Rehabilitovani Bagrem Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 Ill nino jeste nu i obozavam sve albume do ovog zadnjeg EP-a... A smoRn ce da nadzivi sve nu metal bendove jer cicama nikada nije dosta kinte:) Quote
ZheX Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 odlican je ovaj zadnji EP Ill Nina i ja jedva cekam Enigmu. Quote
^Suicide_Pony^ Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 (edited) http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...p;#entry1457841 Edited October 23, 2007 by ^Suicide_Pony^ Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 Koji razlog?jel zbog onog plavog pederka iz sevendusta sto im je otiso? Quote
enclave Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 Imali koncert ovde u Portlandu.Ja komotno kupio kartu pre mesec dana i jace i dolazim juce ispred arene i nema nikog.Reko sta koj kurac i neka zena mi rece kao koncert otkazan.Odem da pitam na salteru kao razlog je zbog nekih nesuglasica u bendu....Ali ima na sajtu opsirnije. Quote
VoivodBG Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 Meanwhile, Davis plans to hit the road for his first-ever solo tour shortly after KORN's current trek ends on October 28. Davis revealed that he'll have a keyboard player, percussionist, guitarist and multi-instrumentalist on the road with him. He told The Pulse of Radio that fans should expect a mix of KORN tunes and rare material, like the songs he did for the movie "Queen of the Damned". "It's all acoustic, and I'm gonna be playing a couple of KORN hits, and the rest of the KORN songs I'll be playing are gonna be, like, 'Kick The P.A.', which is off the 'Spawn' soundtrack, playing 'Last Legal Drug', which is a B-side off (KORN's 2005 album) 'See You on the Other Side'. And then I've got all the 'Queen of the Damned' material I'm gonna be playing, and I'm also gonna be playing some covers. I'm doing 'Love on the Rocks', which I did for 'Wonderland', and stuff like that. So it's gonna be a real good show." Quote
23/16 Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 Pa nece ljudi celog zivota da sviraju istu muziku. Ok je Faget bio 1994. godine, ali ja sam tada imao 12, a sada imam ... malo vise. Ja ne bih zeleo da se ponavljaju, a mogu tek misliti koliko je njima dosadio taj fazon. Meni je drago sto ljudi pokusavaju da sviraju nesto drugacije. Ok, slazem se da poslednji album nije na nivou starih, ali nije bas ni tako los(a sigurno nije losiji od ostalih extra-turbo-nu pomenutih bendova). Korn sve vise zvuci poput bendova koji su i uticali na njih, pomeraju se ka popu i to je ok, oni su ionako uvek bili mainstream bend. I da, bez pljuvanja please, ako sam ja mogao da iskuliram izjavu da Ill Nino nema losu pesmu(joj, kako me samo vuce da ih zesce popljujem ), mogu valjda i administratori . Quote
Chicken Little 420 Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 ima na media portalu da se skine to sto sad jonathan radi solo... Quote
^Suicide_Pony^ Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 ono je bre neki tribjut. ili tripujem. Quote
Chicken Little 420 Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 nije tribute, to ce izaci 2008. nego, kako su ga jebeno zapakovali, prvi deo ne mogu da otvorim, tako da sam slusao samo drugi. simpaticno je... Quote
VoivodBG Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 o čemu se radi? ne kapiram. In October 2007, Jonathan Davis announced he would be embarking on an acoustic solo tour called 'alone i play', his first ever, in November 2007. He has said he will be playing songs from the Queen Of The Damned soundtrack (which he co-composed), cover songs, rare unplayed Korn songs, and Korn classics. The tour is being completely produced by Richard Gibbs. His touring band consists of the following artists: Michael Jochum - percussion Lilo Fadidas - guitar,bouzouki,oud Shane Gibson - guitar Miles Mosely - upright bass Zac Baird - keyboards Shenkar - violin prvi i drugi deo pass:www.mediaportal.ru http://rapidshare.com/files/70496131/o__da...n_.zip.001.html http://rapidshare.com/files/70500046/o__da...n_.zip.002.html lista pesama: Tracklist: 01 - System 02 - Last Legal Drug (Le Petit Mort) 03 - 4 U 04 - Hey Daddy 05 - Forsaken 06 - Dirty 07 - Alone I Break 08 - Slept So Long 09 - Hushabye 10 - Kick The PA 11 - Not Meant For Me 12 - Hold On 13 - Careless (Akasha's Lament) 14 - Redeemer 15 - Got The Life 16 - Trash Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 Ta 2 fajla spojite programom hjsplit... Elem svidja mi se vecina stvari sto se tice introa i muzike(najvise violina) ali nisu nesto po mom ukusu:( Quote
^Suicide_Pony^ Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 (edited) govno. Edited November 19, 2007 by ^Suicide_Pony^ Quote
VoivodBG Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 Znaci tako je zasrao ove Korn pesme da je to nenormalno...i jebao ga istocnjacki zvuk!Ako mu se slusaju poturice neka dodje kod nas da slusa turbo folk. Quote
Chicken Little 420 Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 meni se apsolutno svidja taj ethno feeling. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 Pesme sa queen of the damneda je pokidao!!!Ali pretera ga sa instrumentima u tom etno fazonu,ali glasovno je superiska,bolje je zilion puta od kornovog unplugedda! Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Kol'ko vidim na sledecem unpluggedu backup vokale ce umesto amy lee davati ceca...jej:) Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Eve gi novi singl Haze Quote
VoivodBG Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 (edited) Kojom reklamiraju doticnu igru... Pesma je inace cisti djubrix mogu oni to bolje. Edited December 2, 2007 by Ultimate Bastich Quote
Koma_ Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Oni su bre propali, i to davno, od svih bendova, u sebi imaju najveću dozu lenjosti, izgleda je gotovo sa njihovim dobom. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Ode korn u kurac On Janurary 16th, 2008, Korn announced on their website that James Shaffer is leaving the tour due to personal and family related reasons. Jonathan Davis did state that they will still be touring. Very few details are know about the announcement, including wheather or not Shaffer will return to Korn after the tour. Mada mislio sam da ce prvi fieldy...Ali dobro sad ce i on pa ostaje jonathan sam...Bah... Quote
Recommended Posts