Natasha! Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 E Pony, srce, pa to je zato sto me ne znas. Svako ko me malo bolje zna zna da ja Dimmu Borgir i Emperor volim vise od svega. A taj dux nije nista. Imam ja i 2 majce Dark Funerala, Marduka, 3 Borgirove, Emperor, Hornu, Immortal, Cannibal Corpse, Benediction, Mayhem i sl. Da udjes u moju sobu NIKAD ne bi pomislio da slusam nu metal jer mi je soba zatrpana black i death posterima i plakatima. A posto ne ides na takva desavanja tj. svirke onda je logicno da me i ne vidjas u tim extreme izdanjima. Pre sam bas furala taj zli fazon ali sad me bas briga, normalno se oblacim bez ikakvih obelezja a kuci slusam ono sto volim i to niko ne mora da zakljuci po mom izgledu. Ja slusam sve sto mi se svidi a u mom slucaju to su nu, black i death metal, pomalo thrash. Tako da se nemoj zgrazavati vise. Isto tako kao ti, neki ljudi koji slusaju black ne mogu da me zamisle u majci Korn, veruj mi. I da se vratim na Korn, cula sam par pesama sa novog i onako-osrednje je. Pony moras mi dati ceo album Quote
Ω Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 (edited) @natasa shaban te jebo... @zak oduvek si mi bio mistican Mod Edit: Ne spominjimo Boga na taj nacin. Za to je RMF. Edited January 11, 2006 by Ivan_Creed Quote
dushmanin Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Aj mi pojasnite novi album posto jos uvek cekam pametnog brata iz canade da mi posalje original Bolje ili losije od Take A look? zasad sam samo video twisted transistor i djasvi mi se ali nekako mi to nije to..... pleeease nemojte me razocarate...... Quote
dr NIK@ Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 shta se sad ti bunish kad je chovek sasvim normalno rekao to shto misli bez pljuvanja? ko je rekao da se ja bunim?! ja samo izrazavam cudjenje da, skroz je korektno rekao sta misli! sto se pri tom totalno kosi sa njegovim prethodnim postovima (ne iskljucivo na ovoj temi) @dr NIK@ jesi se ti napalio! AHA! Quote
dr NIK@ Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Aj mi pojasnite novi album posto jos uvek cekam pametnog brata iz canade da mi posalje original Bolje ili losije od Take A look? zasad sam samo video twisted transistor i djasvi mi se ali nekako mi to nije to..... pleeease nemojte me razocarate...... pa ja npr. ne mogu ni da ga poredim s prethodnim s obzirom da su potpuno drugaciji... ako ti se svideo onaj " "manje korn" deo" sa untouchables-a onda ima sanse da ti se svidi ovaj album... Quote
Arch Enemy Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 @Natasha! pametna cura! vidite! to dimce rulaa bree!!! ††† Quote
dr NIK@ Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 kakvi su bre to pravilno postavljeni krstovi.... to da se ispravi to jest iskrivi tj. obrne... Quote
dushmanin Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 @ dr nik@ : znaci ima sanse da mi se svidi...yeeee. hvala... Quote
Zmychek Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 Nadjoh novi album Korn-a,ali ne dva diska vec 1 ( ) A Take a look ovde kosta 9 evra-shto ce reci na snizenju 7 evra... Htela sam da umrem kad sam videla cene jos nekih metal bendova... Sta ces,ljudi zaludjeni repom i rnb-om... Quote
Arch Enemy Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 kakvi su bre to pravilno postavljeni krstovi.... to da se ispravi to jest iskrivi tj. obrne... ti ako hocesh moze monitor da obrnesh! ja nisam satanista i verujem u Boga ††† Quote
dushmanin Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 neeeeee i ovde pocinje o veri...neeeeeeee Quote
Arch Enemy Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 "majkemi", ima zenski, ima sve!!! Quote
Novaliis Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 svi metalci su u sekti! Kojoj sekti? Quote
PlanetHell Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 korn ima novi album? moram da pochnem da gledam mtv shalim se? nego stvarno imaju novi album ima li solaza Quote
[4] Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 kako ne najkraca traje oko 3 i po minuta Quote
Zmychek Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 svi metalci su u sekti! Ne budali! Quote
Ivan_Creed Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 ti ako hocesh moze monitor da obrnesh! ja nisam satanista i verujem u Boga ††† Quote
Arch Enemy Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 eh svi metalci u sekti??? mozda nu m"metalci"???? Quote
zak Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 ma zajebam se... nakon sto sam preslusao novi album korn je skocio u mojim ocima iako ih nikad nisam puno slusao, cenim sto su konacno napravili radlikalan iskorak, u odnosu na stari stil, a i neke pesme se bas dopadaju - npr Liar mnogo bolje ovako, nego jos jedan TALITM Quote
Ω Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 bolji od TALITM, ali ne moze da prismrdi starom kornu... Quote
Recommended Posts