=Steamroller= Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Zvučiš mi kao oni klinci u šestom osnovne koji pričaju ko je više metalac, da li ovaj što sluša Green Day, ili ovaj što sluša The Rasmus... Nema nigde "random" tonova. I, šta što se LB popeo na vrhove lista, to je loše? loshe je, zato sto to znachi, da ga slushaju oni klinci u šestom osnovne koji pričau ko je više metalac... i ako nisi primetio, ovde: "zvuchi ochajno to su neki random tonovi ipak zvuchi vrhunski" tu sam pisao o kornu, i tome kako je to genijalno ili mozda neki kazhu da se tad rodio nu metal? dobro, serem, nije se rodio al je bio major breaktrough a LB je, jeeeeee ?? sta je? guran od strane korna? OMG? ovde nije pitanje ko sta voli vishe, skontali smo da ti vishe volish LB al ja mislim da je korn tata za LB po originalnosti, kvalitetu itd itd.... Quote
Tower... Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Brate... Ti očigledno nemaš pojma o čemu pričaš. Quote
darthmoog Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Nu metal se na neki nacin rodio kada je Page Hamilton odsvirao unsung prvi put... Quote
suicide Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Nu metal se na neki nacin rodio kada je Page Hamilton odsvirao unsung prvi put... ne lupaj ! Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Tooooo!Reci mu matori! Quote
darthmoog Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Realno...idi checkuj to je neki novinar nazvao new metalom prvi put...ja lepo rekao na "neki nacin nastao"... Quote
=Steamroller= Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Brate... Ti očigledno nemaš pojma o čemu pričaš. Ako ti je to najbolji argument koji imash, ochigledeno je, da se nasha rasprava ovde zavrshava. A sad birth of nu metal! nova tema? ili tjemo ovde? ja nigde nisam nasho neshto vezuje Page Hamiltona i nu metal ako mozhesh daj ti neki link... i mislim da unsung lichi na neki teshki grunge ili sta vetj.... hence, korn tata i majka nu metala maybe? Quote
darthmoog Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Njah mrzi me da trazim to sada...citaj intervjue i ta sranja i spominje se tu..makes sence...dropovan shtim...neparni ritam...cudni prekidi...meshanje repa sa metalom...njah samo ne zvuci ko nu metal Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Napravite novu temu...Nastanak nu metala i probajte da ne spamujete Quote
^Suicide_Pony^ Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 covece. to bi za sobom vuklo i teme o nastanku metalcore-a/nwoahm-a i kompletne kolekcije izdanaka. Quote
darthmoog Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Nema potrebe otvarati temu nu metal nastao muzicki sa prvim kornovim albumo zanrovski kada je coal chamber sebe tako klasifikovao iako je ranije postojala takva klasifikacija...cemu rasprave uopshte ko da je bitno Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Ne znam kako sam ziveo bez nje Quote
^Suicide_Pony^ Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 imas najgori potpis yumetala. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 Znam...I ponosan sam za to jer me boli ona stvar za misljenja ljudi ovde...Elem Munky-u je cale bolestan pa kada ozdravi ili sta god vratice se munky ipak njega mrzi da radi nesto sam pa se slepuje sa kornom... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 jebo te 4chan vise...Ajde ne offtopichite vise ljudi... Quote
darthmoog Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 Realno tvoj potpis je povod za offtopic samo tako...ne moze covek da odoli da ne komentarishe jedan od najglupljih potpisa na yumu (but then again postoje 3-4 potpisa koja su extra ovde)...ali ti se banuj ponovo Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 (edited) http://www.churchofeuthanasia.org/mp3/05_s...ll_yourself.mp3 Save the Planet, Kill Yourself Greetings. We are not of this planet. We do not understand Your strange customs. Your planet's ecosystem Is failing. Your leaders deny this. Explain. Your leaders deny this. Your leaders deny this. Your leaders deny this. Your leaders deny this. Why Do your leaders lie to you? Why Do so many of you believe these lies? Explain Your strange customs. Why Believe these lies? Save the planet. Kill yourself. Save the planet! Kill yourself. Edited January 26, 2008 by Gently Version 7.0 Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 Jer svi prikriveno zele to da urade ali nemaju hrabrosti? Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 Ajde se banuj...sam Quote
Recommended Posts