Jump to content

Recommended Posts

Posted

А шта да радиш Лу, осуђени на почетку али зато је ту Дум као наше спасење а Драгана, Јелена, Тамаре, Марине, нека се ките, ми ћемо им то пружити са задовољством хаха...

Posted

Biserne ogrlice?

Nosis li ti sta od nakita?

Imam gomilu narukvica, npr. mada gomila uvek može da bude veća. Biće toga još. :mhihi:

Posted

kakvih narukvica? ja sam kao mladja kupovala nakit u nenormalnim kolicinama, evo tako stoji , kupi prasinu.Sad je to svedeno samo na srebro, u umerenim kolicinama,i 6 mindjusa.

Koža, sa dodatim materijalima tu i tamo. Šest minđuša - u smislu tri para? Kupuj još, ženo!

Posted

Ne, 4 na jednom, dva na drugom...zapravo bilo je 4:3, ali sam to skinula kad sam krenula na fax, jer je bio jedan lanac koji je povezivao to :haha: a tih koznih sranja imam za tezgu jednu...Ma ne, ne kupujem, uvek se opredelim za neku srebrnu ogrlicu,samo elegantno. Ili efektne mindjuse, bez ogrlice. Cak sam i prstenje svela na po jedan, a obozavam ga.

Posted

Кад сте код прстења ево два занимљива.

tumblr_ltkmiwHjBs1qzxr5oo1_500.jpg

Hand-engraved-silver-ring.jpg

Него, има ли заљубљеника у старо прстење са печатом које углавном носе великани? Има лепих симбола морам признати али је исувише велико и истиче се, док се прстен треба стопити са шаком и бити део исте.

Ја сам за класике и повратила ми се жеља да поново носим прстен, читајући ову тему...

• Upvote 2
Posted

Prvi je previše veštački ostaren, drugi je elegantan, lepo prstenče.

Treba baš imati šaku za to krupno prstenje o kojem Asec High priča.

Posted

Драго ми је има лепог укуса но има ли предлога за неко, тако елегантно, сребрно прстење, пошто сам прошли дао другарици и тренутно немам ниједан, па бих, када скупим паре, могао кренути у неку набавку...

Posted

Marlon Brando u "Kumu".

To ti pricam.

As for ring sizes, ja sam imala problem samo da nadjem prsten za mali prst, ovo ostalo je sve manje vise ok.

• Downvote 1
Posted (edited)

Meni je dodatan problem velicina, imam bas uske prste.

crnji sam od cadji iz smederevca...

da implementiram i smajli :zuba:

Edited by Footog Qpoos
Posted

To ti pricam.

As for ring sizes, ja sam imala problem samo da nadjem prsten za mali prst, ovo ostalo je sve manje vise ok.

E pa to je to, meni su svi skoro kao tvoj mali prst verovatno, ukoliko imas krupniju saku.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...