Machka Naopachka Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 Ništa za nas muške. Ua. Ako bi nosio dukate mogu i po porudzbini da napravim Ako si mislio na slike, well ya know.
Lou Posted October 22, 2012 Report Posted October 22, 2012 Ako bi nosio dukate mogu i po porudzbini da napravim Ako si mislio na slike, well ya know. Ma, kake slike, ja sam ozbiljan čovek. Ali, ako su dukati, nemam neke vajde od toga.
Zen Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 Gde u BG mogu da nadjem neku torbu srednje velicine (tipa da staje u nju flasica sa vodom i novcanik i par sitnica), a da ima dugacak kais, jer volim da nosim torbu ukoso preko ramena... Dajte predlog gde da gledam sve sem u Glam up-u.... Nervira me sto vecina torbi koje nadjem je teska sama po sebi, bilo da je od platna ili vestacke koze, to mi je besmisleno. Steta kod nam\s nema H&M imam par njihovih torbi i super su lagane...
Antikristina Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 Ja imam tako neku iz New Yorkera, samo što ja natrpam trista čuda, jedva stane sve. Dobra je, za te pare odlična, mislila sam da će da se raspadne sutradan.
Machka Naopachka Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 Modelina dere, i to za trake kojih ima u običnim pozamanterijama naplate duplo. Zato treba otići informisan, i sa ograničenim budzetom. Meni je dobra pozamanterija na terazijama, inače. A mogu vam reći da su i kinezi ozbiljno opremljeni u poslednje vreme.
Kokopelli Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 (edited) Modellina je papreno skupa mada ima i najbolji izbor kada su neke sitnice u pitanju. Sto se tice krupnih ili lako nabavljivih stvari, nikako ne kupovati tamo. Npr. filc u Modelini cca 80din/kom. Destefiko na Novom 25din/kom. Govorim o istim dimenzijama. Kad smo kod toga, isla sam da gledam dugmice za kaput i svidjeli mi se bas tamo jedni. Pitam koliko je komad, a ona rece 420 rsd. A meni treba 12 komada da bude knap + 2-3 za svaki slucaj. Da dam preko 5k na dugmice? Neka, hvala. Ovi dugmici su ipak super. Makar dok ne nadjem neke povoljnije. Btw, trazila sam metalne dugmice bez detalja, precnika 3cm. Dakle, ne plastika koja izgleda metalno, vec bas metalni. Ako neko zna, lemme know. Edited March 12, 2013 by Kokopelli
Kokopelli Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 dakle otici u usce i obici sve Hm, kad nemam izbora, kupujem Bench torbe u Urban-u. Ne znam da li ijedna druga prodavnica u gradu ima neki bolji izbor, a da ne budu strogo sportske ili strogo elegantne.
Antikristina Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 Је л' знате можда где могу да нађем овакве минђуше, а да нису прескупе (виђала сам неке што се поручују преко нета, али су било око 2000, много ми је за комад бижутерије)?
kuruz Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 неко из комшилука има такве украсе на огради сто посто 2
Antikristina Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 Девојке сам питала А не морају да буду баш исте такве, само да улазе са обе стране, дизвинеш
Kokopelli Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 E, ove imam. Jedva ih nadjoh. 1.i 2. a treca je u proljecnom fazonu (Nicole Lee se zove marka). Sve kupljenje u Urbanu i jos uvijek su zive. Ove crne vise nosim, ali i dalje nema tragova koriscenja. Nadam se da se nece brzo raspasti.
Zen Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 imamo bas razlicit ukus za torbe ja ne mogu da nosim torbe koje nemaju dovoljno dugacak kais da mogu da ih nosim ukoso preko ramena, inace se osecam ko invalid
Генеральный Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 није битна дужина, све док можеш да га пребациш преко рамена
Antikristina Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 ja ne mogu da nosim torbe koje nemaju dovoljno dugacak kais da mogu da ih nosim ukoso preko ramena, inace se osecam ko invalid Исто. Смета ми, морам стално да је забацујем иза. Или клизи и спада са рамена.
Kokopelli Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 imamo bas razlicit ukus za torbe ja ne mogu da nosim torbe koje nemaju dovoljno dugacak kais da mogu da ih nosim ukoso preko ramena, inace se osecam ko invalid Pa ja ove bas tako nosim. Za ukus, ok. Tehnicki se isto nose kao te koje si opisala. Evo, ova prva crna.
Kokopelli Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 (edited) Девојке сам питала А не морају да буду баш исте такве, само да улазе са обе стране, дизвинеш Imam jedne slicne, ali su manjih dimenzija, od crnog drveta. Imas da ih kupis u Ornament shopu u Eurocentru. Kupuju se na komad i mislim da je jedan oko 300-400rsd. Smara uvlacenje, a jedan dio je ispao kad sam skidala sal, pa sam prestala da ih nosim. Previse komplikovano. Edited March 12, 2013 by Kokopelli
Antikristina Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 А, па ја сам тамо и била једном, ужасна сам за памћење имена продавница. Хвала, Кокопели
sale 3sm Larry Flynt Posted April 30, 2013 Report Posted April 30, 2013 Must....have...these.. i klasika dajte neke kvalitetne preporuke za cvidze kao alternativu, mnogo mi da dajem 15k....BAT AAJJ NIIIIIIID DIIIIIIIIIZZZZZZ
sale 3sm Larry Flynt Posted May 15, 2013 Report Posted May 15, 2013 Samo ću rečem Ray Ban nema alternativu...
Recommended Posts