Guest Vrаg Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 A mica... http://youtu.be/hT67q5w_lPQ Quote
Lou Posted July 15, 2015 Report Posted July 15, 2015 Bog te jeb'o. http://www.youtube.com/watch?v=qIKFJiIboMM Quote
bo88gdan Posted July 16, 2015 Report Posted July 16, 2015 Kad se setim srednje skole i lozenja na Korn sve su usrali jebala ih droga Quote
HeLLsarma Posted July 16, 2015 Report Posted July 16, 2015 Dok se Silverija ne vrati nema ni tog njihovog gruva. Gde li je MenaSuvari, nema ga dugo. Quote
bo88gdan Posted July 19, 2015 Report Posted July 19, 2015 sve zavisi verovatno je ono sto je tebi dobro meni lose 2 Quote
Lou Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 Većina ljudi voli rane radove, a tada su bili najgori, mrtvi pijani za vreme snimanja albuma, mrtvi pijani i drogirani na turneji... Džonatan se očistio pred Issues, ostali su nastavili po starom, a Head pojačao hemiju, pa završio van benda, ali tada je već i Fieldy batalio alkohol, pa je ispalo da jedini drogeraš leti. Što su čistiji bivali, muzika je bivala slabija. Quote
Demon Seed Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 (edited) Muzički talenat se zapravo meri kao koeficijent smisla za muziku X sposobnost da je pod drogama stvaraš, snimaš i izvodiš uživo Što je gora gudra, a ti i dalje na nogama i razvaljuješ sranje, to si veći otac... A i onda dobijaš pristup čistijoj teškoj gudri, što je zdravo. Edited July 20, 2015 by Demon Seed 3 Quote
bo88gdan Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 a vas dvojica to govorite iz iskustva posto ste probali sve droge i usput postigli svetsku slavu serete kao foke 2 2 Quote
Demon Seed Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 Ako ne veruješ meni, pitaj Sinana 3 Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted July 21, 2015 Report Posted July 21, 2015 Većina ljudi voli rane radove, a tada su bili najgori, mrtvi pijani za vreme snimanja albuma, mrtvi pijani i drogirani na turneji... Džonatan se očistio pred Issues, ostali su nastavili po starom, a Head pojačao hemiju, pa završio van benda, ali tada je već i Fieldy batalio alkohol, pa je ispalo da jedini drogeraš leti. Što su čistiji bivali, muzika je bivala slabija. Zato je Untouchables najbolji, tada su tolko bili nadrozirani da se ni sami ne secaju snimanja albuma. Quote
Lou Posted July 22, 2015 Report Posted July 22, 2015 Ne mogu da se setim šta sam svojevremeno viđao po intervjuima, znam samo da je Džonatan tada bio čist i na antidepresivima i da su Fildija hteli da izbace zbog opasnog drogiranja. Valjda Head još nije počeo svima da ide na kurac. A to za najbolji... hajde da ostavimo po strani, ukusi. Quote
Vuk Posted July 26, 2015 Report Posted July 26, 2015 Ako je droga put ka uspehu, ja sam se sjebao - stigao sam u godine kada ne mogu sebi da opravdam kupovinu iste, jer postoje meni bitnije stvari od ulaganja u muziku Quote
truliandedzombileš! Posted July 27, 2015 Report Posted July 27, 2015 okej je svet u kome seljačka buna nije slavan bend. 1 Quote
Vuk Posted July 31, 2015 Report Posted July 31, 2015 A ako prelomim, pa pochnem da se drogiram? Quote
bo88gdan Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 Citam bas kaze Head da ce novi materijal koji budu pravili biti jako heavy Quote
Talvi Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 svi bendovi ikad su to rekli za svaki svoj naredni album, ništa ja to ne verujem Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 Citam bas kaze Head da ce novi materijal koji budu pravili biti jako heavy To i maideni kazu za svaki svoji album Quote
Recommended Posts