Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ima Northwindowu kevu kako je guzi shimpanza icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Sjashi, budalo... evotigana.gif

Prvi si poceo. Aj se lepo vrati na Domacu scenu i Moondive i nemoj da mi se proseravas puno...

Posted
I ti tako reagujes na ovu senzacionalnu vest... Sramota!

Procitaj gore ko je prvi poceo i ne seri.

Moondive rulez pivopije.gif

Aj ako imas nesto pametno o Kornu, samo izvoli, ako si u fazonu da ti je dosadno pa si dosao na nu-metal(a dabome cuo samo za korn), znas gde je majcina picka, pa se uputi...

A Davis? Razmazenijeg i prepotentnijeg lika verovatno nema...

Posted
Aj ako imas nesto pametno o Kornu, samo izvoli, ako si u fazonu da ti je dosadno pa si dosao na nu-metal(a dabome cuo samo za korn), znas gde je majcina picka, pa se uputi...

A Davis? Razmazenijeg i prepotentnijeg lika verovatno nema...

Picka tvoje majke (to vec odavno svi znaju) je na penisu onog shimpanze na Fieldy-ovoj guzici, to smo valjda konstatovali...

Inace, znam i za deftones icon_biggrin.gif

I uzivam da se zajebavam sa vama ozbiljnima...

pivopije.gif

Posted (edited)

Pricam kurcu mom wallbash.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Nije nego sereš za Jonathana da je bog a lik je pussy i govno kao čovek. Peva pa rastura al je iskompleksiran samo tako..... A za Davida kažeš da je loš samo zato što je šatiran? Pobogu wallbash.gif

PAVLE & SRDJAN: STOOOOOOOOOOOOOP!!!!

Edited by Natasha!
Posted
Picka tvoje majke (to vec odavno svi znaju) je na penisu onog shimpanze na Fieldy-ovoj guzici, to smo valjda konstatovali...

Inace, znam i za deftones icon_biggrin.gif

I uzivam da se zajebavam sa vama ozbiljnima...

pivopije.gif

Ajde pali siris mrznju i nasilje, a sta je to icon_rolleyes.gif

E to nije lepo.

Posted (edited)

To je umesto matrice. Taj lik im prosto svira klavijature koje oni inače imaju na snimku kao i većina bendova. Ali naravno skriven je iza pojačala jer je verovatno u pitanju samo session muzičar koji nije deo scenskog nastupa, a i klavijature nisu tr00 zar ne? icon_wink.gif

Bolje i to nego matrica u svakom slučaju, onda bi morali da sviraju sa metronomskim klikom i sve unapred određeno ko in flames ... works for some ...

Jes da je već 5 strana profuralo pre ovoga, al šta da vam radim kad ispamujete 5 strana na dan jebote ...  icon_smile.gif

haha hvala na objasnjenju, al to i sam znam

konkretno mi se ne svidja kako klavijature menjaju gitaru u strofi "Freak on a leash" - totalno plastichno

edit: btw bolje da im jedna gitara stoji iza skrivena, zapravo od ovoga je cak i bolje da rade sa klikom/metronomom...

Edited by [4]
Posted
icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Nije nego sereš za Jonathana da je bog a lik je pussy i govno kao čovek. Peva pa rastura al je iskompleksiran samo tako..... A za Davida kažeš da je loš samo zato što je šatiran? Pobogu wallbash.gif

PAVLE & SRDJAN: STOOOOOOOOOOOOOP!!!!

icon_razz.gif

Posted
Sta bre hocete, decko je prvi poceo da vredja, eno ga stenogram gore

pivopije.gif

Brate, ok je da se svi ovde zezamo i prozivamo al mora da se zna gde je granica. Meni neko mamu da spomene glavu bi mu polomila. Majka je svetinja i ko se proziva na taj nacin - bedan je. Kraj price.

Posted
Sve je to lepo sto ti kazes Natashenka, al' eto i on je mene poslao u u moju materinu, pa sta sad. Sve je to za ljude...

ne branim ga, al ti si njega prvi......

Posted (edited)

Brate, ok je da se svi ovde zezamo i prozivamo al mora da se zna gde je granica. Meni neko mamu da spomene glavu bi mu polomila. Majka je svetinja i ko se proziva na taj nacin - bedan je. Kraj price.

icon_da.gif

Edited by JD Seven