HIValicious Posted December 1, 2003 Report Posted December 1, 2003 Nisu oni radili spot!!!!! daj bre ocu MH Dobro je znacenje pesme yall want a single... Quote
HIValicious Posted December 1, 2003 Report Posted December 1, 2003 Bilo mi je smesno kada sam pre par veceri u KST-u videla gomilu klinaca kako se lome na Did my time, a onda dizu srednji prst dok traje x puta bolja pesma Linkin Park-a... Ne postoji pesma LP-a koja je bolja od did my time Quote
deftonerrrr Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 SVAKA PESMA OD LINKIN PARKA JE BOLJA OD DID MY TAJMA !!! btw kuul avatar ! hahahahhahahahha Quote
Ivan_Creed Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 Ok... izvinite, ali ako se zbog muzike svadjate i pljujete, mislim stvarno... :roll: :roll: koliko to jadno moze da bude?? Sta vas boli uvo ko zaradjuje pare i zasto se neke stvari rade... na kraju krajeva, Tool i KoRn zaradjuju pare, i mi nemamo nista od toga, osim sto (eventualno) uzivamo u njihovoj muzici, i tacka! Zivot ide dalje... :roll: Zaista nije vredno pljuvati zbog tamo nekih, koje boli trepavica za sve vas sto se cak i svadjate.. :roll: Quote
HIValicious Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 SVAKA PESMA OD LINKIN PARKA JE BOLJA OD DID MY TAJMA !!! btw kuul avatar ! hahahahhahahahha nije! ALI KO JE NA SLICI????????????? Quote
Ivan_Creed Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 Onaj ko ih bas voli bi trebao da vidi odma ko je na slici... ja znam, ali ne progovaram rec! Quote
deftonerrrr Posted December 3, 2003 Report Posted December 3, 2003 Ok... izvinite, ali ako se zbog muzike svadjate i pljujete, mislim stvarno... :roll: :roll: koliko to jadno moze da bude?? Sta vas boli uvo ko zaradjuje pare i zasto se neke stvari rade... na kraju krajeva, Tool i KoRn zaradjuju pare, i mi nemamo nista od toga, osim sto (eventualno) uzivamo u njihovoj muzici, i tacka! Zivot ide dalje... :roll: Zaista nije vredno pljuvati zbog tamo nekih, koje boli trepavica za sve vas sto se cak i svadjate.. :roll: e nemas pojma koliko si u pravu ! Quote
People before Profits Posted December 3, 2003 Report Posted December 3, 2003 molim za ne poredjenje lp-a i korna, jer kol'ko god ne slusao korn, lp zvuci gore od bilo kog domaceg underground benda (cast ulozenoj kinti i produkcijskom radu, ali lp NE VALJA!) mamipare i nista vise. uzimaju pare roditeljima dece koja ne znaju za dobru muziq.........mtv i sranja........................samo pare, zinulo vam dupe za pare! e pa nedam! Quote
Fadelow Posted December 3, 2003 Report Posted December 3, 2003 SVAKA PESMA OD LINKIN PARKA JE BOLJA OD DID MY TAJMA !!! btw kuul avatar ! hahahahhahahahha nije! ALI KO JE NA SLICI????????????? ...Regginald Reggie FieldY Arvizu... p.s.vidi koliko je vremena proshlo... Quote
DDT Posted December 3, 2003 Report Posted December 3, 2003 Primeval_JAH_Guardian, a ti kao znas sta je "dobra muzika"? Aj' reci to MTV-u, i ostalim domacim stanicama jer zive u zabludi da znaju sta je iole dobra muzika. Sramota .... jesi li cuo za rec "ukusi"? Evidentno nisi ... I "nedam" se pise odvojeno. Quote
deftonerrrr Posted December 4, 2003 Report Posted December 4, 2003 molim za ne poredjenje lp-a i korna, jer kol'ko god ne slusao korn, lp zvuci gore od bilo kog domaceg underground benda (cast ulozenoj kinti i produkcijskom radu, ali lp NE VALJA!)mamipare i nista vise. uzimaju pare roditeljima dece koja ne znaju za dobru muziq.........mtv i sranja........................samo pare, zinulo vam dupe za pare! e pa nedam! hahhahaha sada sam se nasmejao kao covek... mislis da korn ne radi za pare ? ?!?! pa oni su prvo stampali svoje majce pa pravili svoje pesme (istinita prica) i rekli su da sve rade zbog para...doduse prva dva albuma su biblija .... ali daj brate slazemo se ...ja antachlbs i ovaj mirror ne mogu da poredim sa lp... [necu da vredjam isti (misleci na lp)....hahahah ] korn se "prodao"... odavno ...a lp svira svoju muziku kakva je takva je ... Quote
HIValicious Posted December 4, 2003 Report Posted December 4, 2003 ALI KO JE NA SLICI????????????? ...Regginald Reggie FieldY Arvizu... p.s.vidi koliko je vremena proshlo... a: a: Quote
dr NIK@ Posted December 4, 2003 Report Posted December 4, 2003 Pa polako deftoner(rr) i Linkin-u je ovo tek drugi album imaju i oni vremena da se pokvare, samo neznam da li je to moguce....naravno, u ovom slucaju kad kazem pokvare, mislim na sviranje jos komercijalnijih pesama nego sto su radili do sada... mada koliko god komercijalne pesme bile meni su neke i dalje OK..... i da...ovo je KoRn tema P.S. HIValicius, Vuk dobija do subote MH na mp3, pa ga rezite do mile volje Quote
Vuk Posted December 4, 2003 Report Posted December 4, 2003 Thanx !! Jeli, a sta bese josh treba da mi narezhesh ??? Static-X, Slayer, MH, Finger eleven i ...? INACHE - PRIJATELJI I NEPRIJATELJI MUZIKE KOJU STVARA KORN : Mirror je prosto sprzio Untouchables i vratili su koliko-toliko zvuk sa, recimo, Leadera. Da li je iko znao kada se Jon poslednji put DRAO na nekom albumu ?? Poslednji put ( Pre MiRRoRa) je to bilo na Leaderu. Molim lepo - ovaj album su uradili sa zeljom da vrate neki zvuk koji su imali ( zazeleli se tvrdjeg zvuka???), a Untouchables je prosto bio experimentalni album ( inache sam sve to pazljivo ishchitao iz decembarskog Rock Sounda) Quote
People before Profits Posted December 4, 2003 Report Posted December 4, 2003 Primeval_JAH_Guardian, a ti kao znas sta je \"dobra muzika\"? Aj' reci to MTV-u, i ostalim domacim stanicama jer zive u zabludi da znaju sta je iole dobra muzika. Sramota .... jesi li cuo za rec \"ukusi\"? Evidentno nisi ... I \"nedam\" se pise odvojeno. sto se tice mog poznavanja dobre muzike, necu da prokomentarishem posto ne padam na prozivke, pogotovo ne tako neosnovane, al ajd.... da, MTV je masina za stancovanje para, sto poqsavaju (da, izvini poKUsavaju, tako je ispravno, right?) da prate i SVE druge (ne samo domace) muzicke i nemuzicke TV stanice, ali MTV je na globalnom nivou, tako da je i odgovoran za muzicQ edukaciju omladine worldwide, ali sta ih boli uvo kad uzimaju kes na britni, xtini, puffiju, lp-u i ostalim "proizvodima".............. ranije mtv nije bio tako los (davno, davno), ali tad je losa muzika bila disco i postojala je ocita razlika izmedju togai r&r-a koji se pustao mnogo vise nego danas..............zato je izmisljen mtv2 da izvuce stvar.......koliko uspesno, necu komentaristai posto ga imam tek par nedelja tako da sta meni servira mtv nimalo ne znaci da je kvalitetno, ali to su samo pare..................mozda PS: ako stvarno trazis gramaticke i kucacke greske mogao bi da ispravljas i neke druge a ne mene da poqsavas da blamiras, nekako je glupo........... Quote
People before Profits Posted December 4, 2003 Report Posted December 4, 2003 hahhahaha sada sam se nasmejao kao covek... mislis da korn ne radi za pare ? ?!?! pa oni su prvo stampali svoje majce pa pravili svoje pesme (istinita prica) i rekli su da sve rade zbog para...doduse prva dva albuma su biblija .... ali daj brate slazemo se ...ja antachlbs i ovaj mirror ne mogu da poredim sa lp... [necu da vredjam isti (misleci na lp)....hahahah ] korn se \"prodao\"... odavno ...a lp svira svoju muziku kakva je takva je ... kao sto rekoh, ne slusam korn, ali sam preslusao vecinu njihovih izdanja, ili kako vec, kao sto sam preslusao i oba LPa i na osnovu toga sam rekao sta sam rekao, pa se ti smej koliko hoces..............da, korn NARAVNO radi sve za pare i tuzno je koliko je malo grupa koje su se proslavile i ostale "normalne" ali kad imas, uglavnom hoces jos vise, pogotovo ako ti se pruza............njihova prva 2 albuma pokazuju da se oni ipak nisu osnovali zbog love, vec da je to ipak doslo malo kasnije, dok je LP kao proizvod nove generacije MTVa svoj prvi (naravno i drugi) album izdao ZBOG para sto se moze i CUTI..........e zato prema njima ne gajim (neki veliki) respekt (mada ih mozda treba postovati bar zato sto su poznati ) mozda nisam u pravu, ali to je i dalje moje misljenje (ne govorim o ukusima => DDT) Quote
DDT Posted December 4, 2003 Report Posted December 4, 2003 Disco nikada nije bila losa muzika 8) . I to je stvar ukusa. I dete moje, ne pokusavam da te blamiram, ne trosim sate na takve idiotluke vec sam malo poceo da "kultivisem" pisanje/kucanje ljudi. Neki se vredjaju, neki kazu "hvala". Vidim u koju kategoriju ti spadas, right? Izvini ako sam malo preterao, ali ne volim kada ljudi "govore" tako ... te ovo je dobra muzika, te ova je sranje i tako ... E da, NIK@#Ø%! "neznam" ... c,c,c, ... 8) Quote
dr NIK@ Posted December 5, 2003 Report Posted December 5, 2003 Pa neznam bas DDT..... Koliko ja znam postoji par izuzetaka gde se "NE" pise spojeno sa ostatkom a: kao npr. NEZNAM, NECU, NEMOGU i jos par slucaja Mozda i gresim, ali ja sam tako naucio i navikao i tako cu pisati do kraja zivota!!! Quote
People before Profits Posted December 6, 2003 Report Posted December 6, 2003 NEMAM, NECU, NEMOJ + NISAM se pise zajedno, ostalo - NE! eto vam gramaticari... + DDT bilo bi lepo kada bi prestao sa omalovazavanjem ostalih clanova na bazi godina, jer mislim da te mojih 17 ipo ne stavljaju u kategoriju da mozes da mi se obracas sa "dete moje"............. hvala ne rekoh jer je u pitanju bila greska u qcanju, tako da dzaba ispravke... pa ti sad koriguj NIK@#Ø%!-a jer je napisao "neznam" zajedno... Ako ce se ovaj forum svesti na to ko kako pise, a ne sta misli i na to koliko ko ima godina, onda aj' vidimo se! Quote
DDT Posted December 7, 2003 Report Posted December 7, 2003 Nisam ni mislio da si rekao hvala na ispravljanju greske no nije ni bitno ... ne zanimas me ... vidimo se ... Quote
Superfly Posted December 14, 2003 Report Posted December 14, 2003 ...Kako ste vi ljudi na ovom yumetal-u prsli!!!! a: a: a: Samo se nesto svadjate, koji qrac....kao satro, forum o KoRnu,a vi se medjusobno ucite da pisete...ccc... ...koga boli dupe kako si napisao nesto?! Smorite se gajbi, popnete na net pa onda prva stvar koju vidite odma da ispljujete i nekog izprozivate... Ocajniu ste... Btw, Medenice, isqliraj sta si se usplahirio ???!!!!!! PoZ Quote
People before Profits Posted December 14, 2003 Report Posted December 14, 2003 moj avatar lepsi 8) Quote
Superfly Posted December 15, 2003 Report Posted December 15, 2003 s'ti lud??? vidi na sta ti lici taj Napsterovac!!!!! Sv je nekako izgubljen na forumu.... ..mada je originalnija ideja...to moram priznati...ko ima novi album KoRn-a??? Quote
Recommended Posts