deftonerrrr Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 On to kaze kao deftoner, iliti suparnik KoRn-a! Ne bre...ja to kazem kao racionalno bice... korn posle drugog albuma suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuux najvece govno ikadaa....eventualno neka naprave kompilaciju ok pesam od 3 do poslednjeg albuma... i stuff... ....znaci goooooooooooooooooooovno.... (prim.aut. prva dva savrsenstvo...) ali ostalo goooooooooooooooooooooooovno...a ovaj mali budjavi klinac...treba da zna malo vise stvari sta ja slusam pa do onda sere... da li ja volim nu ili ne.... mogu da se kladim da slusam mnoooogo vise nu bendova nego sto je on uopste cuo da postoje...tako da psssssssssssst ! mail... Quote
deftonerrrr Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 fuck steve harris ti si glup .... da nisi ne bi stavio ovo kao kvit... sam stiv haris je 10000x bolji od korna...da ne govorimo o mejdenima.... jadno...zaista jadno.... Quote
Ivan_Creed Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Ko je Steve Harris? Jel to neki kosarkas? Quote
deftonerrrr Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Ko je Steve Harris? Jel to neki kosarkas? ne bre....to je fudbaler iz FC ajron mejden ! Quote
Ivan_Creed Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Ja mislio da igra za Ulker iz Turske!!!!!!!!!!!!!! DAMN!!!!!!!!!!!!! Quote
deftonerrrr Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Ja mislio da igra za Ulker iz Turske!!!!!!!!!!!!!! DAMN!!!!!!!!!!!!! ULKER ! ULKER ! ULKER ! ULKER ! ULKER ! ULKER ! ULKER ! ULKER ! ULKER ! ULKER ! ULKER ! Quote
Ivan_Creed Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 ULKER KULUBU!!!!!!!!!!! O YEA!!!!!!!!!!! I love my wife!!!!!!!!!!!!!! Quote
deftonerrrr Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 ULKER KULUBU!!!!!!!!!!! O YEA!!!!!!!!!!! I love my wife!!!!!!!!!!!!!! me to...lajk jor vajf ! Quote
Ivan_Creed Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 me to...lajk jor vajf ! Hmm.... koju? Sve su za davanje, osim JEDNE! Btw. zasto ne volis ostale Kukuruz albume? Quote
deftonerrrr Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Hmm.... koju? Sve su za davanje, osim JEDNE! Btw. zasto ne volis ostale Kukuruz albume? koju god das naravno....ne pipam zabranjeno voce... zato sto su bre cista komercijala...isiljeni su ... mada ima kul pesmica...dok su prva dva savrsenstvo...jednostvano se osecala atsmosfera...a ostali cdovi...su neki shit hitici... katastrofa... izgubili su se skroz... Quote
Ivan_Creed Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 (edited) Vidis, ja volim kukuruz, bio prvi bio sesti.. Naravno, mislio sam na povrce... HAHAHAHAHA.......... kako sam smesan......... Get it? Kukuruz... ...no... ..ok... it's not funny anymore... I... kukuruz..... SAK!!!!!!! Yea nigga..... Edited September 19, 2004 by Ivan_Creed Quote
deftonerrrr Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Vidis, ja volim kukuruz, bio prvi bio sesti.. Naravno, mislio sam na povrce... HAHAHAHAHA.......... kako sam smesan......... Get it? Kukuruz... ...no... ..ok... it's not funny anymore... I... kukuruz..... SAK!!!!!!! Yea nigga..... nije ti dobro... ... Quote
Ivan_Creed Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Necemo vise, ako se ne tice benda... Mislim, sve je ovo lepo spamovanje, ali eventualno ce doci kraj tako sto ce nam upasti ostali guzati moderatori i pobrisati sve... i eventualno banovati! Ne mislim na DDT-a, nego ostale.. Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 ti si glup .... da nisi ne bi stavio ovo kao kvit... sam stiv haris je 10000x bolji od korna...da ne govorimo o mejdenima.... jadno...zaista jadno.... yeeeeeeaaaaaah right!!! pridruzi se onda istomisljenicima na forumu "mesto za muzicare" gde 90% ljudi tvrdi da je on najbolji bassista yeeah!! a ja nemam nista protiv mejdena kao grupe nego me samo on kao pojedinac nervira... a to je vec druga prica... a ti se ne izletji toliko jer ne znas nista o meni-- ja sam to napisao zato sto znam da sviras u Tacit-u, stoga su mi tvoji postovi kontradiktorni... ne uzbudjuj se toliko... i.. ovaj fuck steve harris Quote
DevouredSoul Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 Necemo vise, ako se ne tice benda... Mislim, sve je ovo lepo spamovanje, ali eventualno ce doci kraj tako sto ce nam upasti ostali guzati moderatori i pobrisati sve... i eventualno banovati! Ne mislim na DDT-a, nego ostale.. Ok, ok, necjemo vishe, samo ti nemoj da se nervirash Meni je KoIn skroz dovoljan... Quote
fiction Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 Vec snimaju i spot za Word Up Mada ce vjerovatno biti 2-3 ok pjesme na tom disku obrada Quote
deftonerrrr Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 yeeeeeeaaaaaah right!!! pridruzi se onda istomisljenicima na forumu "mesto za muzicare" gde 90% ljudi tvrdi da je on najbolji bassista yeeah!! a ja nemam nista protiv mejdena kao grupe nego me samo on kao pojedinac nervira... a to je vec druga prica... a ti se ne izletji toliko jer ne znas nista o meni-- ja sam to napisao zato sto znam da sviras u Tacit-u, stoga su mi tvoji postovi kontradiktorni... ne uzbudjuj se toliko... i.. ovaj fuck steve harris ne brate...mejdeni su zakon...a stiv haris samo igra do jaja fudbal... i tako... a sto se tice mojih postovva oni su SVIMA kontradiktorni... cak i meni ... i ne sviram u TACITU... ne zovemo se tako vise... :PPPPP Quote
DevouredSoul Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 i ne sviram u TACITU... ne zovemo se tako vise... :PPPPP Thnx God Quote
deftonerrrr Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 Thnx God pizdo...ti sve samo da mi sabotiras bend... i ne nije ovo tema o mom bendu koji se zvao tacit iz beograda gde sviram nu?! ...nego o kornu...a ako ti se bas prica o mom bendu.. .pricacemo...na ovoj temi naravno... Quote
fiction Posted October 1, 2004 Report Posted October 1, 2004 Gledao sam spot za Word Up.Oni su kao psi i gledaju neke ribe u kostimima.Opusteno Pjesma ovako sad kad je cujem ispeglanu i nije toliko losa,kao ona sugava demo verzija.Veselo,veselo uglavnom nije to vise Korn Quote
deftonerrrr Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 Gledao sam spot za Word Up.Oni su kao psi i gledaju neke ribe u kostimima.Opusteno Pjesma ovako sad kad je cujem ispeglanu i nije toliko losa,kao ona sugava demo verzija.Veselo,veselo uglavnom nije to vise Korn napokon neko bda bude objektivan Quote
Recommended Posts