petruccci Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 nadjoh bootleg snimak iz zagreba,zaboravio sam da ga imam.ako nekoga zanima uploadovacu ga. Moze moze , upni ga! Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted May 29, 2009 Report Posted May 29, 2009 (edited) http://rapidshare.com/files/238554601/Korn_Zagreb.zip.html enjoy Edited May 29, 2009 by Mlatim Zrake Quote
F4R15 Posted May 29, 2009 Report Posted May 29, 2009 Evo slušam ovaj unplugged, i mogu reći odlično urađen. Quote
Guest Smargelj Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 (edited) majska lista Right Now Chi Good God Did My Time Thoughtless Falling Away From Me Fake Clown Ball Tongue Shoots And Ladders (Intro only) Helmet In The Bush Twist Faget Y'All Want A Single Encore: Blind Here To Stay Got The Life i jos jedna # Right Now # Good God # Did My Time # Thoughtless # Falling Away From Me # Clown # Ball Tongue # Bagpipe Interlude # Helmet In The Bush # Twist # Fake # Y'All Want A Single # Coming Undone / We Will Rock You # Somebody Someone # Freak On A Leash # Encore: # Blind # Here To Stay # Got The Life Edited May 31, 2009 by Smargelj Quote
DBrave Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 e neka jedu govna, bas sam hteo da cujem Counting on me sad na exitu.... Quote
Denny Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 E, dobih besplatno kartu za EXIT, drugi dan. Vidimo se na certu. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 ladno thoughtless Dobro je sto forsiraju prvi album. Jel ide neko iz bg-a samo na dan kad je korn? Quote
Carnivor Posted June 19, 2009 Report Posted June 19, 2009 Opasno se blizi, ne mogu da docekam! Svaki setlist na kojem se nalazi sto manje ''novog'' Korna pije vodu. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 odlucih da ne idem kad se setih koliko malo energije ulazu i koliko to vise nije toliko energicno koliko bi trebalo... Quote
Vuk Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 Kako ne ulazu energiju? Necu da ovo zvuchi kao pricha hardkor fana, ali su na koncertu na kom sam ih gledao pokidali. Treba gledati Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 2007 u zagrebu ih gledah,nista spec u odnosu na ono sto gledah pre neki dan na nova rocku Quote
*Nameless* Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 Eh, evo vam neke novosti :-) Naime, Fieldy si je okupio novu ekipu (medju kojom je u bubnjar P.O.D.-a) i oformio Stillwell, bend koji po onom sto kazu sviraju svoj novi genre (zvani "street metal" - medjutim u ovoj jednoj pjesmi metala nema ni u tragovima). Evo sta pise na spejsu benda: STILLWELL is a new band produced and executive produced by Fieldy from the world renowned group Korn. Featuring lead vocalist "Q", on the drums Wuv (of P.O.D.) and guitar player Steve "Sleeve" Licata. All together they are bringing you a brand new album entitled "Surrounded By Liars", while simultaneously creating a new genre of music that Q calls Street Metal. The album will have features that include artists like Clint Lowery from “SEVENDUST”, to Grammy Award winning producer Polar Bear. STILLWELL starts it up with the single/video "Killing Myself To Live", a song that captures the mind state of a Rock Star gone wrong. The revolution has begun....Street Metal...STILLWELL Meni se pravo svidjelo, mada kazem - nema ni m od metala u sebi (dakle nit je rap metal niti nu metal... samo je cisti rap na beat). Tekst pjesme je odlican! http://www.myspace.com/stillwellstreetmetal Quote
5t0rM Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 (edited) ^Nema ovdje fkt ni M od Metala, a kamoli N od Nu, fakat cisti rap. Ovo mi se cini kao jedini zanr "Metala" ( ) koji bi mogao zamrzit i pocet pljuvat po njemu. Jos ako se pocnu djeca kakva furat da su metalci jer slusaju ovo... Uzas. Edited June 28, 2009 by 5t0rM Quote
F4R15 Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 street metal :) jbt, oni izmislili žanr...svaka im čast Quote
*Nameless* Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 Ajme gle ih!! Pa kakve veze ima to sto neko kaze da je to "metal"? Pod jedan, ne znate, mozda nije sve snimljeno, mozda ce se na kraju i dodat gitare, riffanje, sve... Druga stvar, samo ovo po sebi, kao hip hop bend, je i vise nego dobro... MC je odlican, tekstovi, sve... Ne gledajte na to kao na metal, jer nije, slusajte jebeni zvuk, dobro je. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 kad ce bre vise taj fear and the nervous system?Obecava... Quote
Vuk Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 mozda je nigga chuo za izraz "street punk" pa pokushava da uvalja fazon pesma je govnarija, podseca me na usrani pokushaj usranog "Fieldy's dreams"-a gde Fieldy svoj skrnavi rep chupa na slavu "Korn"-a Quote
F4R15 Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 al street metal karakteristike : svira se na ulici ? O.o Quote
F4R15 Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 Ajmo, preimenujte podforum u Metalcore, NWOAHM, Nu Metal & Street Metal Quote
niking Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 i deathcore, pravac u uzlaznoj putanji i tri fana Quote
Recommended Posts