Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

ko se bre jos lozi na fudbal osim debila,a recoba ?

nediraj mi korn,ubio bi za njih :evotigana:

Оно је певао неко ко се ложи на Корн исто колико и ти, ваљда ... Само што је он из јужне Србије, па не каже "цео", него "цел", не "ко", него "куј" ... Образуј се... И пише се не дирај ...

Yo soy Alvaro Recoba, passionista de futbol ...

Edited by Alvaro Recoba
Posted

Оно је певао неко ко се ложи на Корн исто колико и ти, ваљда ... Само што је он из јужне Србије, па не каже "цео", него "цел", не "ко", него "куј" ... Образуј се... И пише се не дирај ...

Ne ko nego koj :)

Guest Redeemer
Posted

:srbija: Srbija Srbima !!! nebi da se svadjamo,i ovako nas je premalo !? :D

• 2 weeks later...
Posted

ja od korna najviše gotivim prva dva i issues. ovo nisam slušao niti mi se sviđa nešto preterano. ok su did my time, yall want a single, here to stay i blame. voleo bih da prelsušam untouchables. počeo je da mi se sviđa.

Posted (edited)

u pravu si...gledajuci one kovere,shvatio sam koliko je nork bio dobar cover band,ovi koji su postovali na youtube su ocajni...mozda i mogu muziku da skinu muziku,ali vokale nikada.pa dajte onda "zivi" bendovi,postujte na youtube pa se promovisete malo...

Edited by johnny bravo
Posted

realno, untouchables im je najzreliji album. :da:

Da, definitivno! Mislim da je Davis jednom prilikom rekao kako ne mogu bash svi da ga razumeju.

Ja gotivim skoro ceo album, mozda ima jedna ili dve pesme koje i nisu neke, ali ovo ostalo je za svaku pohvalu.

Od starijih stvari, za mene prednjache albumi Korn i Life is Peachy.

Novi album necu ni da komentarisem. U prvih mesec dana sam bila odusevljena, ali sam se posle toga silno uzelela starog (neponovljivog) zvuka.

Posted (edited)

ja sam gotivio ovaj bend ,ali sam primetio da mi se u poslednje vreme sve vise gadi(mozda zbog novog albuma)...pojma nemam zasto...mada ima jos uvek pesama koje slusam povremeno.

Edited by Ziggyman
Posted

Dosli su na mesto legendi. A onda su poceli da sve vise truju ono sto su postigli. See you on the other side je ubedljivo najgori album da su do sada izdali. Gotivim sve do Issues-a, za koji mislim da je naj-KoRn album.

Head sada nesto snima za svoj 'hriscanski' bend, David je otisao da pauzira a ostali nesto muvaju za novi album.

Kazu za sebe da im nikada nije bilo bolje, ali ne deluje mi tako. Nije to to.

• 4 weeks later...
Posted

na znam za vas ali licno ja smatram da ovo novo... kako bese... a da... see u on the other side... to nije izdao KoRn nego neka tri debila koji su svojevremeno svirali sa jos dva lika u fenomenalnom bendu koji sad definitivno nepostoji a zvao se KoRn... posle take a look in the mirror KoRn NE postoji... sto je za mene dosta tuzno.. jer ih volim al zivot je takav... kad neki naprasno zavole isisa ... :(

Posted

na znam za vas ali licno ja smatram da ovo novo... kako bese... a da... see u on the other side... to nije izdao KoRn nego neka tri debila koji su svojevremeno svirali sa jos dva lika u fenomenalnom bendu koji sad definitivno nepostoji a zvao se KoRn... posle take a look in the mirror KoRn NE postoji... sto je za mene dosta tuzno.. jer ih volim al zivot je takav... kad neki naprasno zavole isisa ... :(

intersantno da kad hoces nesto da naglasis onda pises po pravopisu, a inace ne.

btw na koja tri lika mislis? zar nisu taj album snimili Jonathan, Munky, Fieldy i David?