Ω Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 obratite paznju na konja sa desne strane Quote
Sinstrel Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Nije poni! Elem zanimljiv omot... malo atipican za KoRn (ili nije?!). A kada izlazi novi album? Quote
Chicken Little 420 Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 Omot je ko Alisa u zemlji cuda... Quote
Ω Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 interesantan je omot, ali ne ocekujem da ce album biti posebno zanimljiv...verovatno ce biti nesto u fazonu take a look in the mirror... Quote
[4] Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 (edited) nikad se ne zna EDIT: mozda se vrate korenima............. kao METALIKA Edited October 15, 2005 by [4] Quote
Bzuva Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 A mozda postanu besni kao mudvayne. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 jel'ste culi onu pesmu transistor?uzas zivi...lice vise na na tatu nego na korn...idite na www.headtochrist.com ima tamo intervju sa headom za cnn kako se prosvetlio nashao boga & shit... Quote
Ω Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 @johnny odavno smo to iscitali (barem ja, posto redovno pratim vesti na njihovom sajtu), a transistor je sranje nikad gore...ili mi ne kapiramo neki njihov novi fazon? @bzuva tesko da mugu da postanu gay...mislim besni kao mudvayne Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 ja sam relativno nov pa nisam znao...ali onaj intervju sa headom je dusu dao da kada se deprimiras svojim jadnim zivotom pustis taj snimak i shvatis da ima vecih pacenika od tvoje persone... Quote
dr NIK@ Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 svidja mi se ideja za spot bas je troooooo..... Quote
dr NIK@ Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 otkud ti znas na koje "trooooo" sam ja mislio?!?!? BTW spot za twisted transistor je izasao na hdpvidz-u tako da mozete da ga skinete... spot traje nekih 7 minuta i malo je neobicno osmisljen.... uztvari najvise sto ga odvaja od standarnih spotova je to sto je pesma gotovo u drugom planu.... cas se lepo cuje, cas neko u spotu pocne da prica, a muzika ode u pozadinu i tako bar pola spota.... necu da vam otkrivam detalje... nabavite, pa gledajte.... Quote
dr NIK@ Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 e pa nisam ni ja... ali zato sada ima da jebem keve.... Quote
OCTOJA Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 jao covece jel to znaci da neces vise da odgovaras na postove 6 meseci stare?!! neeeeeeee!!! Quote
Freak Kitchen Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 kapiram da je ovaj novi spot kostao vise miliona dolara... lepo je to, nema sta... Quote
dushmanin Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Ima se moze se....zato ih i volim....materijalista u dusi... Quote
Freak Kitchen Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 ja isto ne kapiram kad ljudi zameraju bendovima sto imaju skupe spotove i slicno. A najvise me nervira ona prica, kao, mi smo tr00 bend, nas spot kosta 100 dinara. to je najobicnije sranje! fora je da imas dobru ideju za spot i da je onda realizujes. Sve ostalo, ukljucujuci i pare bi trebalo da bude sporedno... sad, to sto na svetu ima 20 metal bendova koji to mogu da urade i 20 miliona koji ne mogu je druga prica... don't hate the playa, hate the game! Quote
Ω Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 skinucu sutra famozni spot i videti o cemu se radi, thnx za informaciju znaci, nikola je docekao toliko iscekivani wireless haha...pa druze, srecan ti bio i dabogda skinuo terabajta kolko smo mi gledali crtaca Quote
dushmanin Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 ocu i ja novi spot...smrch...ocu i ja wireless... Quote
Ω Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 video sam spot...i odusevio se, stvarno su ih do jaja skinuli, najvise mi se svidja kako je snoop skinuo Munkyja Quote
dr NIK@ Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 jao covece jel to znaci da neces vise da odgovaras na postove 6 meseci stare?!! neeeeeeee!!! Quote
dr NIK@ Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 ocu i ja novi spot...smrch...ocu i ja wireless... e to mogu samo odabrani Quote
Recommended Posts