^Suicide_Pony^ Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 da, imas odlican smisao za humor. Quote
darthmoog Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 <Vlaja Buraz> Kakav ti je novi Korn? <darthmaul> nisam ga slushao <darthmaul> kao ni proshli <darthmaul> ne zanima me :S <Vlaja Buraz> najbolje još korn da slušaš pored svih tih loših bendova... Quote
enclave Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Upravo kupih kartu za predstojeci koncert ovde 28.10...Iako nisam neki extremni fan benda idem cisto da ih vidim...Nadam se dobrom live-u. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Bio sam u Zagrebu 3 jula ove godine i mogu ti reci da ces se lepo provesti! Quote
VoivodBG Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 http://mediaportal.ru/2007/09/24/korn-unti...ition-2007.html Korn untitled deluxe edition Info: Mp3, CBR, 320 kbps, 48 Khz // Full AudioCD Image + Bonus DVDRip, avi XviD, 592x336 + 512x384 (Audio - Mp3, CBR, 128 kbps, 48 Khz) Size: 124 Mb // 549 Mb+ 407 Mb Za one koji vole kvalitet eto im na 320 poslednji album korn-a,uz njega ima i link ka dvd dodatku. Quote
No name member Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Видех на нету неки њихов унплуГГед. Био бих веома захвалан ако би ми неки верни фан могао рећи вреди ли то скидати... Унапред хвала... Quote
Rob Swire Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 pa trazi torrent unplugged, to je izdanje pre ovog poslednjeg albuma, koji je pritom najveca hrpa djubreta koju sam u zivotu cuo. Quote
(-1) Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 sad me podsetiste da sam skinuo taj unplugged onomad i da ga nikad nisam preslusao celog. Uopste nemam potrebu da slusam ovaj bend i zadnjih 2-3 albuma im. Mozda zbog toga shto mi se sere od toga koliki su cobani, a mozda zbog toga sto vrte isto sad vec deceniju i kusur.... ne znam, javicu vam kad se odlucim Quote
ZheX Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 taj unplugged je sranje teshko. Quote
Natasha! Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 videla sam juce spot za novu pesmu i gore od onog ne moze!!!! Quote
VoivodBG Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 videla sam juce spot za novu pesmu i gore od onog ne moze!!!! Sto?Ja sam se sve vreme cerekao,mislim Jonathan kao rodeo redneck seljacina Quote
Natasha! Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 ono uopste ne lici na njih... cak su i tematiku promenili... bolje je bilo dok su pevali o tome kako ih roditelji mrze... a spot je vizuelno ocajan! Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 previse su im matori roditelji da bi ih mrzeli:) A i stvarno su jadnici sto na 3 pesme na albumu prozivaju heada,sto ga jonathan proziva u bookletu(onaj deo-hail satan) i u spotu sto munkey glumi bogomoljca nekog...Ko da su spotovi vazni...Vazna je muzika:) Quote
Natasha! Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 slazem se da je vazna muzika, al oni sad ni muziku nemaju... vokal je prepoznatljiv samo u refrenu. ovo ostalo ko da ne peva on jbt da napomenem da se radi o pesm pod nazivom evolution. pogledajte na youtube-u pa se uverite sami Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 Sto se tice muzike,opet mi je bolja nego negi death,black ili power...Slusao sam uzivo evolution i ok je pesmica ali je previse poppy...Nu metal je umreo pa svi pobegose u neki drugi zanr a oni odose u pop metal(whatever that means)... Quote
VoivodBG Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 Generalno,posto nisam neki fan korn-a,untitled album moze donekle da prodje,vidi se da su eksperimentisali sa zvukom,kada je mogao to linkin park,sto ne bi mogao i korn? A Evolution spot jos nisam odgledao.... Taj sa rodeom je za hold on,i kao sto rekoh poprilicno smesan,samo prozivanje head-a nije u redu,jeste da je i on njih prozivao ali ovi ga bas preterase... Quote
Natasha! Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 kada je mogao to linkin park,sto ne bi mogao i korn? zato sto je razlika izmedju starog korna i LPa milion svetlosnih godina... jednostavno, bend takvog kalibra to nije smeo da dozvoli! Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 (edited) Granice i zakoni ne postoje u zivotu,a kamoli u komercijalnoj muzici.Verovatno je dosadilo ljudima da rade istu foru godinama i prosto su teli da se malo zajebavaju(malo vise u ovom slucaju) a i silveriji se skroz smucilo to pa juri restorane chovek...Ipak su i oni ljudi i sigurno je doslo do zasicenja,evo bas sam citao neki intervju sa fieldijem i zali se da je puno izbacenog njegovog basa iz mixa i to je istina,vise se ne cuje taj njegovo prepoznatljivi slep... P.S.Nu metal je stvorio korn pa ga je zajedno sa linkinom sa'ranio P.P.S.Otkidam se zadnjih dana od Reanimationa-evo bas ide sada 1STP CLSR-feat Jonathan Davis:) Edited October 22, 2007 by Gently Version 7.0 Quote
Natasha! Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 P.S.Nu metal je stvorio korn pa ga je zajedno sa linkinom sa'ranio daleko bilo da je sahranio NU. on ce postojati sve dok je grupa poput ill nino, deftones, godsmack, disturbed, sevendust i sl. oni i dalje furaju taj prepoznatljiv zvuki sve dok je tako - bice dobro. a stari korn... kao i stari limp bizkit i linkin park zauvek ce se slusati . kao i stara metallica npr. sta god da se desi i koliko god evolutiona da bude uvek cu slusati jedan life is peachy ili significant other Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 Istina:) Ill nino puko,deftones takodje,godmsmack se drzi ali ne sme na turu van amerike,disturbe trso,sevendust ok ali nista spec...Spineshank umro na vrhu karijere(e to je gre'ota)... Slusaj ono sto volis a ne sta je trendi...P.S.proklet bio metalcore i ko ga izmisli:) Znam da ce sada da me uniste zbog ovog ali moro sam reci... Quote
Natasha! Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 KAKVE NEISTINE!!! ILL NINO JE JACI NEGO IKADA! CEKAMO JANUAR DA IZADJE "EBIGMA" KONACNO... ONI LOSU PESMU NEMAJU NA SVA 3 ALBUMA. DEFTONES ODLICAN! SEVENDUST TAKODJE! Disturbed - standard, njihov prepznatljiv zvuk. Godsmack - treba novi da skinem. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 Samo cu reci kao i svaka osoba koja se nadje u defanzivi-o ukusima ne vredi raspravljati Quote
Natasha! Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 jako sam osetljiva na to kad neko kaze da je ill nino ksr ili da nije nu. oprosti. tema je ipak ovaj raspali smoRn Quote
Recommended Posts