dr NIK@ Posted April 15, 2003 Report Posted April 15, 2003 Mislim da sam nesto cuo od L.A.P.D., ali odavno tako da se ni ne secam kako zvuci Cuo sam i Sex Art, ali se ni toga ne secam najbolje Fieldy's Dreams je do jaja opicena stvar a: Quote
Lord_of_suffering Posted April 18, 2003 Report Posted April 18, 2003 jel cuo neko l.a.p.d.? :? u slucaju da neko ne zna, to je bend koji su jos pre mnogo mnogo godina sastavili dave, munky, fieldy i neki morales a: ne lice uopste na KoRn, vise vuku na hc, ali neki cudni hc 8) a ima i dzeza cak i saxomofon u jednoj pesmi 8) i na kraju disca ima par remixova a.d.i.d.a.s.-a, good god-a i all in the family-a...sve u svemu - ok 8) Hahaha slusao sam ja u umro od smjeha kakvi su to likovi bili. Quote
fiction Posted May 8, 2003 Report Posted May 8, 2003 Do kraja ljeta izlazi novi Korn album 8O Vracaju se korjenima i gajdama. To je dobro i lose.Dobro je sto ja volim vise stari Korn a lose je sto su poceli da mjenjaju zvuk a vratili se starom jer ce prodati vise albuma. Uglavnom kako god bude to ce biti album godine Quote
freak on a leash Posted May 8, 2003 Report Posted May 8, 2003 e to bi bilo lepo jos da stvarno izadje do kraja leta, a ne ko ovi deftones-i... i bas me zanima kakav ce to zvuk biti sa trenutnim jonathanovim glasom... a odakle ti sve to? i sto jedino tebe ne mogu da citiram? :? Quote
fiction Posted May 9, 2003 Report Posted May 9, 2003 Ne mozes me citirati jer je ukinuto citiranje zadnjeg posta na temi.Citao sam na www.metalhammer.co.uk i album je tacnije najavljen za jun znaci u najgorem slucaju ce izaci do avgusta Quote
dr NIK@ Posted May 9, 2003 Report Posted May 9, 2003 Do kraja ljeta izlazi novi Korn album 8O Vracaju se korjenima i gajdama.To je dobro i lose.Dobro je sto ja volim vise stari Korn a lose je sto su poceli da mjenjaju zvuk a vratili se starom jer ce prodati vise albuma. Uglavnom kako god bude to ce biti album godine Ma ako album izadje do kraja godine bice dobro a: Ja ipak glasam za Chimaira-in novi album a: Quote
Lord_of_suffering Posted May 11, 2003 Report Posted May 11, 2003 Bas me interesuje kakav ce biti, ali sobzirom da je meni sve jedan njihov album, odlican nadam se da ce i ovaj biti takav. P.S cisto da se pohvalim evo me u barseloni u internet caffe'u NE da je dobrooooooooooooo Quote
dr NIK@ Posted May 13, 2003 Report Posted May 13, 2003 Ma bice sigurno dobar album, ali me bas interesuje sta ce i koliko ce da promene stvari od proslog albuma....pogotovo me interesuje kakav ce da bude vokal?!?!? P.S. Jaooooo mame ti ga Quote
Lord_of_suffering Posted May 18, 2003 Report Posted May 18, 2003 ev mene vraih se (nazalost) iz Barselone i takoooo Bas je fino bilo. Hm za one koje bi mozda interresovalo , 20 juna u barsi nastupaju metallica, linkin park i stone sour, Pa kud ne odoh tamo mesec i par dana kasnije ali ipak je bilo dobro, nasao sam dosta stvari o korn-u tamo tako da ono hehe bas mi je bilo fino Quote
fiction Posted May 19, 2003 Report Posted May 19, 2003 Sta su uzeo gore od Korna(majice,diskove)?Sta bih ja dao za duks Korna Quote
freak on a leash Posted May 19, 2003 Report Posted May 19, 2003 imas dux ovde u felixu a: ali meni se ne svidja bas preterano Quote
dr NIK@ Posted May 19, 2003 Report Posted May 19, 2003 Video sam ja jedan do jaja KoRn duks u Bg na nekom tipu, sa velikim K napred i valjda pozadi, uz naravno ispisano KoRn manjim slovima i sa gomilom malih k uzduzno na oba rukava, samao sto u felix-u takav nemoze da se nadje...kao imali smo nekad, ali nestalo.... :x Quote
fiction Posted May 19, 2003 Report Posted May 19, 2003 imas dux ovde u felixu a: ali meni se ne svidja bas preterano Na ljeto dolazim u BG pa cu ga najvjerovatnije uzeti. Bolje ista nego nista. Quote
Lord_of_suffering Posted May 20, 2003 Report Posted May 20, 2003 Sta su uzeo gore od Korna(majice,diskove)?Sta bih ja dao za duks Korna kupio sam neku knjigu sa rijetkim fotografijama i prsten na kojem pise korn. Quote
dr NIK@ Posted May 21, 2003 Report Posted May 21, 2003 WOW..............KoRn prsten......WOOOOOOOW........... Quote
Chlan 787 Posted June 1, 2003 Report Posted June 1, 2003 Sta su uzeo gore od Korna(majice,diskove)?Sta bih ja dao za duks Korna Evo,ja cu da ti prodam. Slika sa Life is peachy(decak pred ogledalom) napred,na rukavima takodje pise Life is peachy,a pozadi su njihove izgubljene face u krupnom planu. Quote
Lord_of_suffering Posted June 2, 2003 Report Posted June 2, 2003 WOW..............KoRn prsten......WOOOOOOOW........... Pa prsten dobro izgleda, a posto sam prerastao nosenje majica sa natpisima bendova dobar nacin da me prepoznaju istomisljenici. JEL TO NEKO LJUBOMORAN Quote
dr NIK@ Posted June 2, 2003 Report Posted June 2, 2003 Daaaaaaaaaaaa......mnogo sam ljubomoran ...ocu i ja pRsTen.... E pa Angel, ja imam takvu majchicu....bas je fensi... Quote
AZRAEL Posted June 2, 2003 Report Posted June 2, 2003 Korn prsten.Kao sto rece macak iz crtanog filma "Now I've seen everything" , izvadi pistolj i opali.BOOOM. Ili Devil iz Cow and Chiken "UUuuuu, a chiken soot.I allways wanted that,NOw I can DIE happy"ja cu da kazem UUuu a Korn ring now I can DIE happy. Quote
AZRAEL Posted June 2, 2003 Report Posted June 2, 2003 Ovo je bio sarkazam za sve one koji to nisu provalili i za sve one koji ce tek da citaju. Quote
DDT Posted June 3, 2003 Report Posted June 3, 2003 Da ne zeli neko mozda kojim slucajem da kupi originalni "Follow the Leader", ako ga moja seka jos uvek ima. Zaboravio sam i cenu ... a i ovome je mesto na "Berzi" ali rek'o kada je za fanove KoRn-a ... Quote
Lord_of_suffering Posted June 5, 2003 Report Posted June 5, 2003 Daaaaaaaaaaaa......mnogo sam ljubomoran ...ocu i ja pRsTen.... E pa Angel, ja imam takvu majchicu....bas je fensi... Ajd kad budem isao drugi put u barselonu, kupicu i tebi jedan samo nemoj plakati Quote
dr NIK@ Posted June 6, 2003 Report Posted June 6, 2003 ( ) jao evo sad ( ) placem....ali od srece Quote
Recommended Posts