HeLLsarma Posted May 21, 2013 Report Posted May 21, 2013 http://www.metalunderground.com/news/details.cfm?newsid=92040 Ovde je kratak intervju sa Dzonatanom i Hedom. Dzonatan nosi Dark Funeral duks. :blek: Quote
Vuk Posted May 22, 2013 Report Posted May 22, 2013 Untitled је одличан албум. Овако то иде, према мом стручном суду - Follow the Leader>Korn>Issues>Life is Peachy>Unthouchables>Untitled>See You On The Other Side>The Path Of Totallity>Korn III>Take A Look Into A Mirror. Зашто ми је овај најгори? Буквално су све песме исте, исти аранжмани, тајминзи, идентично срање, плус је продукција грозна. Мрзео сам тај албум чим сам га први пут чуо, иако има добре синглове.. Untitled нема везе са Корном, али су текстови одлични, песме су мелодичне и албум је лако слушати.. Уз Starting Over се плаче само од себе, и без разлога.. Hushabye, Sing Sorrow.. Супер албум, за праве фанове. Take a look.. воле само људи које није срамота да слушају и нпр, Слипнот, један од најгорих бендова свих времена.. Prvih 5 albuma imam na originalima, a TALITM u digi i tvrdom izdanju xD Svako voli razlichite albume, ali brate - FTL ima bukvalno 3 pesme, ostalo je sve kurac. Nije se za dzabe na kasete i ploche trpao kvalitet na A stranu, a ono shto je loshije na B. Quote
Lou Posted May 23, 2013 Report Posted May 23, 2013 FTL ima bukvalno 3 pesme, ostalo je sve kurac. Živo me zanima na koje misliš. Quote
Lou Posted May 26, 2013 Report Posted May 26, 2013 Freak on the Leash, Got the Life, Dead Bodies Everywhere Quote
Mena13Suvari Posted May 27, 2013 Report Posted May 27, 2013 Prvih 5 albuma imam na originalima, a TALITM u digi i tvrdom izdanju xD Svako voli razlichite albume, ali brate - FTL ima bukvalno 3 pesme, ostalo je sve kurac. Nije se za dzabe na kasete i ploche trpao kvalitet na A stranu, a ono shto je loshije na B. Не кажем, ја не судим о туђим музичким укусима и сви су слободни да воле шта им душа иште.. Али ја сам доктор за Корн, да се разумемо.. FTL је њихов најбољи албум из много разлога. Ем има супер песама, ем има ствари које су касније редефинисале меинстрим музику и извођаче који везе немају са Корном (што, заправо, није добро ) али је албум готово провокантно визионарски.. За мене овде нема "филера", све песме су ми подједнако важне и све су постале популарне.. Други део "Life is Peachy" (што се коси са твојом теоријом о "А" и "Б" странама) и цео FTL, уз Б-стране синглова "Proud"&"Camel Song" су најкреативнији Корн, у свој својој снази.. Брдо педала, звукова, идеја.. Па и тај "Issues" сам релативно скоро заволео, јер је он доста различит и некако "униформан" за разлику од хаотичног FTL-a.. И какве ствари отварају и затварају албум - It`s On, са феноменалним рефреном а на крају "My Gift to You" (која је додуше доста матора песма, свирали су је још на почетку бенда, пре првог албума, наравно, мало другачије ).. То ми је иначе и један од омиљенијих албума иначе, ТОП3 сигурно. Пошто друга два немају везе са металом уопште, нећу вам их рећи, пошто сам био оптужен да слушам само "бендове из Калифорније" Додуше, тачно је да не слушам и да никада ни нисам хеви-метал, треш-метал, дед-метал, оне мрачно мачо-типове, типа, Пантера, Годсмек, блек-метал.. Можда и метал генерално! Не пијем пиво, ни алкохол генерално.. Не дрогирам се.. Прави ну-металац! Искрено, када видим како озбиљни људи или барем људи у озбиљнијим годинама (18+) свирају Металику (наравно, прва четири албума, иако је Load убедљиво најбољи албум Металике, њега сви мрзе "јер је гранџ") то ми буде страшно смешно па после и тужно.. Блекенд! ффс Сик анд дистрој! Quote
perzekjušn menijak Posted June 8, 2013 Report Posted June 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=jT7xj14Ni4U Quote
perzekjušn menijak Posted June 9, 2013 Report Posted June 9, 2013 http://alterportal.ru/concerts/124257-korn-rock-am-ring-2013.html Quote
Vuk Posted June 9, 2013 Report Posted June 9, 2013 Не кажем, ја не судим о туђим музичким укусима и сви су слободни да воле шта им душа иште.. Али ја сам доктор за Корн, да се разумемо.. FTL је њихов најбољи албум из много разлога. Ем има супер песама, ем има ствари које су касније редефинисале меинстрим музику и извођаче који везе немају са Корном (што, заправо, није добро ) али је албум готово провокантно визионарски.. За мене овде нема "филера", све песме су ми подједнако важне и све су постале популарне.. Други део "Life is Peachy" (што се коси са твојом теоријом о "А" и "Б" странама) и цео FTL, уз Б-стране синглова "Proud"&"Camel Song" су најкреативнији Корн, у свој својој снази.. Брдо педала, звукова, идеја.. Па и тај "Issues" сам релативно скоро заволео, јер је он доста различит и некако "униформан" за разлику од хаотичног FTL-a.. И какве ствари отварају и затварају албум - It`s On, са феноменалним рефреном а на крају "My Gift to You" (која је додуше доста матора песма, свирали су је још на почетку бенда, пре првог албума, наравно, мало другачије ).. То ми је иначе и један од омиљенијих албума иначе, ТОП3 сигурно. Пошто друга два немају везе са металом уопште, нећу вам их рећи, пошто сам био оптужен да слушам само "бендове из Калифорније" Додуше, тачно је да не слушам и да никада ни нисам хеви-метал, треш-метал, дед-метал, оне мрачно мачо-типове, типа, Пантера, Годсмек, блек-метал.. Можда и метал генерално! Не пијем пиво, ни алкохол генерално.. Не дрогирам се.. Прави ну-металац! Искрено, када видим како озбиљни људи или барем људи у озбиљнијим годинама (18+) свирају Металику (наравно, прва четири албума, иако је Load убедљиво најбољи албум Металике, њега сви мрзе "јер је гранџ") то ми буде страшно смешно па после и тужно.. Блекенд! ффс Сик анд дистрој! Pa pazi, na LIP, samo A.D.I.D.A.S. ispade mega hitichna (inache ni nju ne volim xD) sa B strane... mozda i No place to hide donekle. Wicked ne priznajem, jer je hajpovana samo zbog Deftones fanbojeva xD Mislim da su i po dvd-u pominjali koliko se cirkalo i pravilo sranja za drugi i treci album, te Nu metal ne bih bash okarakterisao kao sXe, kako ti kazesh Nisam doktorirao Korn, ali sam imao bend koji se bavio obradama (vishe-manje uspeshno) pre desetak godina, a i sam bend je zavredio da osvane na mojim ledjima u vidu tetovaze kada bejah mlad, poshto ne bih ni svirao da ih nisam slushao Quote
Captain Spaulding Posted June 9, 2013 Report Posted June 9, 2013 Korn live stream !!! http://www.br.de/puls/index.html 1 Quote
Chicken Little 420 Posted June 11, 2013 Report Posted June 11, 2013 svidja mi se sto izvode pesme na kojima head nije ucestvovao, obicno kad se vrate stari clanovi u bend, sve se to zanemari, sto je potpuna glupost.. Quote
perzekjušn menijak Posted June 24, 2013 Report Posted June 24, 2013 KORN has set a September 24 release date for its 11th studio album, the first to feature founding guitarist Brian "Head" Welch since 2003's "Take A Look In The Mirror". http://www.blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=191698 Quote
Chicken Little 420 Posted July 10, 2013 Report Posted July 10, 2013 (edited) Korn tell Rolling Stone they will release their new album, The Paradigm Shift, on October 1st. Read more: http://www.rollingst...9#ixzz2YcCEvujZ Follow us: @rollingstone on Twitter | RollingStone on Facebook + iako mi se ova pesma i ne dopada bas, moram priznati da ekipa zvuci fenomenalno. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7bClV6AK4Z8 Edited July 10, 2013 by Chicken Little 420 Quote
Captain Spaulding Posted July 27, 2013 Report Posted July 27, 2013 Bas me zanima oce li album sada biti neki avangardni metal Quote
Talvi Posted July 27, 2013 Report Posted July 27, 2013 omot je na nekom Tool sranju zapravo me zanima kako će ovo da zvuči Quote
Captain Spaulding Posted July 27, 2013 Report Posted July 27, 2013 Jedino sto sam cuo je ovaj kao preview Quote
Talvi Posted July 28, 2013 Report Posted July 28, 2013 (edited) 1. Prey For Me 2. Love & Meth 3. What We Do 4. Spike In My Veins 5. Mass Hysteria 6. Paranoid And Aroused 7. Never Never 8. Punishment Time 9. Lullaby For A Sadist 10. Victimized 11. It’s All Wrong 12. Wish I Wasn’t Born Today (Deluxe) 13. Tell Me What You Want (Deluxe) Edited July 28, 2013 by Talvi Quote
Chicken Little 420 Posted July 31, 2013 Report Posted July 31, 2013 The album’s first single “Never Never” drops August 12th. The deluxe version of The Paradigm Shift will contain two bonus tracks and a 60 minute documentary chronicling Head’s return to the band produced by the band’s behind the scenes “filmographer” Sebastien Paquet. Quote
Talvi Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=IKBKa6LSu50 oh god why Quote
Captain Spaulding Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Brate mili ...... i dalje furaju elektroniku, kakvo razocarenje. Quote
Chicken Little 420 Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 jebo im mamu, mada opet cenim da ce biti dobar album, kao da do samog okobra kriju ono sto ljudi zele da cuju, kao da su namerno ovo stavili za singl. sad zvucim ko laza gnr u pm Quote
Recommended Posts