Tower... Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Mislim da bismo trebali da otvorimo zasebnu temu ko je gori?Fred Durst ili Jonathan Davis Meni je Durst najgori jer kao sto ste vec rekli:seljak je,drugo zgadio mi je sve crvene kackete za zivota,trece sto se hvalio da je jebao Britni Spirs(a posle je izasao negde i klip ako se ne varam),a to je meni dovoljno da ga proteram u prasume amazona da ga jebu/jedu ona preostala plemena... I napravio je Limp Bizkit nuff said. Err... Daaa... Samo što je Limp Bizkit nepojebiv bend koji odlično svira, ima jako kreativne stvari, a pre svega, piša po Kornu. Quote
necko Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Limp Bizkit pisa po Kornu? cek cek, zar ne bese: osamdesete zakon, sve sto je nastalo posle je sranje? Quote
Tower... Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Da, ali da bi znao da je nešto sranje, moraš da ga proučiš lepo. Ja nisam čovek koji priča za stvari da su sranje, a da o njima ne zna ništa... A, osim toga, među sranjima uvek postoje veća i manja sranja. Quote
=Steamroller= Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Fred je bio super dok se nije zaljubio JD se jednostavno istroshio kao i ceo bend a sto se pishanja tiche to im je bila fora kao da se mrze, kontam da svi znaju pesmu all in the family i lirike a nisam obaveshten o tome da li se trenutno mrze.... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Nazalost se mrze jer je jonathan reko u onom intervjuu sto ga postovah jucer da je od zadnja osoba sa kojom bi bio u liftu zaglavljen... Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Err... Daaa... Samo što je Limp Bizkit nepojebiv bend koji odlično svira, ima jako kreativne stvari, a pre svega, piša po Kornu. Volis Limp Bizkit?Pa to nije bend iz 80-tih Zar time vise nisi tr00 80's metaler? Quote
deda Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Obojica su praznoglavi majmuni. Cemu ovolika buka oko totalno nebitnih idiota??? Quote
Tower... Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Volis Limp Bizkit?Pa to nije bend iz 80-tih Zar time vise nisi tr00 80's metaler? Ne, ne volim, samo su zilion puta napredniji od Korna, muzički, svirački. Sam Rivers je neverovatan basista i pesmopisac, John Otto je odličan bubnjar, ofarbani Wes Borland je mnogo originalan gitarista, a Fredovo pevanje je baš u fazonu koji gotivim, ono iskreno režanje, a ne kao Phil Anselmo, koji samo steže grlo. Nisam tr00 80s metaler... Samo sam 80s, ja slušam svu muziku iz osamdesetih, ne samo metal. Quote
Southern_Marshall Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 (edited) Ok iskuliraj,da nije bilo Korna ne bi bilo ni Limpa...oba benda su propala,ali dok su przili jebali su nane(svako na svoj nachin)... Edited January 18, 2008 by Southern_Marshall Quote
^Suicide_Pony^ Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 stari korn je tehnicki originalniji i bolji 20 puta. plus sto john sa svojim traumaticnim pesmama sije svo durstovo rezhanje. Quote
necko Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 stari korn je tehnicki originalniji i bolji 20 puta. plus sto john sa svojim traumaticnim pesmama sije svo durstovo rezhanje. i second that. Quote
Tower... Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 stari korn je tehnicki originalniji i bolji 20 puta. plus sto john sa svojim traumaticnim pesmama sije svo durstovo rezhanje. Jeste, a? Dobo, hajde probaj da odsviraš oba, pa da vidimo. Stari Korn (prva dva albuma) je smešan za prva dva albuma LBa. U svakom smislu. Quote
=Steamroller= Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 tebra treba to smisliti odsvirati i da dobro zvuchi tj zvuchi ochajno to su neki random tonovi ipak zvuchi vrhunski dok se limp sa drugim albumom popeo na vrh MTV top liste.... Quote
Tower... Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 tebra treba to smisliti odsvirati i da dobro zvuchi tj zvuchi ochajno to su neki random tonovi ipak zvuchi vrhunski dok se limp sa drugim albumom popeo na vrh MTV top liste.... Zvučiš mi kao oni klinci u šestom osnovne koji pričaju ko je više metalac, da li ovaj što sluša Green Day, ili ovaj što sluša The Rasmus... Nema nigde "random" tonova. I, šta što se LB popeo na vrhove lista, to je loše? Quote
Chicken Little 420 Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 ne i nije pukao korn, pogledajte u danasnjem kuriru na sredini, ona narodna pevacica zorica markovic nosi njihovu majicu! :) Quote
suicide Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 ne i nije pukao korn, pogledajte u danasnjem kuriru na sredini, ona narodna pevacica zorica markovic nosi njihovu majicu! :) aaaaaahahahahahahaha ....... :muzicar: Quote
SOADgirl Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Meni je saamo Twisted Transistor od novih pesama ok a ostale su taaaaako dooossssaaaaaddddnnnneeee... Quote
^Suicide_Pony^ Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 dobra je i eaten up inside. Quote
23/16 Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 ne i nije pukao korn, pogledajte u danasnjem kuriru na sredini, ona narodna pevacica zorica markovic nosi njihovu majicu! :) A ovo ? By shinbojan at 2008-01-20 Quote
זאבים Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 ta slika je smorila vishe.. i to SlipKnoT majica na KoRn topicu Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Inace ovo je prvi put da se offtopici na ovom podforumu pa odma ima da padne warn onome koji je to uradio i prekrsio sveta pravila ovog foruma Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Jesam a sta si ti? P.S.Drugi put stavi captain obviousa... Quote
Recommended Posts