, nije losa ideja. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Pazarila ove na Limundu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 (edited) brate,mene podseca na neka kinki sekusalna pomagala...malo fensije ovo http://www.24sata.info/thumbnail.php?file=news/2009/april/lisice_833149337.jpg&size=article_medium Edited August 13, 2011 by Trne-svetska mega faca 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 Ima čikica mnogo lepe dzepne satove (to mi dodje skroz kulna ogrlica), novobg buvljak ali ne unutra nego ispred, tamo ispod vozne stanice. 1000-2000 i plus dinara. Al ovi su sasvim lepi 1000 do 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Bre, kako je dobro. I kombinacija materijala je savršena. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Stvarno je lepo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Lou, entuzijasta Ili nisi samo entuzijasta? Imaš neku svoju liniju nakita...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Samo volim da vidim lep nakit. Ovo će verovatno lepo leći forumašima koji su sami gej, pa mene prate po forumu i nabeđuju u nadi da će dobiti dupeta, ali moram da kažem da žene imaju mnogo više izbora kada je u pitanju nakit, kao i mnoštvo načina na koji isti može da se uklopi i nosi, što je šteta po muškarce koji vole takve detalje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Niko te ne sprečava A nisam htela da budem prva koja na ovo odgovara. Srsly, meni je najčešće lepše ono što dizajniraju muškarci nego žene, pa probaj ako već voliš, danas na fejsu svako prodaje krpe i lance... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Vizuelno stvaralaštvo mi nikada nije polazilo za rukom, na žalost. Umem da budem kritičar, ali ne i da stvorim. Inače, ova slika je jedna od najglupljih stvari koje sam video u poslednje vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 (edited) Umem da budem kritičar, ali ne i da stvorim. Dude, the fuck.. Back to the topic: nešto vrlo slično ovome mi je sledeći projekat, čim se dofatim mašine: Ide oko vrata, možda i nije sasvim nakit... nešto izmedju ogrlice i šala recimo Edited September 2, 2011 by Machka Naopachka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Dude, the fuck.. To znači da umem da prepoznam zaista lepe stvari, ali ne umem sam da napravim iste, mislio sam da je rečenica dovoljno jasna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Ajd zajebi Skroz slatko: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 (edited) Haha, važi. A jeste simpatično ovo, mada stil crtanja malo odvlači od jednostavne "slatkoće" - mislim na glavu i izraz očiju. Ovaj komad je, na primer, potpuno savršenstvo, po mom mišljenju. Nežan, sladak, suptilan, veoma ženstven. Sva ova priča me podseća da svratim do ekipe preko puta SKC-a, da vidim ima li nečeg zanimljivog sada. Edited September 2, 2011 by Lou 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 meni su bezveze ta poslednja dva komada jer su to u stvari neke minijature, likovna dela, a ne ukrasi sa namerom da ulepsaju neciju pojavu mislim kad ih gledas sa 3-4 metra nemaju nikakav razaznatljiv ficr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Pa, nakit ne treba da bude znak za raspoznavanje iz daljine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts