perzekjušn menijak Posted September 2, 2019 Report Posted September 2, 2019 (edited) https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5773268 Edited September 3, 2019 by Chicken Little 420 Quote
Chicken Little 420 Posted September 4, 2019 Report Posted September 4, 2019 (edited) Preslusao juce par puta i za sada mi je ovo najslabiji Korn u diskografiji, niti mi odskace od prethodna dva Edited September 4, 2019 by Chicken Little 420 Quote
Haos sam ja Posted September 4, 2019 Report Posted September 4, 2019 Hm, jes da sam sve ove albume od 2003-e na ovamo slušao krajnje površno, ali bilo je tu dosta teškog smeća. Ovi novi singlovi su mi delovali aj da kažemo dovoljno korektno da ih ne okarakterišem kao đubre pa mi je zato interesantno ovo tvoje mišljenje. Quote
Chicken Little 420 Posted September 4, 2019 Report Posted September 4, 2019 (edited) Nekako sam navikao od njih da na svakom albumu nesto novo izbace, menjali su se oni muzicki kroz godine, tu nema sta... Od kada se Head vratio, napravili su tri ista albuma, barem mi tako deluje... Nista se ovaj preterano ne razlikuje od prethodna dva, bukvalno ista formula... Cak mi i nema hitova kao prosli... Najavljivali su boom, kao i svi bendovi, ali nista spektakularno... Doduse, slusace se jos 🙂 Cekam i ostala misljenja... P.S. Necu da poredim, ali Slipknot ima bolju i uzbudljiviju plocu Edited September 4, 2019 by Chicken Little 420 Quote
Mena13Suvari Posted September 12, 2019 Report Posted September 12, 2019 Odličan album. Muzički ni ona prethodna dva nisu bila loša, ali nije bilo generalne "ideje" o čemu se to radi, već je to samo bio skup nekih tamo pesama. Ovaj album ima temu, ima koncept ima poruku i napisan je sa znatno više inspiracije. Par prijatnih iznenađenja u aranžmanima. Najbolji od povratka Head-a. 1 Quote
HeLLsarma Posted September 12, 2019 Report Posted September 12, 2019 Pa ne znam, meni je prosli bio vrlo dobar, ovaj je slican, mozda jos malo vise da se slusa. Mada jeste Dzonatan jos vise uneo emocije u ovo. Quote
Mena13Suvari Posted September 13, 2019 Report Posted September 13, 2019 Ugh, The Serenity of Suffering je imao previše pesma sa sličnim aranžmanima i sporim refrenima, mada je imao i par OK stvari. Ovde su malo iskulirali sa heavy metalom i melodijom i odmah je bolje. Što se Dejvisa, tiče, posle dužeg vremena ima i dobre tekstove, što je zbog situacije i očekivano. 1 Quote
bradilko Posted September 21, 2019 Report Posted September 21, 2019 Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Quote
Koroviev Posted July 29, 2020 Report Posted July 29, 2020 https://www.blabbermouth.net/news/korn-unveils-cover-of-the-charlie-daniels-bands-the-devil-went-down-to-georgia-feat-yelawolf/ Quote
Haos sam ja Posted October 26, 2020 Report Posted October 26, 2020 Naleteh slučajno na ovo, uz izuzetak cringe lirike stvarno super zvuči u ovoj verziji, verovatno bolja pesma od većine onoga što je Korn izbacio u poslednjih 15+ godina. Plus JD liči na Ihsahna, a ovaj gitarista na Maria iz Gojire. Quote
bradilko Posted October 26, 2020 Report Posted October 26, 2020 nije loše, ali bolja mi je originalna verzija 🙂 Quote
Haos sam ja Posted June 24, 2021 Report Posted June 24, 2021 Ode Fieldy iz benda, tj za sad je poznato da neće svirati uživo sa njima. Quote
Chicken Little 420 Posted February 3, 2022 Report Posted February 3, 2022 https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=6173520 Quote
Recommended Posts