Havočka Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 Ne toliko krupnu saku koliko duge prste, al' razumemo se 1
Night's Blood Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 NE!!! http://www.globalfashionreport.com/a359652-hulahopke-za-mu%C5%A1karce-biste-li-pustili-svoga-mu%C5%BEa-u-njima-van
Lou Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Čekam mišljenje jednog uvaženog člana foruma.
Zen Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Bolje to nego sto marnjava moje salu na stranu, ceka se Kuruzov post ps moj prijatelj koji je Grobodanov i Melindin kolega lepo je odrzao poucno predavanje ortacima iz kraja o tome koliko je zdravo da se oni smrzavaju i izigravaju leto u tankim trendzama i koliko to utice na njihovu prostatu i opstu sposobnost jebanja u narednom periodu, pa su poceli da nose duge gacje
kuruz Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Nosio sam hulahopke u prvom i drugom osnovne, nije bilo šanse da se izađe iz kuće bez toga. Duge gaće su dobra stvar, posebno ako su tanke i uske. Ne ometaju normalno hodanje, a zadržavaju topao vazduh.
Night's Blood Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Cimer i ja smo jednom usli u kuhinju isto obuceni, on u tim crnim modernim dugackim gacama sto lice na helanke i beloj majici, a ja u crnim helankama i beloj majici. Kuruze je l' su bile one bele rebraste?
Talvi Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Ne bre, čeka se Jaretovo stručno mišljenje.
Footog Qpoos Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 nije valjda poceo i suknje da nosi?
Talvi Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 On je forumski gospodar helanki, dakle i hulahopke spadaju tu negde pod njegovu jurisdikciju.
kuruz Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Cimer i ja smo jednom usli u kuhinju isto obuceni, on u tim crnim modernim dugackim gacama sto lice na helanke i beloj majici, a ja u crnim helankama i beloj majici. Kuruze je l' su bile one bele rebraste? Naravno. A imao sam i zelene i ljubičaste.
Генеральный Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Duge gaće su dobra stvar, posebno ako su tanke i uske. Ne ometaju normalno hodanje, a zadržavaju topao vazduh. учинковитост дугачкијех гаћа је оптимална акко се при спонтаној флатулацији надују чарапе 1
Zen Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Nosio sam hulahopke u prvom i drugom osnovne, nije bilo šanse da se izađe iz kuće bez toga. Crvene?
kuruz Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Bože sačuvaj. Administratore, bele, zelene i ljubičaste.
soul wandering Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 napred crveno-bele, pozadi crno - bele
Јарослав Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 Ne bre, čeka se Jaretovo stručno mišljenje. Јаре каже да је ово срање. А и баталио сам хеланке. Сада само дуге гаће. Хеланке су превише уске, па сјебу циркулацију и само још хладније буде.
Footog Qpoos Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 mogu samo da te zamislim...maja nekog benda,preko nje gornjak bez rukava,dole duge gace upasane u one tvoje patike iz 80ih ...samo metal
Oak Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 Jedno glupo pitanje, jel zna neko gde tačno ima da se kupe neke vunene kape, tipa: Obišao par mesta i ništa, mrzim kupovinu.
LoveHateLove Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 Daj babi da ti izstrika Nego bre u sred zime nisi uspeo da nadjes vunenu kapu
Recommended Posts