Ω Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 (edited) haha, ivane ko god je malo bolje upucen u nesto za tebe je nigga @munky druze, pa meni je do jaja kad knot podivljaju pa zviznu gitaru u pizdu materinu, kad sid pesnicama zabada gramofon il kad shawn digne postolje mikrofona i zavrljachi u bubnjeve...to je agresivna svirka, a njima to nisu jedini instrumenti, tako da je to za njih potrosni materijal..a sto se KoRn-a tiche, muzika im je fenomenalna, oni su mi jedan od omiljenih bendova, ali sto se tice njihovog izgleda, ide mi na kurac njihovo manekenisanje, ponasanje pred medijima i pojavljivanje u teen novinama od kad su poceli da snimaju issues...najjaci su bili dok su snimali life is peachy...pili su ko pravi muskarci i pljuvali se chipsom... Edited July 1, 2005 by ^Suicide Pony^ Quote
Ivan_Creed Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 Ma ja to onako... simpaticno mi je da nazivam nase nigga i iako nisam u tom svetu (a znam mnogo amera koji se primaju na to - a ironicno za njih ima nadimak - wigga!) volim nekako da primenim... A sto se tice KoRn-a, oni su srodni u smislu, odrastali su slusajuci old sKool rap i r'n'b i odrastali u Californiji... ma, sta ja tu pricam... svi ste vi niggaz i clanovi KoRn-a su (specificno onaj chikanac Fieldy).. Quote
Vuk Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 haha, ivane ko god je malo bolje upucen u nesto za tebe je nigga @munky druze, pa meni je do jaja kad knot podivljaju pa zviznu gitaru u pizdu materinu, kad sid pesnicama zabada gramofon il kad shawn digne postolje mikrofona i zavrljachi u bubnjeve...to je agresivna svirka, a njima to nisu jedini instrumenti, tako da je to za njih potrosni materijal..a sto se KoRn-a tiche, muzika im je fenomenalna, oni su mi jedan od omiljenih bendova, ali sto se tice njihovog izgleda, ide mi na kurac njihovo manekenisanje, ponasanje pred medijima i pojavljivanje u teen novinama od kad su poceli da snimaju issues...najjaci su bili dok su snimali life is peachy...pili su ko pravi muskarci i pljuvali se chipsom... prave mushkarchine daj tog sira da narendam! bili su baje dok su se drogirali... sad su se ugojili od narodne AMERICHKE kujne (Mc, KFC und stuff ) i dzabalebarenja i manjka droge i ideja jbg... Quote
Ivan_Creed Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 Pa Bakersfield... sve sto su zeLJeli kao dJecaci, a nisu mogli imaT!!! Eh, sta ucini KFC od njih... Nisam znao da ide uz kukuruz... Mozda bismo trebali da preimenujemo ovu temu 'Zivot clanova Kukuruza, njihova ishrana i zasto su postali pohlepni..'....... Quote
Ω Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 svi ste vi niggaz i clanovi KoRn-a su (specificno onaj chikanac Fieldy).. druze, ne mesaj mene s njima, ja nisam u wannabe fazonu a korn je bio korn kakav gotivim dok je droga bila njihov saveznik i izvor mudrosti...cim su se spustili na pivo, silazna putanja je pocela da dobija na strmosti... Quote
Vuk Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 greshish moj dechache - droga I pivo su bili izvor mudrosti, samo pivoim je pomutilo razume, a fancy pica su izlegla svoja jaja pohlepe u njima i nastavice to da rade dok oni ne puknu od debljine!!! Quote
Ω Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Druze Troglavi, nisam hteo da kazem da su novi albumi Deftonesa losi, nego da su se oni natovili ko svinje...onaj chino je ko medved... Quote
Vuk Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 a ostali su kao bolji? carpenter je, dodushe, uvek bio debeo, ali chi, abe i onaj plochar delgado su prasetina koja samo cheka da se zakolje pred slavu Quote
Ω Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 a ostali su kao bolji? carpenter je, dodushe, uvek bio debeo, ali chi, abe i onaj plochar delgado su prasetina koja samo cheka da se zakolje pred slavu uuu...cuvaj se troglavog Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 e vala neka su debeli pa sta! to se kod mene u selo kaze 'lep i debeo' ako neko misli da je to nesto lose voleo bih da mi objasni zasto. Quote
Vuk Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 ma nije loshe biti debeo... sve se da korigovati... ali su se oni lepo podprasili vremenom i parama Quote
Troglavi Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 debeli ljudi su kuliji u odnosu na ostale. kul osobine su direktno proporcionalne velichini stomaka. ozbiljno, koga bole sto su se natovili... Quote
Ω Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 troglavi, jes se to ti malcice podgojio kad tako pricas? Quote
Troglavi Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 troglavi, jes se to ti malcice podgojio kad tako pricas? ne. naucna chinjenica. Quote
Fadelow Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 According to UK fansite KoRnTV, Korn have been confirmed to play in Bulgaria for their upcoming summer European tour. Korn are scheduled to play on Thursday, 08 September at the Destivalena Hall, Sofia, according to Sofia Music Enterprises. The show will start at 7:30 PM and tickets are currently on sale for 25 лв and 30 лв at the door. www.outofmelodyfest.cjb.net www.nork.co.sr Quote
(-1) Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Ako su debeli ljudi kul onda su oni iz Ramstajna teske pozercine Quote
Fadelow Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 SMN News has revealed that former Otep guitarist, Rob Patterson, will be joining Korn on their European tour to fill in for former Korn guitarist, Brian "Head Welch. Pattersion was fired from Otep in December of 2003, and it is still unclear whether he will be filling in for the US tour or not. www.outofmelodyfest.cjb.net www.nork.co.sr Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 e pa tako je vec bolje pa makar sa ex-Otep gitaristom Quote
Vuk Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 The show will start at 7:30 PM and tickets are currently on sale for 25 лв and 30 лв at the door. www.outofmelodyfest.cjb.net www.nork.co.sr eto... korn naplacuje karte 15 EUR, a avril lavigne 40... Quote
Ivan_Creed Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 Kakva Avril??? Zanimljivo da ce Patterson biti na dzitari... kako li ce se uklopiti, pitanje je sad... Quote
Recommended Posts