freak on a leash Posted July 29, 2003 Report Posted July 29, 2003 pa da, bas to me i malo cudilo, ali sam onda skontao da je pesma samo za soundtrack i da nece biti i na albumu sto je dobro a: jos uvek ima nade da novi album bude dobar... Quote
freak on a leash Posted July 29, 2003 Report Posted July 29, 2003 album da bude faget... :roll: :ne: prozivka na nivou prvog osnovne... :ne: Quote
Fadelow Posted July 29, 2003 Report Posted July 29, 2003 ...ccc...opet uleteo neki slepac... ...ma pesma je do jaja depresivna...naravno da album nece biti takav...zao mi shto ce se razocharati oni novopecheni fanovi koji su se nalozili na "Untouchables"...ali KoRn nije takav...poceci su zakon i prava slika...Respect!!! Quote
Omegahedron Posted August 1, 2003 Report Posted August 1, 2003 da,da interesantan je ovaj novi spot! Angie se nalozila pa peva sa Jonathanom....kao gubi se Quote
fiction Posted August 1, 2003 Report Posted August 1, 2003 Reziser je htio da neki pop muzicar napravi muziku za film ali onda se umjesala Angelina Jolie i rekla hocu Korn a: Quote
Vuk Posted August 4, 2003 Report Posted August 4, 2003 did my time je bas opustena pesma, sa razarackim rifovima koji pokazuju da je likovima u kornu ipak ostalo smisla za pesme kao sa prvog albuma, jedino je jon poceo suvise da se lozi na efekte. Pesma je bas rough'n'tough Samo slusajte melodije, a onaj mirni prelaz je tu da se uklopi sa ostatkom pesme Quote
fiction Posted August 7, 2003 Report Posted August 7, 2003 Novi album Korna u Novembru! 8O Zvace se Take A Look In The Mirror i sadrzace 15 pjesama od kojih su deset vec gotove.Poznate su dvije pjesme Didi My Time i metallica cover One.Jos su dodali da ce najvise liciti na njihov prvi album 8O Jedva cekam Quote
Chlan 787 Posted August 7, 2003 Report Posted August 7, 2003 Obradice One od Metallica-e???!! 8O 8O 8O Upravo sam cula Did my time. Pesma je svakako bolja od bilo koje sa Untouchables-a... Nije mi jasno zasto stalno spominjete prvi album kao da je to jedino sto valja...Issues je po mom misljenju isto toliko tezak koliko i selftitled, mozda cak i suroviji i depresivniji... Quote
fiction Posted August 9, 2003 Report Posted August 9, 2003 :roll: Znas koliko me interesuje hoces li ti dolaziti ili neces Inace korn je vec obradio One od metallice na MTV icon obradili su je dolicno a onaj famozni teski uvod su odsvirali ko od sale Quote
Vuk Posted August 10, 2003 Report Posted August 10, 2003 elem, video sam negde tacan (?) datum izlaska novog KoRnovog albuma i ime, ali sam zaboravio ) jel zna neko mozda detaljnije o tome ? E, da Jon igra u filmu "Seeing other people " u kome diluje krek Quote
fiction Posted August 13, 2003 Report Posted August 13, 2003 elem,video sam negde tacan (?) datum izlaska novog KoRnovog albuma i ime, ali sam zaboravio ) jel zna neko mozda detaljnije o tome ? E, da Jon igra u filmu "Seeing other people " u kome diluje krek Najdetaljnije:Zvace se Take A Look In The mirror,15 pjesama,10 gotovih od kojih su dvije Did my Time i obrada tallice One,izlazi u Novembru,sami rade produkciju zasad se samo to zna Quote
Poor Old Lu Posted August 15, 2003 Report Posted August 15, 2003 Ipak koliko i da najavljuju kako ce njihov najnoviji album biti nalik prvog ja sam 101% siguran da ce biti samo bleda kopija prvog... korn mi je bio omiljeni bend pre izlaska Untouchables a sada me totalno razocarao sa Did my Time. Ne znam za vas ama za mene Did my Time je totalan propast Quote
Fadelow Posted August 15, 2003 Report Posted August 15, 2003 ...ma godine chine svoje...Jonathan nije u stanju da pravi agresivne pesme...glas mu se totalno promenio...to shto je nekada bilo bilo je...ostaje samo da se naviknemo na ovo shto sada rade... ) p.s.koja ti je to slika?ja imam taj tatoo na istom mestu,samo duplo veci... :PPPP Quote
Poor Old Lu Posted August 15, 2003 Report Posted August 15, 2003 FieldY_NBG idi na http://www.kornkids.com/bio/jonathan.htm i videces ja na donji deo strane... Quote
vudun Posted August 19, 2003 Report Posted August 19, 2003 Napokon sam se dokopao legendarne obrade kao shto je " One" Vidi se da su Davis & Co. ulozili dosta truda ne bi li shto bolje skinuli pesmu. Medjutim nisu me ocharali,smatram da je original neuporedivo bolji. Kao prvo da rashchistimo, Hetfield je zaista bolji vokal od Jon-a. Ruku na srce to je pesma koju je najbolje otpevao,jer se iz petnih zila trudio da zvuci kao James. Kornovci se uopshte nisu usudili da odsviraju onu relativno komplikovanu solazu, drum solo je takodje sveden na minimum. Pesma je dakle skracena na 4 min,a original traje sedam ipo minuta... ___________ Uxor contenta est,quae bona est uno viro! Quote
freak on a leash Posted August 19, 2003 Report Posted August 19, 2003 da....pretpostavljam da to onda znaci da oni ni ne znaju da odsviraju tu solazu? :roll: ... uostalom, zasto bi oni smarali sa svih 7 i po min. na metallica icon-u...a sto se tice drumsa, jednom sam cuo obradu tako da ne znam sve detalje, ali cak i ja bio mogo da skinem u originalu ceo one...tako da... :roll: Quote
freak on a leash Posted August 31, 2003 Report Posted August 31, 2003 jos jedna novost u vezi novog albuma (sa malo antipaticnim nazivom :x ): jedna od pesama bice i preradjeni alive demo iz '93, koji je prvobitna verzija need to, a to je mnogo dobro a: mora da se pocne sa stekanjem za original....nema jos mnogo do novembra... Quote
JackTheRiffer Posted August 31, 2003 Report Posted August 31, 2003 da....pretpostavljam da to onda znaci da oni ni ne znaju da odsviraju tu solazu? :roll: Samo se ti tesi Quote
fiction Posted September 1, 2003 Report Posted September 1, 2003 jos jedna novost u vezi novog albuma (sa malo antipaticnim nazivom :x ): jedna od pesama bice i preradjeni alive demo iz '93, koji je prvobitna verzija need to, a to je mnogo dobro mora da se pocne sa stekanjem za original....nema jos mnogo do novembra... Ja imam sve Korn albume original.Pravi bendovi to zasluzuju! a: Quote
freak on a leash Posted September 1, 2003 Report Posted September 1, 2003 ne ne... :ne: :ne: samo se ti tesi... zasto se raspravljas kad nemas nikakve argumente... :ne: Quote
burned skull Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 to je naj bolji nu metal bend mada novi album nije naj bolji .naj bojle stvari su a.d.i.d.a.s , got the life , dead bodies evryvere.ne znam sto ljudi seru na njih.ja volim iced earth ali mogu da slusam sve sto je dovoljno cvrsto a: a: Quote
HIValicious Posted September 19, 2003 Report Posted September 19, 2003 Daj ljudi pisie nesto...Ovakav band ne zasluzuje da se o njemu ne pise.. Jel neko gledao DEUCE? Quote
HIValicious Posted September 25, 2003 Report Posted September 25, 2003 Jedan sajt kaze:"The group has nailed down a November 18th release date for the new album, titled "Take a Look In the Mirror." Its first single, "Right Now," hits radio stations early next month, according to the group's publicist." ...nadajmo se da je tako Quote
freak on a leash Posted September 25, 2003 Report Posted September 25, 2003 ne znam....malo su im novi title-ovi....njanjavi... Quote
Recommended Posts