soul wandering Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Nosis li ti sta od nakita? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted January 25, 2012 Author Report Share Posted January 25, 2012 А шта да радиш Лу, осуђени на почетку али зато је ту Дум као наше спасење а Драгана, Јелена, Тамаре, Марине, нека се ките, ми ћемо им то пружити са задовољством хаха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Biserne ogrlice? Nosis li ti sta od nakita? Imam gomilu narukvica, npr. mada gomila uvek može da bude veća. Biće toga još. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 kakvih narukvica? ja sam kao mladja kupovala nakit u nenormalnim kolicinama, evo tako stoji , kupi prasinu.Sad je to svedeno samo na srebro, u umerenim kolicinama,i 6 mindjusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted January 25, 2012 Author Report Share Posted January 25, 2012 Добро пренесено значење Лу, добро је хахха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 kakvih narukvica? ja sam kao mladja kupovala nakit u nenormalnim kolicinama, evo tako stoji , kupi prasinu.Sad je to svedeno samo na srebro, u umerenim kolicinama,i 6 mindjusa. Koža, sa dodatim materijalima tu i tamo. Šest minđuša - u smislu tri para? Kupuj još, ženo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Ne, 4 na jednom, dva na drugom...zapravo bilo je 4:3, ali sam to skinula kad sam krenula na fax, jer je bio jedan lanac koji je povezivao to a tih koznih sranja imam za tezgu jednu...Ma ne, ne kupujem, uvek se opredelim za neku srebrnu ogrlicu,samo elegantno. Ili efektne mindjuse, bez ogrlice. Cak sam i prstenje svela na po jedan, a obozavam ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted January 25, 2012 Author Report Share Posted January 25, 2012 Ниси тру без ланца... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Haha, pa ne volim ni ja ta kožna sranja, kako kažeš, malo je, ipak, lepše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Stavi jedan smekerski prsten, to mi se svidja. A tek onih bodljikavih imam gomilu, ako bude Jaretu trebalo za neko fotkanje u toaletu nek se javi,imam i zmaja za prst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Za kvalitetnim prstenjem sam u potrazi. Zmaja za prst? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Ako naletis na neko dobro zensko prstenje to mi javi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Važi, ti spremi sendvIće dok ja idem u kupov'nu nakita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted January 25, 2012 Author Report Share Posted January 25, 2012 Кад сте код прстења ево два занимљива. Него, има ли заљубљеника у старо прстење са печатом које углавном носе великани? Има лепих симбола морам признати али је исувише велико и истиче се, док се прстен треба стопити са шаком и бити део исте. Ја сам за класике и повратила ми се жеља да поново носим прстен, читајући ову тему... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Ovaj drugi mi se svidja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Prvi je previše veštački ostaren, drugi je elegantan, lepo prstenče. Treba baš imati šaku za to krupno prstenje o kojem Asec High priča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted January 25, 2012 Author Report Share Posted January 25, 2012 Драго ми је има лепог укуса но има ли предлога за неко, тако елегантно, сребрно прстење, пошто сам прошли дао другарици и тренутно немам ниједан, па бих, када скупим паре, могао кренути у неку набавку... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Nije samo saka tu u pitanju, ima i drzanja i lika iza nakita... Veliko prstenje samo uz Al Pacino face. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Marlon Brando u "Kumu". Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Meni je dodatan problem kod prstenja velicina, imam bas uske prste. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Tell me moar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Imaj to u vidu ako snimis negde neko srebro, budu li samo neki ogromni ne javljaj da idem bzv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Marlon Brando u "Kumu". To ti pricam. As for ring sizes, ja sam imala problem samo da nadjem prsten za mali prst, ovo ostalo je sve manje vise ok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 (edited) Meni je dodatan problem velicina, imam bas uske prste. crnji sam od cadji iz smederevca... da implementiram i smajli Edited January 25, 2012 by Footog Qpoos Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 To ti pricam. As for ring sizes, ja sam imala problem samo da nadjem prsten za mali prst, ovo ostalo je sve manje vise ok. E pa to je to, meni su svi skoro kao tvoj mali prst verovatno, ukoliko imas krupniju saku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts