Natasha! Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Korn je jedan od prvih bendova koji sam čula. Jako je specifičan po svojim tekstovima i načinu na koji Jonathan iznosi svoja osećanja i razmišljanja. Korn nije samo za slušanje. Taj bend jednostavno treba RAZUMETI ili to onda nije to. Imam sve albume i oni po meni nemaju lošu pesmu. Samo se čudim šta će takav bend na forumu nu metal sa bendovima tipa Papa roach i Limp bizkit kad navedeni bendovi NIKADA neće moći da se porede sa Kornom. a: Quote
HIValicious Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Hmmmmmmm....Korn je zaceo dobar NU ali neki ga upropastise Quote
Natasha! Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Meni je Korn čisti hard-core. Nema to veze sa NU. Kad su oni izdali prvi 'Korn' NU nije ni postojao. Quote
dr NIK@ Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 i pricas o pesmama od minut i po...pa na prethodna 5 albuma takav je samo TWIST (RULES!!!) u sta naravno ne racunam one zajebancije na Issues-u, kao ni Lowrider... ja racunam! i to je deo albuma. i 4 u nije zanemarljiva pesma! Sve pesme sa Issues (racunajuci i one od minut i po) su savrsene... Ne shvatam kako mozete, da "one od po minut i po" racunate u PESME...za mene se to samo pauze izmedju pesama...mogao bih da ih okarakterisem kao Skit-ove. Da nije tih skitova Issues bi bio duplo gori album. a: Dakle tvoje misljenje je da je Issues los album......pa dobro...meni nije, a skitovi su bezveze... ....svako svoje misljenje....imade... Quote
dr NIK@ Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 Meni je Korn čisti hard-core. Nema to veze sa NU. Kad su oni izdali prvi 'Korn' NU nije ni postojao.Da ti toplota udarila u glavu ili samo lupetas..... .....trenutno je zima i temperature se krecu od -10 do +5...p asta ti mislis.. KoRn je HC Quote
fiction Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 i pricas o pesmama od minut i po...pa na prethodna 5 albuma takav je samo TWIST (RULES!!!) u sta naravno ne racunam one zajebancije na Issues-u, kao ni Lowrider... ja racunam! i to je deo albuma. i 4 u nije zanemarljiva pesma! Sve pesme sa Issues (racunajuci i one od minut i po) su savrsene... Ne shvatam kako mozete, da "one od po minut i po" racunate u PESME...za mene se to samo pauze izmedju pesama...mogao bih da ih okarakterisem kao Skit-ove. Da nije tih skitova Issues bi bio duplo gori album. a: Dakle tvoje misljenje je da je Issues los album......pa dobro...meni nije, a skitovi su bezveze... ....svako svoje misljenje....imade... Nisam ja rekao da je Issues los Quote
dr NIK@ Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 Pa rekao si da bi issues bio duplo gori album sto bi trebalo da znaci da vec smatras da je on LOS... E sad, mozda si se samo lose izrazio :roll: Quote
fiction Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 Pa recimo da sam se lose izrazio mada GORI od odlicnog je ono na sta sam ja ciljao Quote
fiction Posted February 25, 2004 Report Posted February 25, 2004 Jeste li gledali spot za Yall want a single.Najbolji spot koji su ikad uradili,pogledajte obavezno a: Quote
freak on a leash Posted February 25, 2004 Report Posted February 25, 2004 najbolji spot koji je ikad iko uradio je ovaj sa mog avatara a: ne znam kako bi neki spot u kome neko razbija neku radnju (tako sam nacuo) mogao da bude dobar...a narocito ne zato sto je za tu pesmu Quote
Vuk Posted March 25, 2004 Report Posted March 25, 2004 ta pesma je napravljena da bi se odgovorilo menadzerima i radio stanicama koje su terale KoRn da napravi radijsku pesmu koja bi "bila hit!!!" KoRn je zakljucio da im je to i kao odgovor su napravili "do u all want a single??" spot se sasvim slaze uz pesmu specijalno za sashu Quote
fatdzo Posted March 29, 2004 Report Posted March 29, 2004 Shta je ljudi ocete hita, Rambo je neshto hitova sita.... Quote
IronMaiden666 Posted March 29, 2004 Report Posted March 29, 2004 KoRn je super =) kazem sam: Got the Life & Make Me Bad Quote
me(n)talna Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 KoRn zauvijek!!!!!!!!!!!!! KoRn slušam vec 7 godina,ali jebi ga..ovih mjeseci mi i neide baš...al ipak su legendeeeee! ) LOrencHIV Quote
Wes [KoRn] Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 Stvarno, mene je spot za Ya'll Wanna Single odusevio, citajte tekstove koji se pojavljuju u spotu...bez toga spot nije nista narocito. Ajd' uzdravlje! Quote
Chlan 787 Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 KoRn zauvijek!!!!!!!!!!!!! KoRn slušam vec 7 godina,ali jebi ga..ovih mjeseci mi i neide baš...al ipak su legendeeeee! ) LOrencHIV 7 godina slusanja KoRn-a... E, to je fan! Quote
me(n)talna Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 hehe...dada....svi se čude...a jebi ga....usjekli su mi se...lol....) "I`M NOT AS GOOD AS YOU,FUCK YOU I`M BETTER THAN YOU!!" "i`m sick and tired of people treating me this way every day.....who gives a fuck,wright now i`ve got something to say....TO ALL THE PEOPLE THAT THINK I`M STRANGE,AND I SHOULD BE LOCKT UP IN CAGE....you don`t know what a hell is up now,anyway,you got this pretty boy feelin like i`m enslaved........" i svijetu koji nikad nije cjenio sranja :YOU CAN SUCK MY DICK AND FUCKIN LIKE IT!!!! Quote
Vuk Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 Impresivnoooo jedino sto vidim da se ljudi IPAK toliko loze na textove.. ( bez uvrede za bilo koga) Quote
Chlan 787 Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 Ok, tebi je vazna muzika, ali ja smtram da su txt-ovi bili pola KoRn-a. Sada ne valja ni jedno ni drugo... Me(n)talna, vidim da ti nick odgovara opisu jednog KoRn zaludjenika , pa sam htela da ti postavim pitanje: sta je to u njihovoj muzici zbog cega su ti se "usjekli"? Quote
me(n)talna Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 e...pa zato što ima nešto u njihovim tekstovima....ima istine...nešto što se meni dešavalo,i to pomaže dosta Quote
HIValicious Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 Ok, tebi je vazna muzika, ali ja smtram da su txt-ovi bili pola KoRn-a. Sada ne valja ni jedno ni drugo... Me(n)talna, vidim da ti nick odgovara opisu jednog KoRn zaludjenika , pa sam htela da ti postavim pitanje: sta je to u njihovoj muzici zbog cega su ti se "usjekli"? Ne mozes da kazes da ne valja(muzika)...Ja mislim da su mnogi koji su slusali issues i prethodne prerasli zvuk korna...pretpostavljam da ti novi album nebi bio sranje da si ga cula pre 3 godine... Quote
IronMaiden666 Posted April 5, 2004 Report Posted April 5, 2004 Ne moze niko de kaze, de ne valja muzika od KoRn!!! I ako neko kaze da nejvala muzika od KoRn, onda on nema pojma od muzike!!!! Quote
Recommended Posts