Schneider Posted May 15, 2013 Report Posted May 15, 2013 Ko što reče Sale, nema im ravnih. Ja prvi volim konkurenciju i mogućnost da biram među više proizvođača naočara, al brate mili, ono što prave ostali je toliko ogavno da ja ne bih znao šta da izaberem da košta hiljadu din ( pričam generalno,čast izuzecima). Skoro sam našao nekog momka što ide redovno u Italiju i ”nabavlja” Ray Ban modele za 50% niže (sa sve papirima). To mi je jedno od većih otkrića u životu
sale 3sm Larry Flynt Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 Samo se mora debelo obratiti paznja, pogotovo kod tih koji prodaju za 50% jeftinije. Malo upuCtvo, za sve koji ganjaju bas Ray Ban cvike, a da nije radnja u pitanju... Kutija kutija mora da bude siva, sa ovom velikom etiketom na kojoj su bar kod, QR kod, sifra modela(obicno je u nasim radnjama ta velika etiketa skinuta ali stoji veliki trag), karton mora da bude jak, kod ray ban logoa uvek mora da stoji ®, nekad ima Recycle oznaku nekad ne Futrola. -Crna kao ova gore ili braon, ali najcesce je crna, na dugmetu je ugravirano "ray ban ®", od prave koze, jaka Zlatni pecat koji je sjajan, unutraznjost futrole je crna i sitno je sivena,s prednje strane dodatno ojacana, kako bi stitila naocare. kod fejka uvek je crvena iznutra Sami cvikeri, konkretno Aviator model -Staklo mora da bude kvalitetno, malo konkavno, savrseno seceno i uklopljeno u ram -ne sme da ima dioptriju, ne sme da umanjuje vidljivost, boje su realne cak i pri jako slaboj svetlosti, pojacava kontrast, u potpunosti stiti od UV zracenja -svaka vrsta stakla ima poseban stiker na levom staklu(ako su zelena imace G-15, ako su braon B-15, ako su polarizovana to ce i pisati) -Na levom staklu sa unutrasnje strane mora da bude ugravirano laserom "RB", tako postavljen da ne smeta gledanju -tekst na levoj strani mora da bude jasno bele boje-npr rb3025 aviator large metal w0879 58o14 3N -na desnoj-ray ban made in italy r CE -na gornjem mostu sa unutrasnje strane treba da bude ugravirano(na starim ray bankama, koje je radio Bausch&Lomb pisalo je B&L Ray Ban osnaka i Made in USA) 55,58,62 zavisi od velicine, ali mora da bude ugravirano -plastika sto ide iza uveta na kraju je blago zakrivljena -ne sme da ima nikakvih tragova opiljaka ili varova -elasticne su, imaju tezinu, savrseno leze i ne zuljaju posle dugog nosenja. Case candy -u futroli se dobija booklet The Icons te knjizice ako nema 99% je fejk u pitanju, to se dobija uz svaki model Ray Bana(do 2010 je bila kockasta, a od tada pravougaona), u njoj je opisan istorijat i najpoznatiji modeli ray bana -krpica i deklaracija u duguljastoj kesici, deklaracija ispisana na kvalitetnom masnom papiru. Fejkare par primera za koje tvrde da su original http://www.kupindo.c...ATOR-Gold-Green http://www.kupindo.c...GOLD-POPUST-30- http://www.kupindo.c...OR-Silver-Green U oglasima im se cena vrti od 800 dinara pa do 6500-7000(obicno kazu da su original , autenticne, 100% prave), cesto se neko pravi pametan pa pokusavaju da uvale i za skuplje... a sve redom ih imate kod kineza za ispod 1000 kinti. 4
Schneider Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 Bravo za uputstvo, strvarno je must read pre kupovine, kod nesigurnih izvora. Ahem, ja uzimam u čet, nove RayBan, pa ću sve ovo da uporedim tačku po tačku. Ove jedne što imam, isto RayBan Aviator, odgovaraju svim zahtevima orginala, al sam ih uzeo u radnji pa nisam ni očekivao nešto posebno.
Lou Posted May 11, 2014 Report Posted May 11, 2014 Kažu da nema više žena na forumu, a samo treba da postuju na nakitu i one se pojave.
Antikristina Posted June 29, 2014 Report Posted June 29, 2014 I ove minđuše, da se slažu sa prestenom: 1 1
soul wandering Posted August 25, 2014 Report Posted August 25, 2014 dajte neke proverene fore za ciscenje srebra
obsessed by cruelty Posted August 25, 2014 Report Posted August 25, 2014 ja znam da ga prokuvas malko u sodu bikarbonu bar ja tako s ovom mindjusom sto sam nabio u uvo kad sam imao 14 (jebiga, isan imao preveliki uticaj na mene bek in d dejz ) 1
soul wandering Posted August 25, 2014 Report Posted August 25, 2014 e probala sam i to, ali nista opet
sale 3sm Larry Flynt Posted August 25, 2014 Report Posted August 25, 2014 S' ti sigurna da je srebro?
soul wandering Posted August 25, 2014 Report Posted August 25, 2014 gde nije. sto posto, dve narukvice su u pitanju, ali stajale medju bizuterijom i potamnele vremenom, i sad im nista ne pomaze
sale 3sm Larry Flynt Posted August 25, 2014 Report Posted August 25, 2014 Jbg, loše društvo.Pobižuterile se ko bata. A polir pasta neka?
soul wandering Posted August 25, 2014 Report Posted August 25, 2014 to nisam probala, ali su se jadne otkuvavale u sodi 5x bar. gde to ima da se kupi?
Guest HEFEST Posted August 25, 2014 Report Posted August 25, 2014 to nisam probala, ali su se jadne otkuvavale u sodi 5x bar. gde to ima da se kupi? Idi kod autolimara. Oni imaju one paste za skidanje svega.
jelchica Posted September 6, 2014 Report Posted September 6, 2014 Aj javi ako izvališ kako može da se očisti srebro Meni potamnelo u zenba u Ribarskoj banji -.-
Генеральный Posted September 6, 2014 Report Posted September 6, 2014 ево шта усташе кажу http://www.forum.hr/showthread.php?t=152409
Recommended Posts