dr NIK@ Posted August 14, 2004 Report Share Posted August 14, 2004 para vrti gde burgija nece Vala bas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted August 14, 2004 Report Share Posted August 14, 2004 i oni su se prodali...pogotovo ovaj zadnji album...KORN i LIFE IS PEACHY su zacetnici HC-ora a ovo ostalo...PI! Jel' tebi dobro man?!?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted August 14, 2004 Report Share Posted August 14, 2004 Jao kako im je slatka ova Word Up pesmica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mR. MiNJa SuBBotta Posted August 21, 2004 Report Share Posted August 21, 2004 i oni su se prodali...pogotovo ovaj zadnji album...KORN i LIFE IS PEACHY su zacetnici HC-ora a ovo ostalo...PI! daaaa i don' get it zacetnici cega?? Jesi se ti samo malo zbunio ili uvek tako..? Fuck Steve Harris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted August 21, 2004 Report Share Posted August 21, 2004 Jel' tebi dobro man?!?!?! Nemoj ga,on ima death metal band Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Plague Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 Da li neko od vas ovde zna da li najbolji bend "Nu metala" ima neku turneju i da li svracaju, slucajno u Bg??! a inace ako trazite rare stvarcice mozete me kontaktirati za razmenu na [email protected] a inace najbolje mesto za download su pear2pear programi!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 Da li neko od vas ovde zna da li najbolji bend "Nu metala" ima neku turneju i da li svracaju, slucajno u Bg??! Realno (i nazalost) kad na vrbi zasvrbi (ili kada nasi budu imali da im plate brdo brdo para)!! KoRn je ipak skup, koliko god ih ljudi mrzeli i pljuvali.... ili voleli! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Plague Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 Realno (i nazalost) kad na vrbi zasvrbi (ili kada nasi budu imali da im plate brdo brdo para)!! KoRn je ipak skup, koliko god ih ljudi mrzeli i pljuvali.... ili voleli! smrc, pa 'ebem li ga, kad je metallica mogla da dodju sto ne bi i oni mogli!? sigurno da ne bi doslo 40000 ljudi kao na metallicu, jer ipak metallicu slusaju generacije, ali opet sa manjom kartom valjda bi doslo vise ljudi. just guessing and hoping... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted August 25, 2004 Report Share Posted August 25, 2004 smrc, pa 'ebem li ga, kad je metallica mogla da dodju sto ne bi i oni mogli!? sigurno da ne bi doslo 40000 ljudi kao na metallicu, jer ipak metallicu slusaju generacije, ali opet sa manjom kartom valjda bi doslo vise ljudi. just guessing and hoping... Za Metaliku postoji daleko veci... spektar slusalaca, dok KoRn..... ne znam! Lepo bi bilo da dodju, ali ono... Plus, KoRn su jos deca, u odnosu na njih! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted August 25, 2004 Report Share Posted August 25, 2004 Rekao mi je brat od strica da je KoRn izveo uzivo 'Hollow Life'... Negde je to bilo proletos, u Orange County... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ministarkaKULTURE Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 e cula sam da ce KoRn zajedno sa the Cure obraditi pesmu Michael Jacksona "billy Jean" i bice u Nu metal fazonu !!!!!!!!! yeaaaaaaaah!!!!!!!! ovu ideju totalno podrzavam ! ja se ovome radujem, a vi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted August 27, 2004 Report Share Posted August 27, 2004 Nemoj ga,on ima death metal band uuuuuuuuuuuuuuu......RESPECT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 e cula sam da ce KoRn zajedno sa the Cure obraditi pesmu Michael Jacksona "billy Jean" i bice u Nu metal fazonu !!!!!!!!! yeaaaaaaaah!!!!!!!! ovu ideju totalno podrzavam ! ja se ovome radujem, a vi ? korn sux Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted September 8, 2004 Report Share Posted September 8, 2004 Znaci, neki od vas prestaju da slusaju KoRn ili sta? Mislim, imaju oni i starijih stvari... kao na primer, Clown.. I ono sprdanje na pocetku u studiJu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deftonerrrr Posted September 10, 2004 Report Share Posted September 10, 2004 Znaci, neki od vas prestaju da slusaju KoRn ili sta? Mislim, imaju oni i starijih stvari... kao na primer, Clown.. I ono sprdanje na pocetku u studiJu! korn je prestao da bude korn posle drugog albuma...tako da... jbg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted September 12, 2004 Report Share Posted September 12, 2004 Cuo sam 'Word Up', i smesno je.. u pozitivnom smislu.. U pocetku sam pomislio '..ne daj Boze, nije valjda od neke rap pesme..' ali tek kada sam cuo, uvideo sam da je od onog majmuna.. Nije lose.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted September 16, 2004 Report Share Posted September 16, 2004 Bas su smesni... ja ih mnogo volim! Jedino sto mi stvarno smeta je sto se uprasio mali Dzoni.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 Smeta ti sto se uprasio....sta jel' si se lozio na njega ranije, pa ti sad smeta njegov stomacic, podbradak i tako to.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 Smeta ti sto se uprasio....sta jel' si se lozio na njega ranije, pa ti sad smeta njegov stomacic, podbradak i tako to.... Ma to ga je ulenjilo.. znas.... ne da vise kao nekad... Samo voli da jede.. a pre je bio pravi mali macak... Ehhh, dani moje mladosti, koda podjoste.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajsha69 Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 Smeta ti sto se uprasio....sta jel' si se lozio na njega ranije, pa ti sad smeta njegov stomacic, podbradak i tako to.... ...stomachic konza!!!! ........... ali Davis je postao debela svinja!!.... ..Ne smem ni da zamislim iskrenost sa kojom sad snima .... I hate yoooouuuuu.... I wanna fuch you aaaall.... arrrrrgh.... dodaj mi taj kavijar.... I hate you, aaaarrrrghhh...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 ovo za stomak i lenjost.....potpuno tacno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 Mali moj debeli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deftonerrrr Posted September 18, 2004 Report Share Posted September 18, 2004 Mali moj debeli... fuuuuuuuuuuuuuuuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mR. MiNJa SuBBotta Posted September 18, 2004 Report Share Posted September 18, 2004 korn sux covece ja ne znam kakvih ti problema imash, i btw ovo se ne odnosi samo na ovaj tvoj post, nego sam vidjao vec ranije da pises stvari kao sto su 'nu metal sux' za sta mislim da je kranje licemerno, s obzirom cime se ti bavis... mislim da treba da rascistis neke stvari sa sobom jer mi jednostavno nije jasno kako neko ko i sam svira nu metal moze za isto da kaze da je sranje?? sigurno si se druzio sa blekerima i detherima pa su te iskompleksirali.... whatever.. btw nu metal kicks ass fuck steve harris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted September 18, 2004 Report Share Posted September 18, 2004 On to kaze kao deftoner, iliti suparnik KoRn-a! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts