Chicken Little 420 Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 mogu reci da album nije los, sve pesmu su poprilicno ujednacenog kvaliteta, jedino sto se ovo mora slusati bas glasno da bi dobilo na snazi. ima pevljivih refrena, po koji growl i sl. uglavnom, nije lose a ceka se i dvd sa onog certa. promena je evidentna, ali to smo vec navikli sa kornom. doduse, necemo porediti sa starim (vrhunskim) albumima. http://www.youtube.com/watch?v=u9RNVPAAvzY Quote
Captain Spaulding Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Navikao si da pocnu sa Dubstepom ? idi begaj Quote
Chicken Little 420 Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 rekao sam da smo navikli da se iz albuma u album menjaju. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Citiracu samog sebe,posle slusanja albuma mi je ovaj utisak koj kurac??? Quote
Lou Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Ja sam na devetoj pesmi. Ne znam. Nisam očekivao mnogo, pesme prolaze, ništa ne pamtim osim ovih koje su singlovi. Ispada da su te najbolje. Već na prvoj pesmi je bila vokalna melodija kao skinuta sa Untouchables. 'Bem li ga. Quote
Novaliis Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Mnogo dobra ova Bleeding Out. Tako nesto sam i ocekivao od njih. Svaka cast. Quote
oNe Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 Glup album. Ovaj peva jednu te istu pesmu. Dzaba dobre produkcije. Quote
truliandedzombileš! Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 (edited) Ja samo vrtim ona dva singla, srećan što ih konačno skroblujem i to je to. Možda će se ostatak polako primiti... Edited November 30, 2011 by truliandedzombileš! Quote
Lou Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 Da li je neko primetio koliko je album glasan? Tačno je masterizovan kao maintream elektronika. Quote
Novaliis Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 Pa da. Vec vidim ovu Bleeding Out u nekoj klupskoj goth dark sceni u filmovima poput Underworld: Awakening i sl. Quote
Lou Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 E, da, dobra je i ta, lepo me je iznenadila melodija i osećaj pesme. Quote
Grobodan Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Preslušah ovaj novi... retko loš album. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 vaistinu.govno na kub Quote
solicitor Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 (edited) Pjukcina ....davno je Korn otisao u kurac Nažalost, mnoge dobre bendove koji su pokušali da ih imitiraju su povukli u isti taj kurac. Patentirali su nešto novo, i za to im svaka čast. Prvi album sam i slušao, ali što se mene tiče, bolje da nisu nikad ni postojali, kad se sabere sve što su doneli dobro i što su doneli loše. Sami za sebe su kult, ali šire gledano, oni su nezavisno od svoje volje razlog što je metal otišao u kurac. Edited December 3, 2011 by solicitor Quote
BlowCape Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Nažalost, mnoge dobre bendove koji su pokušali da ih imitiraju su povukli u isti taj kurac. Patentirali su nešto novo, i za to im svaka čast. Prvi album sam i slušao, ali što se mene tiče, bolje da nisu nikad ni postojali, kad se sabere sve što su doneli dobro i što su doneli loše. Sami za sebe su kult, ali šire gledano, oni su nezavisno od svoje volje razlog što je metal otišao u kurac. Quote
Chicken Little 420 Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 FLAC: http://www.filesonic.rs/file/4074956785/www.NewAlbumReleases.net_Korn%20-%20The%20Path%20of%20Totality%20%282011%29%20FLAC.rar Quote
Vitamin K Experience Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Preslušao jednom - utisak je da su sami sebe ugušili insistiranjem na dubstepu kao glavnoj orijentaciji na celom albumu. Moglo je biti kul da su stali na singlovima, ovako nije ni zaživelo a već je over-used. Quote
truliandedzombileš! Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Neki opšti utisak je da su zbrzali ovaj album, eto snimiše taj singl, izbaciše ga onako stidljivo kad ono - upseh. I brže-bolje, dok je fora još vruća, da se izda čitav album. Većina pesama ispadoše baš onako prazne i nikakve. Album svakako bolji od prethodna dva, ali i dalje je to beznadežna čabar kategorija... Quote
Lou Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Trebali su da se zadrže na ideji sa EP-jem, tu se potrude i onda nastave dalje. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 flac je za hipstere. HEad je sada i tata i mama za Korni grupu. Quote
Lou Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Postoji li bend koji je uzeo estetiku Korn-a i odsvirao to na svoj način, tako da zvuči sveže? Dajem primer Karnivool-a koji meni zvuče kao da Tool imaju po 25 godina i sviraju u 21. veku. Quote
Chicken Little 420 Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=VCMURBUZCeA&feature=player_embedded Quote
Recommended Posts