DDT Posted November 7, 2003 Report Posted November 7, 2003 Ma ko li je to uradio? 8) ... ajde dalje s komentarima. Meni je nista posebno poslednji album od KoRn-a. Jednostavno mislim da je prvi apsolutna celina i toliko ... Quote
HIValicious Posted November 7, 2003 Report Posted November 7, 2003 Novi album tek treba da izadje... Quote
[Nocturno] Posted November 16, 2003 Report Posted November 16, 2003 tek treba da izadje Long live internet Upravo sam skinuo ceo album:) Inache ako vas interesuje idite na http://releasedasemana.no.sapo.pt/ i skinite ga. ------------------------------------------------------------------- Korn - Take a Look In The Mirror (2003) @192Kbps ------------------------------------------------------------------- 01 - Right Now 02 - Break Some Off 03 - Counting On 04 - Here It Comes Again 05 - Deep Inside 06 - Did My Time 07 - Everything I've Known 08 - Play Me (featuring Nas) 09 - Alive 10 - Let's Do This Now 11 - I'm Done 12 - Y'all Want A Single 13 - When Will This End + One (Live) (Bonus Track) Quote
HIValicious Posted November 16, 2003 Report Posted November 16, 2003 Baaaaaaaaaaaaaaaajjjjj.....ne verujem koji su ovi kamperi kreteni... jebote zasto ljudi ovo rade... Quote
HIValicious Posted November 16, 2003 Report Posted November 16, 2003 \"]tek treba da izadje ja sam postovao pre 9 dana :| i neskidajte bas ceo album nije fora Quote
HIValicious Posted November 16, 2003 Report Posted November 16, 2003 ...i zasto nekad nema ovog slinavog dugmeta "edit" Quote
HIValicious Posted November 16, 2003 Report Posted November 16, 2003 ...i zasto nekad nema ovog slinavog dugmeta "edit" Quote
Fadelow Posted November 16, 2003 Report Posted November 16, 2003 ...ochaj je album...ushli su u godine...jednostavno se tako osecaju... ...izgubili su prave fanove,dobili neke nove...itd...ali ipak zna se shta je KoRn i shta je prvi album...zao mi je...toliko... Quote
Vuk Posted November 18, 2003 Report Posted November 18, 2003 e bre, sasa... pa to su NJIHOVE stvari ( osim one-a) i oni rade sa tim sta hoce... treba da volis sve sto rade, jer su i oni vazni u celoj prici, a ne to sto prave ( fanatic ) Tako i textovi : vi bre ljudi izgleda samo citate njihove textove, jeli nekome od vas ( osim mojima, znaju ko su) ikada palo na pamet da se zadubite u njihovu muziku???? Quote
freak on a leash Posted November 18, 2003 Report Posted November 18, 2003 pa na muziku i mislim sve mozes da odsviras na jednoj gitari! a text... :ne: bre!!! moracu da menjam kanal kad budem video novi spot! da mi je nekad neko reko da ce tako nesto da mi se desi smejao bi mu se u lice... Quote
HIValicious Posted November 18, 2003 Report Posted November 18, 2003 neki ljudi ne vole untouchables jer ima puno efekata i praktico je neodsvirljiv bez onakve opreme i studija....a drugima se ne svidja jednostavnost novog albuma (jer verovatno to nisu ocekivali)...a posto oni biraju sta ce da rade i kako ce da sviraju na ljudima je da odluce da li ce da ih slusaju ili pljuju sto se mene tice meni se njihova pesma svidi pre nego sto je cujem!!! . Quote
Vuk Posted November 19, 2003 Report Posted November 19, 2003 nije rec o tome kako mozes to da odsviras, drugo NE MOZE SE BEZ DVE GITARE - to i mi vidimo Jon i dalje moze da peva ko sto je to radio ranije ( video sam neke nove live-ove gde cak i rade right now) samo nece.... nisu prsli nego sazreli ( doduse, malo su zakasnili)... Naravno da ne mogu da naprave klon prvog albuma - to nikome dosad nije poslo za rukom, pa nece ni njima. Jedino sto je mozda bolje ne go ranije je to sto su ljudi ODJEDNOM poceli da vise cene Life is peachy, sto nije bio slucaj kada je ,recimo, izasao iSsues ili Untouchables, a da ne pricam Leader... Slusajte album, pa makar i na silu, pa ce vam se nesto SIGURNO svideti... Drugo, stize mi album iz Francuske i, posto ste ovakvi, nece ga niko dobiti na slusanje Quote
freak on a leash Posted November 19, 2003 Report Posted November 19, 2003 briga me! ne treba mi! :x :x necu da slusam nesto onakvo, a da se to zove KoRn...nikad ranije nisam morao da nateram sebe da preslusam nesto od KoRn-a! znaci to vise nije to! :x Quote
Fadelow Posted November 19, 2003 Report Posted November 19, 2003 ...chuo sam ceo album i tek posle par dana mi se poneshto svidelo(to jest mogu da slusham)...album ponovo predstavlja neshto sasvim novo...znachi po shesti put neki experiment...taj neki rad... ...shto se tiche textov malo su loshiji od ranijih...glas mu se dosta promenio omekshao je a ostatak pevanja gde ide neshto grublje pokushava da zameni dubokim bezvuchnim rikanjem...shto zvuchi veoma loshe i kvari vecinu pesama... ...rifovi su jednostavni,naime chak se i kroz strofe vuku "nabadachki rifovi"...smanjen je broj efekata a samim tim 7. zice im uglavnom zevaju na ovom albumu... ...bass je morao da uradi ono shto su uradili i ostali...vracen je efekat koji je korishcen 92'93'...shto je pokushaj da se vrati onaj stari zvuk...medjutim na ovom albumu bass je izgubio svoju specifichnost...jer cela kompozicija ne lichi na onu iz 94'...ima delova gde su se trudili da odrade neshto...ali nije to to...takodje na Dave-a je dosta uticala ona pesma od Metallice...tako da je pokupiio neke forice...shto je takodje veoma loshe... ...sve ukupno album nije losh...Jon i Munky su najzasluzniji za sve to...ochigledno je da su izgubili prave ideje i da su ih uhvatile godine... ...ima tu mnogo nedostataka ali album je sasvim neshto novo od KoRna...dosta su postali slichni klasichnim Nu bendovima ovim albumom... bolje od ovoga ne mogu sigurno...a prva 2 albuma idu u legendu kao 2 najbolja izdanja...ali naravno njihova karakteristika je da uvek naprave neshto novo kao i sada...toliko od KoRna... p.s."Play Me" ima dobar ritam i dobro rifove mada je vokali kvare...a refren je mnogo mocan...inache prateci su odlichno odradjeni... p.s.vremenom pochijnje da mi se svidja...makar neshto do toga... p.s.a meni stize iz Finske... Quote
Fadelow Posted November 19, 2003 Report Posted November 19, 2003 ...chuo sam ceo album i tek posle par dana mi se poneshto svidelo(to jest mogu da slusham)...album ponovo predstavlja neshto sasvim novo...znachi po shesti put neki experiment...taj neki rad... ...shto se tiche textov malo su loshiji od ranijih...glas mu se dosta promenio omekshao je a ostatak pevanja gde ide neshto grublje pokushava da zameni dubokim bezvuchnim rikanjem...shto zvuchi veoma loshe i kvari vecinu pesama... ...rifovi su jednostavni,naime chak se i kroz strofe vuku "nabadachki rifovi"...smanjen je broj efekata a samim tim 7. zice im uglavnom zevaju na ovom albumu... ...bass je morao da uradi ono shto su uradili i ostali...vracen je efekat koji je korishcen 92'93'...shto je pokushaj da se vrati onaj stari zvuk...medjutim na ovom albumu bass je izgubio svoju specifichnost...jer cela kompozicija ne lichi na onu iz 94'...ima delova gde su se trudili da odrade neshto...ali nije to to...takodje na Dave-a je dosta uticala ona pesma od Metallice...tako da je pokupiio neke forice...shto je takodje veoma loshe... ...sve ukupno album nije losh...Jon i Munky su najzasluzniji za sve to...ochigledno je da su izgubili prave ideje i da su ih uhvatile godine... ...ima tu mnogo nedostataka ali album je sasvim neshto novo od KoRna...dosta su postali slichni klasichnim Nu bendovima ovim albumom... bolje od ovoga ne mogu sigurno...a prva 2 albuma idu u legendu kao 2 najbolja izdanja...ali naravno njihova karakteristika je da uvek naprave neshto novo kao i sada...toliko od KoRna... p.s."Play Me" ima dobar ritam i dobro rifove mada je vokali kvare...a refren je mnogo mocan...inache prateci su odlichno odradjeni... p.s.vremenom pochijnje da mi se svidja...makar neshto do toga... p.s.a meni stize iz Finske... Quote
freak on a leash Posted November 19, 2003 Report Posted November 19, 2003 ...dosta su postali slichni klasichnim Nu bendovima ovim albumom... pa to ti kazem a: izmedju ostalog... Quote
HIValicious Posted November 19, 2003 Report Posted November 19, 2003 Mislim da je jedini problem(ponavljam po 100ti put) sto nismo docekali leadera i issues kao poslednja dava tj krenuli smo do njih... pogledajte malo sta misle i ostali nismo mi jedini ovde... WWW.BHLABS.COM/KORNBOARD Quote
dr NIK@ Posted November 20, 2003 Report Posted November 20, 2003 stize mi album iz Francuske i, posto ste ovakvi, nece ga niko dobiti na slusanje A jel' mogu ja da ga dobijem???Inace, cuo sam samo jednom Right Now i to jedva...i sasvim OK mi zvuci...jeste da je jednostavna, ali je OK pesma....valjda?! :roll: Quote
Ivan_Creed Posted November 20, 2003 Report Posted November 20, 2003 Jos malo i dolazi album, bez obzira sta ljudi pricali i donosili rane predrasude! I dalje ih bas volEm!! Quote
Chlan 787 Posted November 20, 2003 Report Posted November 20, 2003 HAHAHA....Bas kao sto sam rekla: KoRn je PRS'O!!!! Quote
G Posted November 24, 2003 Report Posted November 24, 2003 Brate, album je ludilo... A onaj spot... Right Here? U jbte... to je boles... ODUSHEVIO sam se... Pogotovu sa pesmom Counting On Me ... mislim da se tako zove. Quote
HIValicious Posted November 24, 2003 Report Posted November 24, 2003 Au bre sto su ova deca toliki kreteni....nikakva pravila ne poshtuju.. :ne: :ne: DDT....opomeni ga... Quote
Vuk Posted November 24, 2003 Report Posted November 24, 2003 To sto si sisao sa Uba ti ne daje nikakvo pravo da pljujesh na taj nacin - SELJACHINO JEDNA!!!! Drugo, jer nisi procitao sta moderatori pisu??? Jer nisu rekli da NE DOLAZITE OVAMO da biste PLJUVALI???!!!! Mozes reci da je " KoRn los" ali ne i da je "GOVNO"... Budalo jedna Quote
fiction Posted November 25, 2003 Report Posted November 25, 2003 Nisam jos nabavio novi.Ali cu uskoro sigurno.Slusao sam 4 pjesme sa albuma i sudeci po njima to nije stari Korn ali je ipak dobro a: Quote
Recommended Posts