Jump to content

Nakit i aksesoar - yumstyle

Aces High

Recommended Posts

А шта да радиш Лу, осуђени на почетку али зато је ту Дум као наше спасење а Драгана, Јелена, Тамаре, Марине, нека се ките, ми ћемо им то пружити са задовољством хаха...

kakvih narukvica? ja sam kao mladja kupovala nakit u nenormalnim kolicinama, evo tako stoji , kupi prasinu.Sad je to svedeno samo na srebro, u umerenim kolicinama,i 6 mindjusa.

Koža, sa dodatim materijalima tu i tamo. Šest minđuša - u smislu tri para? Kupuj još, ženo!

Ne, 4 na jednom, dva na drugom...zapravo bilo je 4:3, ali sam to skinula kad sam krenula na fax, jer je bio jedan lanac koji je povezivao to :haha: a tih koznih sranja imam za tezgu jednu...Ma ne, ne kupujem, uvek se opredelim za neku srebrnu ogrlicu,samo elegantno. Ili efektne mindjuse, bez ogrlice. Cak sam i prstenje svela na po jedan, a obozavam ga.

Кад сте код прстења ево два занимљива.

tumblr_ltkmiwHjBs1qzxr5oo1_500.jpg

Hand-engraved-silver-ring.jpg

Него, има ли заљубљеника у старо прстење са печатом које углавном носе великани? Има лепих симбола морам признати али је исувише велико и истиче се, док се прстен треба стопити са шаком и бити део исте.

Ја сам за класике и повратила ми се жеља да поново носим прстен, читајући ову тему...

• Upvote 2

Драго ми је има лепог укуса но има ли предлога за неко, тако елегантно, сребрно прстење, пошто сам прошли дао другарици и тренутно немам ниједан, па бих, када скупим паре, могао кренути у неку набавку...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...