Berliner Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 (edited) treba da na varijabilnim daljinama ostavlja odredjen utisak, da ima konkretan efekat, ne kao slike da stanes pred njih na odredjenoj daljini i gledas, ako se previse priblizis ne vidis dobro ili obrnuto. nije poenta u nakitu kad je skinut nego kad ga neko nosi. Edited September 2, 2011 by Нормалан и Природан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Treba da ostavlja utisak, slažem se, ali se ne slažem da treba da se vidi iz daljine. Nakit je, po mom mišljenju, lična stvar i kao takva, treba da bude vidljiva ljudima u neposrednoj blizini, a ne onima na 3-4 metra od osove koja ga nosi. Očigledno imamo različita mišljenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugar Overdose Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 http://www.facebook.com/kokodas.official ova devojka pravi prepredivan nakit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Lou, meni je taj samo dosadan... @Normalan, a može da bude i detalj, ne mora sve da bude in-your-face, ili ne? KokoDaš hehe da, ima finih stvari.. to je ta moda za poneti/sjaj u lavi urbana ekipa mladih umetnika Beograda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Meni se npr. dopadaju oba koja je Lou postavio, imaju dozu starinskog sa taman dovoljno detalja da ne budu dosadni Generalno sam ljubitelj takvih radova, i nikada mi nije dosadno kada sa lepšom polovinom idem u potragu za nekim lepim parčetom nakita Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Mene samo smara sto kod nakita kao sto je Lou kacio nikad nema efekta 'u sto je kvalitetan komad' (zaboga jel to flomaster na artclay-u?). A neretko kosta kao da je srebro+poludragi kamen. Posto ima i takvog nakita a da nije default (popularna religija, subkultura i sl motivi) onda takav i uzimam. Snobisha, ne snobisha, stvarno mi nije to cilj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Takvo razmišljanje mi je potpuno razumljivo, lep je osećaj naći komad za koji znaš da nećeš videti na nekome čim uđeš u autobus. I sumnjam da je ono flomaster. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Da li ovo dovoljno upečatljivo za one koji su se žalili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Odlicno je, a posebno sto je crveno Da li ovo dovoljno upečatljivo za one koji su se žalili? Ma znam ja sta ti mislis, zasednes sa curicom, pomilujes je, pa joj sklonis kosu iza uveta (mazeci joj uporedo i kosu i uvo), i onda uzmes mindjusu da pogledas izbliza, a na njoj odradjeno tehnikom koju koriste crtaci ikona na zrncima pirinca... Razumem te potpuno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 hahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Volim nakit koji ne chupa. Kad imas dugu kosu svo to prstenje sa rogovima i cjoskovima proklinjes ako prodjes prstima kroz kosu, isto vazi i za priveske i mindjuse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Apsolutno, juce sam sve poskidala, muka mi vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Ja sam skinula kosu -.- Uglavnom, kol'ko je dobro 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 (edited) Bolje da pise unutra "cake is a lie..." . Izgleda interesantno kao neki dekorativni detalj u kući, nešto da stoji pored troseda ili kreveta u malo većim dimenzijama ili na nekom stolu pored neke moderne lampe. Ali ne verujem da bi ovako nešto bilo dobro kao nakit, mada ko zna možda je to brave new world, nošenja ultra modernog nakita. Edited September 29, 2011 by Lunar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Mozda pise cake is a lie sa druge strane Uglavnom, ne verujem ni ja da bih ga nosila, ali premocno izgleda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Cool je skroz, samo za druge namene od nakita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 (edited) Ја бих тај прстен носио, само ако може да испаљује зраке из тог црвеног срања на средини Edited September 29, 2011 by Јарослав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Apsolutno, juce sam sve poskidala, muka mi vise Tri puta ura za nudizam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 I sta bi, jesi kupio prekrivač? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Dani prolaze u polaganju ispita, spavanju i aktivnostima na jumetalu. A baš sam nameravao da posle faksa svratim do jedne radnje, svega mi. Inače, dopada mi se kako nudizam povezuješ sa mojim prekrivačem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Kako diskretno Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Dani prolaze u polaganju ispita, spavanju i aktivnostima na jumetalu. A baš sam nameravao da posle faksa svratim do jedne radnje, svega mi. Inače, dopada mi se kako nudizam povezuješ sa mojim prekrivačem. Manje sranja na jumetalu i pisnja sedeci a vise trazenja prekrivaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Frojdovska omaška ne može meni da promakne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 (edited) Au, Mileee... Haruo Suekichi Steampunk watches (facebook link) Nije Facebook link Edited October 2, 2011 by Machka Naopachka Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Meni se laptop dopada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts