Zen Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 Ne cudi me, vecina kapa su u stvari akrilne, retko koja je od prave vune, a vunene su mnogo toplije, primeti se na ovu hladnocu
Oak Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 Daj babi da ti izstrika Nego bre u sred zime nisi uspeo da nadjes vunenu kapu Nema babe odavno. Tražio ali uzalud, bio jutros u depou i obišao par prodavnica na bulevaru, mrka kapa XD
Lou Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 Ima kompleta kapa+šal solidnog kvaliteta, npr. "Rifle".
Footog Qpoos Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 Jedno glupo pitanje, jel zna neko gde tačno ima da se kupe neke vunene kape, tipa: Obišao par mesta i ništa, mrzim kupovinu. pijaca?
Rehabilitovani Bagrem Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 buvljak,imas sve za male pare od dizel fensera 200 na sat do vikend vorsipera dimu burgera.
Night's Blood Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 Bez uvrede, lici na torbu neke bake.
sunessence Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 Овако сама за себе - да, личи. Али капирам да може да се искомбинује у чисто савршенство.
sale 3sm Larry Flynt Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 U ovoj sezoni od modnog aksesoara furam super tople Kashmir,brate Kashnmir(nikad hipsterske arafat calme!!!!) Nema zime. 1
iron will Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 (edited) Ово шалче је оличење хипстерства... Још кад га увежеш онако уметнички... Има да те стартују младе песникиње феминистичке провиненције... Edited February 20, 2012 by iron will
Talvi Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 Jedno glupo pitanje, jel zna neko gde tačno ima da se kupe neke vunene kape, tipa: Obišao par mesta i ništa, mrzim kupovinu. Kasnim malo sa odgovorom ali jbg, ne obilazim ove gej teme. "Zara" u Ušću, 1000 dindži.
soul wandering Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 Ti tako ides uz ovu temu da to nije normalno 1 1
Talvi Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 Više sam ja za odeću, po pitanju aksesoara sam minimalista totalni.
kuruz Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 Ово шалче је оличење хипстерства... Још кад га увежеш онако уметнички... Има да те стартују младе песникиње феминистичке провиненције... Ваистину. Никад шал, увек јакна или дукс са високом крагном. 1
sale 3sm Larry Flynt Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 Ово шалче је оличење хипстерства... Још кад га увежеш онако уметнички... Има да те стартују младе песникиње феминистичке провиненције... To je fini gospoCki sal,od najkvalitetnijeg materijala,moze kako oces,dingospo stil,huliganski vez,deda Troter vez....ovo je olicenje hipsterstva 1
kuruz Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 Што? Ево данас на испиту фармерке, леп и културан дукс, дугачка јакна, сат... 3
Zen Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 Ma jebo crno više... Potpisujem. U to ime nabavih tirkiznu koznu torbu E kad vec Kuruz pominje sat Ovi danasnji swatchevi, oni jednostavni, plasticni, dezeni su bezvezarija. Sta je sa onim sarenim, lepim? Odem u radnju, mal te ne su jednobojni, nesto ciklama, zuto, fuj.
Night's Blood Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 To je fini gospoCki sal,od najkvalitetnijeg materijala,moze kako oces,dingospo stil,huliganski vez,deda Troter vez....ovo je olicenje hipsterstva To su korovci nosili pre nego što su hipsteri izmišljeni.
Zen Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 nemam pojm ada postoji toliko fajek swatcheva unaokolo tek skoro navatah jedan, bijedna kopija indeed, al kao, bar radi pa cu ga vec utrapiti nekome kome nije bitno je li original ili ne :snob: u medjuvremenu nabavih jedan veseli beli na leptirove ( u duhu "jebesh vishe crno") da pravi drustvo mom omiljenom dok je ovaj poslat na godisnji
sale 3sm Larry Flynt Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 (edited) Od sateva imaem Imam jos jedan crni seiko ovakav dedin Dzepni i verovatno najcesci dzepni sat u Srbiji Edited February 21, 2012 by sale 83 Larry Flynt 2
Machka Naopachka Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 Potpisujem. U to ime nabavih tirkiznu koznu torbu Ti se slaže uz kosu? Inače, dzepnih satova ima jedan deka ispred buvljaka... ja imam jedan baš fin, vidi se mehanizam sa obe strane, to bi i bila moja omiljena ogrlica...
LoveHateLove Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 Mene to hipstersko salce neodoljivo podseca na ovog baju Inace ne nosim ni sat ni sal, sto manje to bolje, uvek sam bio praktican ...koj' ce mi sat kad ionako nosim mobitel...
Bata Trokrilni Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 Mačko, koji je tebi omiljeni aseksoar?
Recommended Posts