scissors Posted August 13, 2002 Report Posted August 13, 2002 Takodje i ovu temu otvaram ponovo nakon brisanja... Ovdje diskutujte o ovim zacetnicima Nu Metala, njihovim albumima, novom albumu "Untochables"... Quote
kojan Posted August 13, 2002 Report Posted August 13, 2002 Mrzi me bre vise da pisem.Ako neko obrise ovu temu krvi cu mu se napiti :x :x :x Quote
Zen Posted August 18, 2002 Report Posted August 18, 2002 Kod mene gajbi taj bend se mnogo slusa. Meni su ok, definitivno mi je najotkacenija stvar A.D.I.D.A.S. Quote
fiction Posted August 19, 2002 Report Posted August 19, 2002 Najbolja nu-metal grupa trenutno.Untouchables im je dosad najbolji album.Najbolja im je stvar Dead Bodies Everywhere i sa novog Alone I Break.A.D.I.D.A.S.-All day i dream about sex Quote
Djole[HcHm] Posted August 19, 2002 Report Posted August 19, 2002 Odlicni su, ali mi se prva 2 albuma nesto vise svidjaju nego preostala 3. Omiljene stvari su mi Daddy, Faget, Ass itch, Divine, Kill You, Chi,... Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 20, 2002 Report Posted August 20, 2002 sto su sve Thornove poruke obrisane... Quote
Dani Posted August 20, 2002 Report Posted August 20, 2002 Stvarno nije u redu sto brisete postove!!! Quote
scissors Posted August 20, 2002 Author Report Posted August 20, 2002 tri tackice ce ici umjesto svih pljuvanja na ovom forumu a: Quote
fiction Posted August 21, 2002 Report Posted August 21, 2002 tri tackice ce ici umjesto svih pljuvanja na ovom forumu a: Pametno Quote
scissors Posted August 21, 2002 Author Report Posted August 21, 2002 Demokratija na djelu. naravno pederu Quote
scissors Posted August 21, 2002 Author Report Posted August 21, 2002 Jes da sam i ja iz Bosne,ali uopste ne razumijem tu vrstu humora. ma ti si samo mentalno zaostali napaljeni klinac Quote
kojan Posted August 21, 2002 Report Posted August 21, 2002 Nemojmo sad da se prepucavamo.Thorn i ja smo se odavno svdjali ali smo onda iskulirali i nadam se da ce tako i ostati!!! Quote
ZhoRZh Posted August 24, 2002 Report Posted August 24, 2002 ... od 666-1 poruke koliko ih je poslao do 03:48 24. avg 2002.g. barem pola njih je bilo "...", jebo te (neko drugi), bash te mrzi da pishesh, stvarno se vidi da si iz Bara!!! Quote
Omega Posted August 24, 2002 Report Posted August 24, 2002 Korn je odlican.Jedna od retkih new wawe grupa koje volim...Svidja mi se Untouchables.... Quote
Lilith Posted August 24, 2002 Report Posted August 24, 2002 Citah u KST-u da je produkcija albuma kostala 4 miliona dolara...zgrozio sam se kad sam procitao i odmah stvorio jos vece negodovanje prema tom bendu posle toga...mislim ipak...4 aaa???? Sta neko misli o tome??? Quote
Midnight Madness Posted August 24, 2002 Report Posted August 24, 2002 well..... ja imam samo jedan njihov album called "Issues".... sa kojeg mi se dopada par pesmica tipa: Somebody Someone, Wake Up, Trash etc... ali takodje sam slusala i par ranijih stvari (It's On, A.D.I.D.A.S, Blind...etc) koje su po meni mnogo BOLJE nego ono sto sada rade a: e ovde ovaj post vec odgovar a: Quote
Fiery Posted August 25, 2002 Report Posted August 25, 2002 cuo sam samo par pesam sa novog albuma i rekao bih da s mogli i bolje ali uopste nije lose. ipak je prvi album neprevazidjen Quote
kojan Posted August 26, 2002 Report Posted August 26, 2002 Prvi album definitivno je najbolji.Onda ide Follow the Leader pa Life is Peachy pa Issues.Ovaj novi album je cudan.Na njemu Korn zvuci nekako zesce.Inace ne svidja mi se sto vise nema Jonatanovih glasovnih skokova tipa Twist Quote
Fiery Posted August 28, 2002 Report Posted August 28, 2002 meni se ne svidja sto nema visih tonova na albumu, kao da nisu sisli sa prve dve zice na gitari u celoj svirci Quote
fiction Posted September 30, 2002 Report Posted September 30, 2002 Citah u KST-u da je produkcija albuma kostala 4 miliona dolara...zgrozio sam se kad sam procitao i odmah stvorio jos vece negodovanje prema tom bendu posle toga...mislim ipak...4 aaa????Sta neko misli o tome??? Da bi dobili sto bolji zvuk Quote
Desetar Cokulic Posted October 1, 2002 Report Posted October 1, 2002 Korn jebe kevu!!!Svako ko misli suprotno imace posla sa mnom.... Quote
Svetlost Posted October 1, 2002 Report Posted October 1, 2002 Po meni oni su dosta ocajni ........... Jebo ih onaj sto im dade volan - :roll: :roll: :roll: :roll: ali bas... Quote
Lord_of_suffering Posted October 1, 2002 Report Posted October 1, 2002 Za sve one koji zele da znaju zasto je produkcija kostala puno, i to ne 4000000 nago 10000000. Zato sto su tokom snimanja albuma isli i na krakte turneje i imali su neke obaveze. E sad da bi zadrzali ekipu koja je radila na albumu znaci producent mixer sta ti ja vec znam ima ih puno, oni su ih placali da kao da rade sve te dane dok su momci iz korna bili na turnjei, a ovi nisu nista radili nista sem sto su ladili jaja. ALi ko sto kaze JONATHAN Kad vec imamo pare sto da ne, mi jesmo puni para ali nas zabole kurac za njima, znam svi cete reci lako je njemu pricati sad kad ih ima, ali ljudi neznaju da kad si bogat imas puno vise problema nego kad si siromasan, a da takkodje novac nekupuje SRECU Quote
~SLAYER~ Posted October 5, 2002 Report Posted October 5, 2002 E BAS SU OCAJNI.NEMA GORIH OSIM LINKIN PARKA Quote
Recommended Posts