MissionVao Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 da nije tese da serucka na svakoj temi jeftin humor... @laFee: pa do 6-8mm si prilicno bezbedna da ce se skroz skupiti osim ako ne siris postepeno nego hirurski izvadis kolut mesa meni se 4mm skupi za bukvalno par h.
Night`s Dew Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 prstenje srebrno i neki medaljon or something za mene,mindjuse ne volim. muskarcima lepo stoji srebrno prstenje.
la Fée Verte Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 @laFee: pa do 6-8mm si prilicno bezbedna da ce se skroz skupiti osim ako ne siris postepeno nego hirurski izvadis kolut mesa meni se 4mm skupi za bukvalno par h. Vjerujem.. ali ipak... Ne, hvala...
Axeanosilas Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 malog srebrnog skaraba (privezak) Назовимо ствари правим именом. Балегар. Буба која котрља нечије говно. Зашто је то некоме било фасцинантно, не знам. Јеси ли добила и мало сребрно гованце? :)
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 mindjuse sw Ove midjuse u plavoj boji sam izgubila Imam u zlatkasto/zutoj varijanti, ali plave nameravam da kupim opet jer mi se bas svidjaju kako mi idu uz oci, samo da ne nestane, posto sam i ovako jedva nasla, jer je to neka kolekcija koja se vise ne pravi u svarovskom
Feniks . Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Veronika- mnogo ti gubis stvari, ko zna cime se bavis
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Sedi, jedan. Prosto se desi, ne mogu non-stop da se pipkam za mindjuse da li su tu, nemarna sam malo
MissionVao Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Vjerujem.. ali ipak... Ne, hvala... cekaj argument ti je slika nekoga ko ima rupu kroz koju moze da provuce prste a ja pricala do 8mm @Axeanosilas: nisam al ti mozda dobijes jeste balegar al kad kazes skarab podrazumeva se tacan oblik tj stilizovanje.
Feniks . Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 (edited) Veronika je uciteljica...vidi se da volis da naredjujes i drzis se visoko Ali ja sam ucenik koji ne podnosi autoritet A sto se tice gubljenja stvari, mislim da sam ja za to svetski sampion...toliko toga sam zagubio, ili mi se pokvari/ufleka...bas sam trapav Sestra mi kaze da meni ne vredi nista vredno kupiti, jer sve unistim/izgubim... Sto naravno ne znaci da cu odbiti neki lep poklon, ako mi date Ne volim zlato, srebro mi je lepse... Edited March 22, 2009 by Feniks .
Ајлин Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 mindjuse sw Ove midjuse u plavoj boji sam izgubila Imam u zlatkasto/zutoj varijanti, ali plave nameravam da kupim opet jer mi se bas svidjaju kako mi idu uz oci, samo da ne nestane, posto sam i ovako jedva nasla, jer je to neka kolekcija koja se vise ne pravi u svarovskom u pravu si. nisam ih dugo videla po njihovim radnjama. imam takve ljubičaste-ametist mnogo su lepe
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Jesu, iako je recimo u boji, moze jako lepo da se usklopi, diskretne su u principu, nadam se da cu uspeti da ih nadjem
la Fée Verte Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 cekaj argument ti je slika nekoga ko ima rupu kroz koju moze da provuce prste a ja pricala do 8mm Jbg.. pa i taj je jadnik sigurno počeo sa 8mm.. pa gle ga sad..xD
Fapril ethereal Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 za ovoga mi ne bi bilo zao da ga neko iz Dveri Srpskih prebije!
MissionVao Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 pa ti budi karakter i ostani na 8 nije to tako lako, svako sirenje boli. Ne moze da se desi 'ijuh pa ja to proturih 3cm a da nisam primetila' and now for sexual allusions...
Footog Qpoos Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 sta se stavlja u toliku rupu na uvetu...ne verujem da sluzi da zakacis prste...sto lepo ne odsece celo uvo i stavi koji god oblik hoce umesto njega...
Ni! Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 sta se stavlja u toliku rupu na uvetu Use your imagination.
Aces High Posted March 22, 2009 Author Report Posted March 22, 2009 Nemoj on da pocne da masta, ne bi valjalo
Footog Qpoos Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 ja znam samo za alke koje idu u usi...to mu dodje kao neki nakit...a za ovo ostalo nemam pojma...cime popuniti rupu gde moze da stane dva prsta?i koja moze da se jos prosiri...svasta mi pada na pamet...ljudi se generalno kite nekim glupostima koje su ruzne,a pri tome i bole...ne shvatam to...
Теша Тешановић Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 ja imam jedno lazno zlatno lance koje sam dva tri puta stavio oko vrata kada sam bio sam u kuci
Теша Тешановић Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 da me niko ne vidi jer me je sramota
johnnyzzz Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 sva sreća pa nisi okačio sliku na nekom forumu...
Ајлин Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 tešo na pravom si topicu. dugo smo te čekali
Recommended Posts