Talvi Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Kopah malo, naiđoh na ovo. http://www.theprp.co...rump-supporter/ 'Bem ti život. pa ovo je odlična stvar, skočio mi čovek u očima sad totalno samo Tramp Quote
Chicken Little 420 Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 hahaha, menasuvari da se oglasi Quote
HeLLsarma Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Menasuvari ima menopauzu. :-D 4 Quote
Жвакић Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 До јаја, он подржава Трампа тј. не подржава Илари. Није либертард, како они кажу. Quote
Mena13Suvari Posted September 24, 2016 Report Posted September 24, 2016 (edited) hahaha, menasuvari da se oglasi Па то је стара вест. Није он ни за Трампа толико колико је генерално републиканац и презире Хилари и Обаму (ко и сваки нормалан човек). Човек је из Калифорније, воли аутомобиле и оружје, нема ту много мудрости. Ако некога занима од новости - снимио је пар обрада, биће то ускоро на интернету, такође свира на неком добротворном концерту као гост (са још неким познатим музичарима) и најављује неки пројекат али не жели да каже о чему је реч. Скоро сигурно се договара неки нови бенд, једва чекам. Реј Лузер се прописно обрукао у овој новој Faith No More обради што је на оном ђубрету од компилације. Треба га законом забранити, Дејвид закон! Edited September 29, 2016 by Chicken Little 420 4 Quote
Chicken Little 420 Posted September 29, 2016 Report Posted September 29, 2016 Па то је стара вест. Није он ни за Трампа толико колико је генерално републиканац и презире Хилари и Обаму (ко и сваки нормалан човек). Човек је из Калифорније, воли аутомобиле и оружје, нема ту много мудрости. Ако некога занима од новости - снимио је пар обрада, биће то ускоро на интернету, такође свира на неком добротворном концерту као гост (са још неким познатим музичарима) и најављује неки пројекат али не жели да каже о чему је реч. Скоро сигурно се договара неки нови бенд, једва чекам. Реј Лузер се прописно обрукао у овој новој Faith No More обради што је на оном ђубрету од компилације. Треба га законом забранити, Дејвид закон! pitanje je ko je i svirao bubanj na toj obradi, koliko ja znam, ta pesma je snimljena ranije, tek je sad objavljena. bila je spremna za album s obradama koji nikad nije ni zavrsen, ili tako nesto... pored nje, samo je izasla i fight the power, a tu kapiram da je JD svirao bubanj Quote
Flash Gordon Posted September 29, 2016 Report Posted September 29, 2016 Tja, sve nešto slabije i mlake pesme nakon prvog singla, valjda će biti još neka "dizalica" na albumu. Quote
Mena13Suvari Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 Снимају они обраде све време, ова ми баш звучи као Реј Лузер. Ево Дејвида са оног наступа што сам вам рекао, пратим га на Фејсу али нисам приметио да је баш овако претерао са хемијом и теретаном. https://www.youtube.com/watch?v=ulXA6VUABkE&feature=youtu.be Нема још снимака са самог концерта, ту је био и Фред Дурст између осталих. 1 Quote
Chicken Little 420 Posted October 6, 2016 Report Posted October 6, 2016 kul spot, pesma nista posebno, za sada mi je paradigm klasa naspram ovog sto je do sada izaslo... Quote
Flash Gordon Posted October 6, 2016 Report Posted October 6, 2016 Šteta, dobro krenulo sa "Rotting in Vain" i onda ove dve skroz buđave. Quote
Mena13Suvari Posted October 6, 2016 Report Posted October 6, 2016 Колико само мрзим Кори Тејлора и Slipknot, њихови фанови су ближи и сличнији дизелашима него металцима, него обично немају толико пара и храбрости да буду криминалци. Али то на страну, ово лоше копирање спотова у стилу Toola је поприлично јадно. Сама песма и није лоша осим овог кретена али добро. 1 Quote
HUMAN Posted October 6, 2016 Report Posted October 6, 2016 Ne razumem zašto toliko kroz fanove ocenjuješ (voliš/mrziš) muziku? Metalika ti smeta zbog zadrtih fanova, Slipknot zbog fanova siledžija, pa je li to Korn ima najbolje, najpametnije fanove/ljude na planeti? 1 Quote
Havočka Posted October 6, 2016 Report Posted October 6, 2016 (edited) Živi cica u ubeđenju da su metalci manja stoka, zanimljivo Takođe živi u ubeđenju da su dizelaši kriminalci i da ti trebaju muda da budeš kriminalac Tf did I just read Pa to čak nije ni cica od 13 godina, nego neki tupavi lik hmhm, na koga li mi to liči Edited October 6, 2016 by Хавочка 1 1 Quote
Chicken Little 420 Posted October 11, 2016 Report Posted October 11, 2016 (edited) jos jedna nova, sasvim solidna Edited October 11, 2016 by Chicken Little 420 Quote
Mena13Suvari Posted October 14, 2016 Report Posted October 14, 2016 Ne razumem zašto toliko kroz fanove ocenjuješ (voliš/mrziš) muziku? Metalika ti smeta zbog zadrtih fanova, Slipknot zbog fanova siledžija, pa je li to Korn ima najbolje, najpametnije fanove/ljude na planeti? То је повезано једно са другим. Фанови Аце Лукаса су готово увек 100% идиоти, значи не металци који се "спрдају" већ они што иду у кафане и концерте. Слипнот има цео тај вајб "аутсајдера" и лузера, моронске песме попут 555-666, people=shit и сличне. Моментално су ме одбили, чак и када сам био клинац којем је битно само да "грува гитара". Они и Pantera су ми посебно одвратни, мада и они слепци, Lamb of God такође ту спадају. Навео бих и Godsmack,али они су превише јадни да би их уопште сматрао бендом. 6 Quote
obsessed by cruelty Posted October 14, 2016 Report Posted October 14, 2016 A sta ti je bitno sad pa te Korn ne odbija Lukas >>> Quote
HeLLsarma Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 Ljudi, dajte link za ovo u PM! Quote
petruccci Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 (edited) http://www.mediaboom...ition-2016.html Edited October 20, 2016 by Chicken Little 420 Quote
Chicken Little 420 Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 ako nisam danas 50 puta otisao na mediaboom, hvala! Quote
petruccci Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 no problemo i hvala na editu, ipak ovde slabo postujem, samo lurkujem 1 Quote
Mena13Suvari Posted October 21, 2016 Report Posted October 21, 2016 Реално... Прилично досадно. Добро је што су гитаре у првом плану, то и јесте најбољи део албума. Остали јако слабо, текстови песама након "Untitleda" су у тоталном каналу. Мало ме нервирају ови "велики" и мелодични рефрени. Мада, након оних силних синглова и нисам очекивао неко изненађење, прошло је њихово. 1 Quote
Recommended Posts