Jump to content

Recommended Posts

Posted

Lodi dodi stara pesma jedva sam je iskopao violent.gif dok SEVEN icon_rockdevil.gif :pesma dok su jos bili sexart imam jos od jona lost i rety takodje sexart potpuno su drugaciji tad bili ima slicnosti sa untouchabless u riffovima ali jonov glas i text dva sveta musik19.gifmusik19.gifmusik19.gifmusik19.gif

Posted

Lodi dodi stara pesma jedva sam je iskopao violent.gif dok SEVEN icon_rockdevil.gif :pesma dok su jos bili sexart imam jos od jona lost i retry takodje sexart potpuno su drugaciji tad bili ima slicnosti sa untouchabless u riffovima ali jonov glas i text dva sveta musik19.gifmusik19.gifmusik19.gifmusik19.gif

Posted
  JD Seven said:
Natasha hvala icon_da.gif vidis da sam uspeo icon_rockdevil.gif

riiight icon_rolleyes.gif

a i "omiljene pesme" su ti nikad jace...

"jao vidite kako sam trOO fan, obozavam i ono sto se ne da iskopati" icon_smile.gif

Posted
  Alita said:
riiight rolleyes.gif

a i "omiljene pesme" su ti nikad jace...

"jao vidite kako sam trOO fan, obozavam i ono sto se ne da iskopati" icon_smile.gif

Hehe Alita, u potpunosti te podržavam u ovoj konstataciji icon_da.gif

Posted

pa josh kad studiraju fiziku... icon_smile.gif

ne mozesh da zamislish kliko mrzim fiziku, a ti nashla da je volish icon_wink.gif

LIES!!!!!! ne znam zashto ljudi ne vole ovu pesmu, a najjacha je

krlj krlj krlj, pa pauza da se udahne, krlj krlj krlj, pa veeeeliki KRLJ, pa dranjo itd... uf uf icon_smile.gif) pesma stvarno kida

wake up rilja, good god und ass itch takodjer

i kako onda pored ovakvih pesama da slusham twisted transistor????

Posted
  Alita said:
zene su zlo mhihi.gif

pivopije.gif

meni je lies nikad jaca, mada je onaj krik na kraju pesme malo cudan mhihi.gif

sa prvog albuma volim ball tongue, blind, faget i sve ostale sem divine i predictable koje su mi totalno bezveze.

Posted

sta je vama sta ste se primili,nikad niste culi za te pesme .... a kao nesto tu u forumu KoRn-a, nema KoRn vise pravih fanova.Samo izlizane metalce no.gifno.gifno.gifno.gif i u cemu sam ja to preterao... icon_confused.gif

Posted

Nevidim razlog da me prozivate, ako cemo da se prozivamo samo recite....ali odmah sam video da skoro niko od vas nije u ovom forumu za sto voli da slusa korn, nego eto tako da bi pljuvali prave fonove koje ovde zalutaju KlINKE nedokazane, pun mi vas je kurac. mrred.gificon_twisted.gifevotigana.gifmrred.gificon_twisted.gif