Lucio Holocausto Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Zelim chuT jos odgovora BA, danas je momJenat 'demokratije' BA - malo da pokazem raznovrsnos' od svoje mracne tiranije!! GotCi (= goth ljudi) rulaju ulicama Vracara i Kumodraza nocu, BA! KST je njiOvo popriste aman, sJekte su to, opasne ba, opasne! :Sinstrele_i_LestatU_javite_se_aman_BA: :javite_se_javite: :znak_uzvicnika: aman BOLAN, koliko puta si iskoristio to BA? Ne brishi, jer nema svrhe @Ω: Jbt, gde li je to iskopao? @Varg: I'am off... idem i ja... Quote
Ω Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 @phantom ne znam brate, stvarno mi je interesantna ta cannibal corpse/white zombie kombinacija...narocito kod jednog od clanova korna @ivan ne cackaj mecku BA :znak_uzvicnika: Quote
Lucio Holocausto Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 @phantom ne znam brate, stvarno mi je interesantna ta cannibal corpse/white zombie kombinacija...narocito kod jednog od clanova korna @ivan ne cackaj mecku BA :znak_uzvicnika: Jbg, ne mora to nishta da znaci... i Pink i Britny Spears su inace rokerke (!?), tj tako su izjavile... Dobro, kakve ima veze? Covek mozda voli to, i voli to da slusha, ali jednostavno bave se drugim zanrom muzike, jer mu to ide... Mene su stalno porganjali da pevam u Black\Death bendovima, i radio sam, ali iskreno sam najvishe voleo da pevam u nekom Heavy\Thrash bendu... ali jbg, oprostio sam se od HM jer ne mogu da izvlacim toliko visoke glasove (koji su btw trebali da budu Tribute to IM i JP), ali mi je zato Black\Death ishao sjajno, poshto mogu da growlujem i vrishtim (ne nisam koristio onaj cuveni prirucnik iz koje g se uci da peva) tako da jbg, shto Jonathan ne bi slusao Cannibale? Koliko ja znam on i Rob Zombie su ortaci !? Quote
Ω Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 tacno je da su ortaci. nisam ja hteo nista da serem po pitanju johnatana, samo mi je delovalo malo cudno s obzirom na to da je ranije izjavljivao da slusa duran duran, george michael-a itd. Quote
Novaliis Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Varg, javi se, o sledbenice Bjethorov!! :gromovi: BeThor je sa nama! :urlikhiljadasledbenikauzgromove: sta da radim? Da brisem postove, postujem gay slike ili ce se tJema nastaviti u normalne tokove ba? GlaSam za trecu opciju.. Quote
zak Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 (edited) reche chovek koji kopa satima po 30ak stranica jednog topica da bi dokazao da sam ja glup a on pametan icon_smile.gif ne nego samo da si ti glup, sto dokazuje i cinjenica da mislis da sam ja "kopao satima po 30ak strana teme". postoji opcija "find all posts by this member", pregeldao sam svega 5-6 stranica, za 10ak minuta ironija ili ne, vecina ljudi ovde nema zivot... Edited April 14, 2006 by zak Quote
Rob Swire Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Mnogo si ti pametan, bash mnogo...mozda i previse... Quote
Rob Swire Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 naravno. ja nemam zivot, znas kako je...sta da radim po ceo dan nego da slolim ljudima pamet...vidimo se na rokanju, btw. Quote
zak Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 vidimo se btw ne razumem sto si ljut, ja nisam nikog konkretno prozivao da nema zivot, niti imam nameru, komentarisao sam na nivou grupe, s namerom da istaknem da to sto neko nema zivot ne znaci da su njegovi argumenti zanemarljivi. uopste, pominjati to nekome je beznacajno i bedno. Quote
Rob Swire Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Zakopavas se dublje. niko ne voli pametnjakovice. Quote
Deflorator Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Brate dosta vise sa quotovanjem postogva i postavljanjem jednog smajlija kao odgovor... Stvarno mi ide na kurac to. Quote
Deflorator Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Jel ima KoRn neki onako fino odradjen snimak koncerta, poput Knotovog Disasterpiecesa? Quote
[4] Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 ima Live@Hammerstein samo se meni ne svidja neshto posebno Quote
Ω Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 jel to onaj iz perioda untouchables-a? ja imam samo taj. Quote
GEORGE_SOAD Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 jel to onaj iz perioda untouchables-a? ja imam samo taj. jeste , to je koncert iz 2002 kad im je bina ko televizor sa spota Here To Stay Quote
Mr. Jack Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 Pa nije toliko lose, ali sa disasterpieces ne moze da se poredi... Quote
Ω Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 taj cert mi je sranje, mada je koreografija simpaticno odradjena...ipak ne moze ni da prismrdi disasterpieces-u Quote
[4] Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 a sto poredite babe i zabe? ono sto se meni ne svidja na tom kornovom certu je zvuk pre svega, a i vizuelno je sranje stage je krsh, sranja na bini su sranje, publika je govno Quote
Recommended Posts