Álvaro Recoba Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 (edited) ko se bre jos lozi na fudbal osim debila,a recoba ? nediraj mi korn,ubio bi za njih Оно је певао неко ко се ложи на Корн исто колико и ти, ваљда ... Само што је он из јужне Србије, па не каже "цео", него "цел", не "ко", него "куј" ... Образуј се... И пише се не дирај ... Yo soy Alvaro Recoba, passionista de futbol ... Edited November 25, 2006 by Alvaro Recoba Quote
GEORGE_SOAD Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 Оно је певао неко ко се ложи на Корн исто колико и ти, ваљда ... Само што је он из јужне Србије, па не каже "цео", него "цел", не "ко", него "куј" ... Образуј се... И пише се не дирај ... Yo soy Alvaro Recoba, passionista de futbol ... Ne ko nego koj Quote
Guest Redeemer Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Оно је певао неко ко се ложи на Корн исто колико и ти, ваљда ... Само што је он из јужне Србије, па не каже "цео", него "цел", не "ко", него "куј" ... Образуј се... И пише се не дирај ... Yo soy Alvaro Recoba, passionista de futbol ... Srbija Srbima !!! nebi da se svadjamo,i ovako nas je premalo !? Quote
Terrorking Salmon Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 8===========> YO!!! GANG..... KORN - PRIMACI, UJEDINITE SE!!! Quote
Ivan_Creed Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Kazu Dejvid na privremJenom hijatusu ba od KoRn-a... Quote
Radnaskela Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 ja od korna najviše gotivim prva dva i issues. ovo nisam slušao niti mi se sviđa nešto preterano. ok su did my time, yall want a single, here to stay i blame. voleo bih da prelsušam untouchables. počeo je da mi se sviđa. Quote
^Suicide_Pony^ Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 realno, untouchables im je najzreliji album. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 e ljudi nesto sam gledao na youtube...i ladno ima twist od norka i to je nazvan N ROKOM! pa sam ispravio nepravdu pa sam uploadovao deo fageta live(nemam nista vise od njih) i nazvao ih pravim imenom...evo ga link http://www.youtube.com/watch?v=tXKcKxi5YmE uploadujte i vi nesto ako imate od njih... Quote
zak Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 Ne znam koja je poenta toga, taj bend cak vise i ne postoji. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 (edited) u pravu si...gledajuci one kovere,shvatio sam koliko je nork bio dobar cover band,ovi koji su postovali na youtube su ocajni...mozda i mogu muziku da skinu muziku,ali vokale nikada.pa dajte onda "zivi" bendovi,postujte na youtube pa se promovisete malo... Edited December 25, 2006 by johnny bravo Quote
zak Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 Domaci metalcore demo bend. Na ovoj stranici ima link ka youtube video koji su postovali... Ashes Of My Enemies Quote
Zmychek Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 realno, untouchables im je najzreliji album. Da, definitivno! Mislim da je Davis jednom prilikom rekao kako ne mogu bash svi da ga razumeju. Ja gotivim skoro ceo album, mozda ima jedna ili dve pesme koje i nisu neke, ali ovo ostalo je za svaku pohvalu. Od starijih stvari, za mene prednjache albumi Korn i Life is Peachy. Novi album necu ni da komentarisem. U prvih mesec dana sam bila odusevljena, ali sam se posle toga silno uzelela starog (neponovljivog) zvuka. Quote
Natasha! Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 realno, untouchables im je najzreliji album. ako izuzmem See you on the other side Untouchables je najgori album. Quote
^Suicide_Pony^ Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 sta da se radi. ja recimo ne volim take a look in the mirror, a i follow the leader mi vremenom postaje sve antipaticniji. gotivim s njega svega par pesama, a nikad nisam ni gotivio nesto vise. Quote
Ivan_Creed Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Ne volim ni ja bolan. Ne znam zasto... Quote
SacrilegiouS Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 Bese to dobar bend nekad. Svi su ga voleli kao i sepulturu. Quote
Metal Bloodshed Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 U svakom albumu ima po neka dobra pesma, a sto se tice albuma take a look in the mirror menije OK Quote
(-1) Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 (edited) ja sam gotivio ovaj bend ,ali sam primetio da mi se u poslednje vreme sve vise gadi(mozda zbog novog albuma)...pojma nemam zasto...mada ima jos uvek pesama koje slusam povremeno. Edited January 14, 2007 by Ziggyman Quote
Devilweed Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 Dosli su na mesto legendi. A onda su poceli da sve vise truju ono sto su postigli. See you on the other side je ubedljivo najgori album da su do sada izdali. Gotivim sve do Issues-a, za koji mislim da je naj-KoRn album. Head sada nesto snima za svoj 'hriscanski' bend, David je otisao da pauzira a ostali nesto muvaju za novi album. Kazu za sebe da im nikada nije bilo bolje, ali ne deluje mi tako. Nije to to. Quote
Abael Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 na znam za vas ali licno ja smatram da ovo novo... kako bese... a da... see u on the other side... to nije izdao KoRn nego neka tri debila koji su svojevremeno svirali sa jos dva lika u fenomenalnom bendu koji sad definitivno nepostoji a zvao se KoRn... posle take a look in the mirror KoRn NE postoji... sto je za mene dosta tuzno.. jer ih volim al zivot je takav... kad neki naprasno zavole isisa ... Quote
zak Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 na znam za vas ali licno ja smatram da ovo novo... kako bese... a da... see u on the other side... to nije izdao KoRn nego neka tri debila koji su svojevremeno svirali sa jos dva lika u fenomenalnom bendu koji sad definitivno nepostoji a zvao se KoRn... posle take a look in the mirror KoRn NE postoji... sto je za mene dosta tuzno.. jer ih volim al zivot je takav... kad neki naprasno zavole isisa ... intersantno da kad hoces nesto da naglasis onda pises po pravopisu, a inace ne. btw na koja tri lika mislis? zar nisu taj album snimili Jonathan, Munky, Fieldy i David? Quote
Recommended Posts