HIValicious Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 (edited) http://downloads.kornweb.ru/mp3/new/korn_f...KoRnweb.Ru).mp3 sve sam link kaze... Jedino ako je to xzibitova pesma i ako se nadje na njegovom albumu... u suprotnom S R A M O T A ! ! ! Edited May 23, 2005 by HIValicious Quote
dr NIK@ Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Nije peder ima do jaja ribu pa to sto ima ribu ne znaci da ne voli pishe (na razne nacine) Quote
dr NIK@ Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 meni bas interesanto zvuci johnov glas u ovom Fight The Power Quote
Simadin Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Ne znam sta ste sve pricali po ranijim stranama, ali Korn dolazi na Sziget, tako da... Quote
Ω Posted May 27, 2005 Report Posted May 27, 2005 pa to sto ima ribu ne znaci da ne voli pishe (na razne nacine) packers...rolly polly..packers...packers... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 ...eat em up, yum yum.. haa peckers. Quote
Vuk Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 (edited) I like men with blue eyes and blond hair...and... I like men with brown hair...and............. it doesnt't realy matter Edited May 31, 2005 by dRunken_munKy Quote
Lhabia Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Covek je apsolutni genije!!!Obozavam ga!!! Quote
Troglavi Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 ma ceo taj deo na deuce o njegovoj navodnoj pederastiji... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 tek sam ga u zadnje vreme zgotivio... pogotovo otkad je odjebo bogomoljca Quote
Troglavi Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 meni je u poslednje vreme korn naglo bio skocio u ocima sa onim obradama i tako tim jer sam na momente stekao utisak da znaju sta rade, a to mi se svidelo. ali sa ovim sranjem od nove pesme... Quote
Ω Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 KoRn nikada nece moci da ponovi svoje stvaralastvo iz vremena kad je johnatan bio na speedu....tad su bili a svaki album posle toga je bio sve losiji sa sve vise elektronike.... Quote
dr NIK@ Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Covek je apsolutni genije!!!Obozavam ga!!! Quote
dr NIK@ Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 KoRn nikada nece moci da ponovi svoje stvaralastvo iz vremena kad je johnatan bio na speedu....tad su bili a svaki album posle toga je bio sve losiji sa sve vise elektronike.... ma pitaj boga na cemu je sve bio tada, ali je u svakom slucaju cinjenica da su tada pravili jebitacniju muziku nego sada.... ali jebes ga... sta da se radi... sigurno je bolje i ovako nego da je zavrsio kao ex-pevac Drowning Pool-a Quote
ZmYchE Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 volim prve stvari korna, zaista su ok, ali ove novije su zalosne...to nije ona 94 godina kada je pokrenut NU AGE i kada su korn "rusili" grad do grada svojom muzikom. sad su ... za dechicu...maju cakanu dechicu.. john nije gay...kako moze da bude gay kad je imao i zenu i razveo se, a ima i dete Najtan-a valjda ,... pozaboravljala sam..kao sto rekoh davnooo jos sam ih slusala i kad me zanimalo, nasla sam dosta o njemu, njima...itd... :] Quote
ZmYchE Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 inace htedoh jos reci da je ovo najludja tema na forumu :]]] vasi komentari ko sta koga..nisam stigla sve da cita, jbg ima 60 stranica...:]] ali "prepucavanja" ko zna vise su apsolutno nepotrebna, dovoljno je sto "gajite ljubav" prema kornu i da vas "to spaja" ~~ (kako serem) u svakom slucaju, extra ste...pozz i samo opusteno... a ono ko zna sve o kornu, svaka mu cast kad zna sve o njima, mora da je veoma dobar prijatelj sa njima kad ih tako dobro zna. ja znam nesto o njima, sto sam procitala negde, nekada, (kao i vecina vas), ali sve o njima je nemoguce znati. p.s. AGAIN DAVIS NIJE GAY...! :]] samo je kreten sa losim detinjstvom...(kao i skoro svaki clan benda) Quote
Vuk Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 ma niko nije rekao da je on gay, samo preprichavamo njegove rechi sa devendea Quote
Sinstrel Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 Sviraju na Szigetu! Jel ide neko? Ja vala ima da se iscimam, KoRn se mora isposovati! Ovo je najblize sto su nam ikada bili, bilo bi glupo proustiti ih! Quote
Vuk Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 ako to ne budem video, onda cu se cimam u grchku u septembru (ako je verovati glasinama) Quote
Recommended Posts