Angelystor Posted January 8, 2015 Report Posted January 8, 2015 Ja stvarno ne znam kako mi je uspelo da ovaj bend do sada preskačem... http://www.youtube.com/watch?v=Ynt80aDqtdo Kakvi riffovi jebem ti lebac onaj preproducirani moderni, pa samo ovih prvih minut i po pesme mogu do kraja dana da slušam Quote
sultandzek Posted January 8, 2015 Report Posted January 8, 2015 Ista stvar i sa mnom, a slusam thrash 25 godina. Album ubija od dobrine! Quote
Angelystor Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Ubilački ludi i brzi riffovi, prost refren koji može da se dereš...šta normalnom čoveku više treba od metala? 1 Quote
Angelystor Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 OK je prošlogodišnji, ali ni prineti prva dva, nije to ta produkcija niti taj haos i vokal previše raspoznatljiv. Previše i nekog soliranja poubačeno, ne znam jel to kao in memory of fora (pošto vidim da je gitarista riknuo pre izlaska albuma), ali ne leži im baš ovoliko toga. 1 Quote
dudi Posted January 16, 2015 Report Posted January 16, 2015 Dobar album ,mnogo dobra produkcija . Dosta vuce na Hobb's Angel of Death 1 Quote
kuruz Posted September 7, 2018 Report Posted September 7, 2018 (edited) necrothreading! OK je prošlogodišnji, ali ni prineti prva dva, nije to ta produkcija niti taj haos i vokal previše raspoznatljiv. Previše i nekog soliranja poubačeno, ne znam jel to kao in memory of fora (pošto vidim da je gitarista riknuo pre izlaska albuma), ali ne leži im baš ovoliko toga. el znaš gde je još svirao taj gitarista? Edited September 7, 2018 by Underkuruz Quote
Angelystor Posted September 8, 2018 Report Posted September 8, 2018 Ma znam Gre'ota tho što nije možda više malo sa matičnim bendom svirao. Sluša li uopšte ti RM? Quote
Recommended Posts