Jump to content

Recommended Posts

Posted

Korn je jedan od prvih bendova koji sam čula. Jako je specifičan po svojim tekstovima i načinu na koji Jonathan iznosi svoja osećanja i razmišljanja. Korn nije samo za slušanje. Taj bend jednostavno treba RAZUMETI ili to onda nije to. Imam sve albume i oni po meni nemaju lošu pesmu. Samo se čudim šta će takav bend na forumu nu metal sa bendovima tipa Papa roach i Limp bizkit kad navedeni bendovi NIKADA neće moći da se porede sa Kornom. biggrin.gifa:

Posted

i pricas o pesmama od minut i po...pa na prethodna 5 albuma takav je samo TWIST (RULES!!!) u sta naravno ne racunam one zajebancije na Issues-u, kao ni Lowrider...

ja racunam! i to je deo albuma. i 4 u nije zanemarljiva pesma!

Sve pesme sa Issues (racunajuci i one od minut i po) su savrsene...

Ne shvatam kako mozete, da "one od po minut i po" racunate u PESME...za mene se to samo pauze izmedju pesama...mogao bih da ih okarakterisem kao Skit-ove.

Da nije tih skitova Issues bi bio duplo gori album. biggrin.gifa:

Dakle tvoje misljenje je da je Issues los album......pa dobro...meni nije, a skitovi su bezveze...

....svako svoje misljenje....imade...

Posted

Meni je Korn čisti hard-core. Nema to veze sa NU. Kad su oni izdali prvi 'Korn' NU nije ni postojao.
Da ti toplota udarila u glavu ili samo lupetas.....

.....trenutno je zima i temperature se krecu od -10 do +5...p asta ti mislis..

KoRn je HC laugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.gif

Posted

i pricas o pesmama od minut i po...pa na prethodna 5 albuma takav je samo TWIST (RULES!!!) u sta naravno ne racunam one zajebancije na Issues-u, kao ni Lowrider...

ja racunam! i to je deo albuma. i 4 u nije zanemarljiva pesma!

Sve pesme sa Issues (racunajuci i one od minut i po) su savrsene...

Ne shvatam kako mozete, da "one od po minut i po" racunate u PESME...za mene se to samo pauze izmedju pesama...mogao bih da ih okarakterisem kao Skit-ove.

Da nije tih skitova Issues bi bio duplo gori album. biggrin.gifa:

Dakle tvoje misljenje je da je Issues los album......pa dobro...meni nije, a skitovi su bezveze...

....svako svoje misljenje....imade...

Nisam ja rekao da je Issues los

• 4 weeks later...
Posted

ta pesma je napravljena da bi se odgovorilo menadzerima i radio stanicama koje su terale KoRn da napravi radijsku pesmu koja bi "bila hit!!!"

KoRn je zakljucio da im je to pukeface.gif i kao odgovor su napravili "do u all want a single??"

spot se sasvim slaze uz pesmu

evotigana.gif specijalno za sashu icon_wink.gif

Posted

hehe...dada....svi se čude...a jebi ga....usjekli su mi se...lol....icon_smile.gif)

"I`M NOT AS GOOD AS YOU,FUCK YOU I`M BETTER THAN YOU!!" evotigana.gif

"i`m sick and tired of people treating me this way every day.....who gives a fuck,wright now i`ve got something to say....TO ALL THE PEOPLE THAT THINK I`M STRANGE,AND I SHOULD BE LOCKT UP IN CAGE....you don`t know what a hell is up now,anyway,you got this pretty boy feelin like i`m enslaved........"

i svijetu koji nikad nije cjenio sranja :YOU CAN SUCK MY DICK AND FUCKIN LIKE IT!!!! icon_twisted.gif

Posted

Ok, tebi je vazna muzika, ali ja smtram da su txt-ovi bili pola KoRn-a. Sada ne valja ni jedno ni drugo... no.gifno.gifno.gif

Me(n)talna, vidim da ti nick odgovara opisu jednog KoRn zaludjenika icon_smile.gif , pa sam htela da ti postavim pitanje: sta je to u njihovoj muzici zbog cega su ti se "usjekli"?

Posted

Ok, tebi je vazna muzika, ali ja smtram da su txt-ovi bili pola KoRn-a. Sada ne valja ni jedno ni drugo... no.gif  no.gif  no.gif

Me(n)talna, vidim da ti nick odgovara opisu jednog KoRn zaludjenika icon_smile.gif , pa sam htela da ti postavim pitanje: sta je to u njihovoj muzici zbog cega su ti se "usjekli"?

Ne mozes da kazes da ne valja(muzika)...Ja mislim da su mnogi koji su slusali

issues i prethodne prerasli zvuk korna...pretpostavljam da ti novi album nebi bio sranje da si ga cula pre 3 godine...