Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

I like men with blue eyes and blond hair...and... I like men with brown

hair...and............. it doesnt't realy matter laugh.gif

Edited by dRunken_munKy
Posted

meni je u poslednje vreme korn naglo bio skocio u ocima sa onim obradama i tako tim jer sam na momente stekao utisak da znaju sta rade, a to mi se svidelo.

ali sa ovim sranjem od nove pesme... pukeface.gif

Posted

KoRn nikada nece moci da ponovi svoje stvaralastvo iz vremena kad je johnatan bio na speedu....tad su bili icon_rockdevil.gif a svaki album posle toga je bio sve losiji sa sve vise elektronike.... icon_cry.gif

Posted
KoRn nikada nece moci da ponovi svoje stvaralastvo iz vremena kad je johnatan bio na speedu....tad su bili icon_rockdevil.gif a svaki album posle toga je bio sve losiji sa sve vise elektronike.... icon_cry.gif

ma pitaj boga na cemu je sve bio tada, ali je u svakom slucaju cinjenica da su tada pravili jebitacniju muziku nego sada.... ali jebes ga... sta da se radi... sigurno je bolje i ovako nego da je zavrsio kao ex-pevac Drowning Pool-a icon_da.gif

Posted

volim prve stvari korna, zaista su ok, ali ove novije su zalosne...to nije ona 94 godina kada je pokrenut NU AGE i kada su korn "rusili" grad do grada svojom muzikom.

sad su ... za dechicu...maju cakanu dechicu..

john nije gay...kako moze da bude gay kad je imao i zenu i razveo se, a ima i dete Najtan-a valjda ,... pozaboravljala sam..kao sto rekoh davnooo jos sam ih slusala i kad me zanimalo, nasla sam dosta o njemu, njima...itd...

:]

Posted

inace htedoh jos reci da je ovo najludja tema na forumu :]]]

vasi komentari ko sta koga..nisam stigla sve da cita, jbg ima 60 stranica...:]]

ali "prepucavanja" ko zna vise su apsolutno nepotrebna, dovoljno je sto "gajite ljubav" prema kornu i da vas "to spaja" icon_razz.gif~~

(kako serem)

u svakom slucaju, extra ste...pozz i samo opusteno...

a ono ko zna sve o kornu, svaka mu cast kad zna sve o njima, mora da je veoma dobar prijatelj sa njima kad ih tako dobro zna.

ja znam nesto o njima, sto sam procitala negde, nekada, (kao i vecina vas), ali sve o njima je nemoguce znati.

p.s. AGAIN DAVIS NIJE GAY...! :]]

samo je kreten sa losim detinjstvom...(kao i skoro svaki clan benda)

Posted

Sviraju na Szigetu! Jel ide neko? Ja vala ima da se iscimam, KoRn se mora isposovati! icon_rockdevil.gifmusik19.gif Ovo je najblize sto su nam ikada bili, bilo bi glupo proustiti ih! icon_da.gif