Machka Naopachka Posted February 26, 2010 Report Posted February 26, 2010 nesto ovako sam videla pre neki dan i mnogo mi se dopalo http://sidewalkisarunway.com/wp-content/uploads/2009/01/vbh-passhion-ring-spiky-diamond-heart-ring.jpg a u zadnje vreme mi se mnogo dopadaju stvari u ovom native stilu... http://www.forttumbleweed.net/largebracelettop.jpg http://www.balticamber.com/images/AIB5.jpg http://www.swdfinejewelry.com/100_2604_op_716x477.jpg Naaaajs... 1
MissionVao Posted February 26, 2010 Report Posted February 26, 2010 ako si mislila na moj prsten, ne potpuno je ravan, rucni rad je, vrlo precizno uradjen. Bila sam ubedjena da je isti prsten 1
darkmiss Posted February 27, 2010 Report Posted February 27, 2010 hehe, bas lici! ali moj je pljosnat, nije toliko ispupcen i ima sisnije "krljusti'' , te crtice po sebi. mada tvoj mi se vise svidja, nekako je efekrini. 1
MissionVao Posted February 27, 2010 Report Posted February 27, 2010 Mislim da sam ga uzela kod Late (onaj lik kod SKCa) i osim sto je simpa uzasno grebe jer je pozadi ravan + ima 'rov' da bi imao manje srebra pa je to trebalo isturpijati... Kazem mislila sam da je taj al eto mutna je bila slika
darkmiss Posted February 27, 2010 Report Posted February 27, 2010 (edited) ...efekrini. nemam pojma sta ovde pise, al htela sam da kazem efektniji... ja sam moj uzela u tunisu. nije bas blizu... Edited February 27, 2010 by darkmiss
MissionVao Posted February 27, 2010 Report Posted February 27, 2010 (edited) Nema to veze, svi manje vise nabavljaju na Tajlandu i sl. Npr isti prsten iz Firence sam videla isto kod Late Naravno ako kupujes neki home made u filigranskoj radnji sanse su da nije s Tajlanda Edited February 27, 2010 by MissionVao
Night's Blood Posted March 23, 2010 Report Posted March 23, 2010 http://www.artofadornment.ca/catalog/images/L19grnvenw.jpg http://www.artofadornment.ca/catalog/images/L20custvenw.jpg 1
Guest roten Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Gde u bg-u, osim ispred skc-a, mogu da se nabave neke dobre rock narukvice, prstenje,... (lanci i katanci)? U feliksu nema bas neki izbor
MissionVao Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Ima nesto malo i u Sindjelu (kazem malo jer sumnjam da je za tvoj ukus al generalno nije los izbor i do jaja je kvalitetno).
Bejbe Kompajler Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Gde u bg-u, osim ispred skc-a, mogu da se nabave neke dobre rock narukvice, prstenje,... (lanci i katanci)? U feliksu nema bas neki izbor Smejaćeš se ali... rock narukvica lanaca i katanaca možeš nać' u Balkanskoj ulici, na ćošku sa Admirala Geprata ja mislim, kod starog zanatlije kožara
B@K@ Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Isto i kod gvožđara... Samo pazi, lanac je jak koliko njegova najslabija karika...
MissionVao Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 @Chui: ne znam da li je dovoljno troo da mu to ne smeta al kod tog kozara sve uzasno smrdi. Pre par godina je nekoliko nas kupovalo tipa ogrlice s bodljama i sl sranja i bukvalno ne mozes nositi koliko zaudara A i loseg je kvaliteta, izgleda kao da ce se raspasti.
Bejbe Kompajler Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Ne znam za 'miris', samo sam videla u izlogem
Генеральный Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Pre par godina je nekoliko nas kupovalo tipa ogrlice s bodljama i sl sranja i bukvalno ne mozes nositi koliko zaudara можда је за комарце. мислим, противу њи'.
MissionVao Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 A mozda prosto smrdi jer je zapravo za pse Moguce da se u medjuvremenu prebacio na nakit za ljudsku klijentelu
Fapril ethereal Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 pa komarci valjda vole kad nesto vonja..or not..
Nisko_Se_Mazim Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Ko hoce one metalske kajle neka poseti neki pet shop Za smesne pare (ja sam svoj pre par godina platio 150din) moze da se kupi vrlo dobar lanac (zapravo ogrlica za pse, ima modela vise ) za nosenje o boku - priveske za isti imaju na pijaci tipa za 50din
Генеральный Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 требо си да их питаш да л' у бутику имају огледало! тамо вероватно имају и оне џемперчиће за стојка, у ведрим нијансама. само мораш да се сакријеш иза џака с песком, да не репрезентујеш саламар продавач'ци. одма.
angels deserve to die Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 (edited) Jako sam zahtevna shto se tiche ogrlica. retko ih nosim i bash volim da oslikavaju mene. Zato ne volim da mi se za rodjendane poklanjaju ogrlice (kao i donji vesh), jer ljudi veoma retko pogode moj ukus. Ovako neshto, kao gore na slici, bi mozda doshlo u obzir. Mada, duzina mi se ne svidja, a i lanac bih zamenila nechim drugim. Ali mi se dopada kombinacija boja. Edited April 8, 2010 by angels deserve to die
Генеральный Posted April 8, 2010 Report Posted April 8, 2010 ogrlice (kao i donji vesh) а, па онда за тебе ово дефинитивно није најбољи поклон, нешто између доњег веша и огрлице: 3
angels deserve to die Posted April 8, 2010 Report Posted April 8, 2010 (edited) Hahahahhaa Ybg, vesh- ogrlica mozda moze i da prodje, ali dechko nije moj tip Ne znam shto, ali ova slika me tera da zamishljam lance umesto vesha Edited April 8, 2010 by angels deserve to die
Wolf child Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 to je ono sto nosim...na muskarcu ne volim nakit. 1 6
Havočka Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 ovakav jedan sam nosila dosta dugo na desnoj mindjusi, nosila sam samo to od nakita, pa su mi ga ukrali u budimpesti pre 2 godine, i nikad ga necu prezaliti, sto zato sto je bio poklon, sto sto je lep simbol... Sad nigde ne mogu da ga nadjem, pa ako neko vidi dje ima da se kupi, bila bih mu zahvalna da me obvesti... 1 1
Wolf child Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 (edited) imam ja alchemy takav,samo sto je oko njega zmijica napravljena,ali je bas sitan,kao pola malog prsta i nije za mindjusu,nego privesak Edited July 24, 2011 by Talvi Quote. Ne treba ti.
Recommended Posts