azal Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 zvuci kao neki uzasno los hibrid ill bill-a i vinnie paz-a od pre 10 godina. i beat je govno. fail. fort minor bio tvrdji od ovog Quote
:Dea Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 prodajem kartu za drugi dan exita za 2.500. ko je zainteresovan neka mi se javi na pm. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Korn je za 4 dana ali ja bih pre gledo ovog covu Quote
NećuDisplejNejm Posted July 10, 2009 Report Posted July 10, 2009 I daaaa veceras KoRn ili Kojan ko sto bi moj cale rekao Quote
Feral Ghoul Posted July 10, 2009 Report Posted July 10, 2009 U koliko sati svira Korn a u koliko My Dying Bride ? Exitov sajt je katastrofalno uradjen i haotican je. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted July 10, 2009 Report Posted July 10, 2009 korn je u ponoc a oko 2 dying bride ili tako nesto...imas na sajtu exita drugar Quote
Feral Ghoul Posted July 10, 2009 Report Posted July 10, 2009 Exitov sajt je katastrofalno uradjen i haotican je. Zato sam ovo napisao , cas radi cas ne radi , nekad bude satnice nekad ne bude Quote
Guest ipwn4satin Posted July 10, 2009 Report Posted July 10, 2009 EL SE STEAMUJE NA NEKI SAJT KORN ??? ODG BRZO ! Quote
Drogarito Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Jebano upalim tv jednom godisnje i prekinu prenos bas pred coming undone :( Quote
Feral Ghoul Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Ja se sad vratio sa Exita ( Korna , My Dying Bride a ) Korn , rasturio , bio sam do kolena u blatu a to je samo bilo za slayer , znaci da je bilo odlicno ! Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 ako je snimio neko nek da a ako trazi kintu nek me kontaktira na pm da ugovorimo Quote
Vuk Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Previshe basno, nisam razaznavao gitare, a to mi je poprilichno vazno da chujem jon peva kao zmaj i jebalo ih sve posle untouchablesa, tacno se videlo da publika ne reaguje na to isto kao i na staro, a mogli su da ubace jedan good god ili trash mesto toga (i pink floyd-a, iako se publika na abitw zaista primila) solidno, ali ne bolje od slayera i defintivno ne bolje od onog shto sam imao prilike da vidim pre 2 godine u slovachkoj, kada su imali i zvuk i bolju setlistu Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 solidno, ali ne bolje od slayera i defintivno ne bolje od onog shto sam imao prilike da vidim pre 2 godine u slovachkoj, kada su imali i zvuk i bolju setlistu Kontam da je tako i odnosu na onaj u zagrebu jer je bio sa istog toura cert...Kolko je bilo ljudi? Quote
Vuk Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 u NS-u? bio sam napred, ne mogu realno da procenim, mozda izmedju 15 i 20 hiljada, a mozda i malo preko ipak je kapacitet tog main stage-a 35000 Quote
oNe Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 ma uopste nije bilo toliko krcato na KoRnu koliko obicno zna da bude ljudi na mainu. Moglo se bez problema prolaziti izmedju ljudi. Setlista je bas bila zlo, nisam slusao taj KoRn jedno 10 godina a znao sam skoro sve pesme. Bas imaju hitova mater im. Novi bubnjar je katastrofa i samo se prepaljuje bezpotrebno. Johnattan savio glasom, ali je zato na par refrena imao nasnimljene svoje vokale sto se videlo. Ostatak benda pizdarija. Stvarno koncert za svaku pohvalu, meni cak bolji od Slayera zbog odlicnog kontakta sa publikom i raznovrsnosti kompozicija. Quote
Grobodan Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Da, to sam se i ja iznenadio, nisam slušao Korn od '98 a znao sam masu stvari Bubjar je smorio sa onim bacanjem palica. Zvuk stvarno sjajan. Quote
Buddha Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 jako dobar cert. bubnjar Slipknota - bubnjar Korna 0:5 fazon. Quote
NećuDisplejNejm Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 a jebote. ja bila u drugom,trecem redu tacno na sredini. odlicno, mada pola nisam cula kako treba. Jon je jebao kevu. Quote
Feral Ghoul Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Dobar je bubnjar korna sta serete. Ali ladno je bio Helmet in The Bush , do jaja. Samo mi je zao sto nije bilo Good God ili ADIDAS. Quote
oNe Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 dobar, al ne za KoRn, tu ipak moras malo znati kad je dosta sa glupim prelazima ala Slayer i kako se gruva na jumpu. Uspeo je da zasere dva jumpa. Quote
Sinstrel Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Gledao snimak jutros u 4h na RTS2. Deluje mi da su bolje svirali neko na Szigetu pre par godina kada su bili totalni krsh. Preko TV je zvucalo sve vrlo tachno i ispeglano ne znam kako je zvucalo uzivo. Quote
oNe Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 zvuk je bio fantrastican. Cela svirka je bila poptuno precizna i veoma dobro odmerena setlista. Mislim da su samo 2-3 puta ispali na neim brejkovima ali ostalo sve precizno i veoma profesionalno. Quote
Recommended Posts